Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sumeciau kaika i flickr
Galit ateit ir duot man velniu
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 06, 16:24)
Sumeciau kaika i flickr

Tikrai reikėtų kailį iškaršti. Viskas ten normaliai, kelios yra ir užtenka. Nesakau, kad tai tobula, bet kai papasakojai, įsivaizdavau pačio prasčiausio lygio, su triukšmais, pusę veido ir raudonