QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 07, 07:12)
nu zinai, nera man tos dvasios ir meno is to, ka matau nors ten ir nerandu normalios galerijos.. kazkaip as madu fotografija graziau isivaizduoju
Aš kadangi nemačiau jo darbų visai, (webe kažkokie padriki kadrai), tai nesiimu spręst gražu ar negražu. Jo portfolio nemačiau, susidariau tik įspūdį, kad jis turi nemažą bagažą fotografuojant madas ir kas ten su jomis susiję. Anyway.
QUOTE(rarity @ 2011 06 07, 08:06)
Laukine, puikiai rašai
Nuverkiau posmą skaitydama apie gimdymą. Šaunuolė. Labai būtų įdomu foto pamatyti.
O iš šitos sesijos tai labai įdomus kitas dalykas - kaip tos agentūros elgiasi su nepilnametėmis? Ar turi tėvų sutikimus
Nuverkiau posmą skaitydama apie gimdymą. Šaunuolė. Labai būtų įdomu foto pamatyti.
O iš šitos sesijos tai labai įdomus kitas dalykas - kaip tos agentūros elgiasi su nepilnametėmis? Ar turi tėvų sutikimus
Žinoma turi, be tėvų sutikimo niekaip, juk nepilnametės. Bet man patinka, kad pvz ta keturiolikametė mąsto puikiai. Tikiu, jei tokia išeitų į platesnius vandenis nepražūtų vien dėl savo dvasingumo ir kuklios prigimties. Aš tikiuosi ją dar pagaut kažkaip, užtusysiu su fotiku. Ir šiaip, po šios sesijos atsidaro vėl naujų idėjų
Papildyta:
Jei Jūs nueitumėte į kokį rašytojų forumą, esu tikra, kad tokias rašliavas kaip mano nurašytų pradžiamoksliui Tiesiog Jūs nieko apie tai nesuprantat, kaip ir aš, todėl rašau, o Jums gražu
Čia tas pats kas foto pradžiamokslis ir FB. Nori kad pagirtų- dėl foto ten, kur nėra apie fotografiją išmanančių ir visiems bus gražu
Smagu, kad pagiriat, bet jaučiuosi labai nenusipelniusi tiek gražių žodžių..
Dėl nuotraukų, žinokit, jei nesudaužysiu kompo, tai gal bus iki šios sav pabaigos, ba vargstu iki paryčių su tuo suknistu foto filmuku- nieko man nesigauna. Nu mokausi, mokausi.. Šiandien dar sesija, vėl laiko prisėst lieka mažiau.. Nuotraukas sutvarkiusi turiu jau nuo sekmadienio, o va filmuko niekaip nesukurpiu