Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 06, 21:57)
kazko labai linksmai susiskaite biggrin.gif

Dar jis minėjo, kad fotografuos kažkokias karališkas vestuves, bet nežinau kokios šalies, nes girdėjau pokalbį ne nuo pradžios. Žodžiu, nežinau kas jis per paukštis, bet kaip supratau, parako turi. Nors jo šiandienos darytos foto man nepatiko. doh.gif biggrin.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 21:59)

Laukine, nugi skaitau tavo pasakojimus kaip saldainius skaniai, moki tu rasyt su cinkeliu  bigsmile.gif

Na, kažkiek rašlinėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 06, 23:11)
Dar jis minėjo, kad fotografuos kažkokias karališkas vestuves, bet nežinau kokios šalies, nes girdėjau pokalbį ne nuo pradžios. Žodžiu, nežinau kas jis per paukštis, bet kaip supratau, parako turi. Nors jo šiandienos darytos foto man nepatiko. doh.gif  biggrin.gif

o jo pavarde zinai?
Atsakyti
čia.
Atsakyti
nu, brumbrumai, tai kaip?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 07, 00:07)
nu, brumbrumai, tai kaip?

nu zinai, nera man tos dvasios ir meno is to, ka matau smile.gif nors ten ir nerandu normalios galerijos.. kazkaip as madu fotografija graziau isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau pasivijau jus smile.gif Kelias dienas visai nebuvau nosies i SM ikisus, tai siandien jau nuo ankstaus ryto skaitau smile.gif Kiek daug graziu nuotraukyciu pridejot, pakomentuosiu flickr ax.gif
Vanilla, o tu tikrai be reikalo tiek grauziesi del mergvakario nuotrauku. Pritariu visoms merginoms, tikrai nera ten taip blogai, kaip sakei... Man visai patiko 4u.gif
Laukine25 - nuostabi istorija, braukiau asaras skaitydama... Labai laukiu nuotraukyciu smile.gif

O as dariau pirma fotosesija smile.gif Jei tai galima taip pavadinti biggrin.gif Idedu kelias foto...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 06, 21:45)

Mergaites fotkino dvi. Vienai iš kurių buvo pirma sesija gyvenime. Ji keturiolikos metų.... Klausiau ką jos tėvai galvoja, sakė- jie prieš..

Laukine, puikiai rašai 4u.gif
Nuverkiau posmą skaitydama apie gimdymą. Šaunuolė. Labai būtų įdomu foto pamatyti.

O iš šitos sesijos tai labai įdomus kitas dalykas - kaip tos agentūros elgiasi su nepilnametėmis? Ar turi tėvų sutikimus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 06, 17:24)
Sumeciau kaika i flickr
Galit ateit ir duot man velniu

aš taip galvoju, kad tu pati tikėjaisi kitokio rezultato, kažkokių įdomesnių kadrų, o gavosi paprastos nuotraukos ir dėl to nusivylei rolleyes.gif aš pati tikėjausi tikrai blogesnio varianto, bet pamačiau normalias, tvarkingas foto smile.gif

QUOTE(Rico @ 2011 06 06, 21:44)

Monikutes katinukas patiko.

ačiū 4u.gif
Aš vis galvoju apie tą katiną ir jūsų komentarus, kad jis atrodo per daug apdirbtas su PS, bet aš pati kai žiūriu į tą foto esu kitos nuomonės ax.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 22:59)
as vis siandien neatsoju-tarkuokit mane prasau, tik taip man akys atsiveria  4u.gif

Vasaros malonumai

man norėtųsi, kad nebūtų tokio stipraus šešėlio ant veiduko ax.gif

QUOTE(maija @ 2011 06 07, 08:20)

O as dariau pirma fotosesija smile.gif Jei tai galima taip pavadinti  biggrin.gif Idedu kelias foto...

kaip pirmai fotosesijai, tai sakyčiau visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 07, 09:16)
Aš vis galvoju apie tą katiną ir jūsų komentarus, kad jis atrodo per daug apdirbtas su PS, bet aš pati kai žiūriu į tą foto esu kitos nuomonės  ax.gif

katinas tai man grazus, nesikabineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 07, 09:16)
kaip pirmai fotosesijai, tai sakyčiau visai nieko  4u.gif

Aciu smile.gif Tikiuosi, kita karta bus geriau smile.gif Sia savaite leliuka fotografuosiu, kaip jau laukiu smile.gif
Atsakyti
Na, gal kaip viena nuotrauka nieko. To katinuko. O dar ir žiūrint kur ji būtų naudojama. Jei į albumą, tai ką aš žinau biggrin.gif O jei kur į atviruką, gal ir tinka biggrin.gif

Nu jo, apsisprendžiau, į atviruką - labai gerai. Nes jis toks netikras, kaip iš filmuko, ypač dar jei kokiam vaikui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 birželio 2011 - 08:28
sveikos iš ryto, mano sloga jau eina pabaigon, tai jau dėliojuos mintis naujam patyrimui, trijų vaikų fotkinimas + mama

Laukine25, nu faini tie tavo postai, skaitosi kaip geras šokalas prie kavos smile.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 21:59)
as vis siandien neatsoju-tarkuokit mane prasau, tik taip man akys atsiveria  4u.gif

Vasaros malonumai

labai didelis sesėlis ant mergaitės, o norėtusi kad jo nebūtu

QUOTE(maija @ 2011 06 07, 07:20)
Pagaliau pasivijau jus smile.gif Kelias dienas visai nebuvau nosies i SM ikisus, tai siandien jau nuo ankstaus ryto skaitau smile.gif Kiek daug graziu nuotraukyciu pridejot, pakomentuosiu flickr  ax.gif
Vanilla, o tu tikrai be reikalo tiek grauziesi del mergvakario nuotrauku. Pritariu visoms merginoms, tikrai nera ten taip blogai, kaip sakei... Man visai patiko  4u.gif 
Laukine25 - nuostabi istorija, braukiau asaras skaitydama... Labai laukiu nuotraukyciu   smile.gif

O as dariau pirma fotosesija smile.gif Jei tai galima taip pavadinti  biggrin.gif Idedu kelias foto...

kaip pirams bandumas manau neblogas,
pirma nuotrauka man kampas nelabai patinka, gal gražu būtu jei iš viršaus būtum fotkinusi ir pati maždaug ties kojomis jos stovėtum,bet čia tik pamastymas
antra, liudnokas jos veidas, bet gal taip ir norejai, juk nevisad reikai but išisšiepus smile.gif) jei taip visia man tinka tas medelis kur matosi fone irgi vienas kaip ji. pati jos poza nelabai patinka nes ranka isiitempusi, bet žinok net nežinau ka paarti nes kai fotkinau neštuke tai irgi visur tai sėdėjo ir bandėm atraski kitų pozų, bet nelabai mums gavosi smile.gif
trečia manes visia nekabina, nes nepatinka kaip joje krenta šviesa nat veiduko ir jb nepatinka ir mano nuomone geriau žiūrėtusi jei būtu horizontali ir vietos dar būtu kur ranka padėta ale pratesimas jai.
Tai mano akims tiek tos kritikos smile.gif))

QUOTE(*monikute* @ 2011 06 07, 08:16)
Aš vis galvoju apie tą katiną ir jūsų komentarus, kad jis atrodo per daug apdirbtas su PS, bet aš pati kai žiūriu į tą foto esu kitos nuomonės  ax.gif

vakar jau nebeparašiau, bet prisimetu tas foto su katineliu ir tavo auto, tai aš nesu mėgėja tokio ps apdirbimo, man per daug, bet vėlgi kur tai naudosi, katinuka dar manau galima ir tinkamai panaudot o tavo foto apdirbimas man perneskanus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 07 birželio 2011 - 08:42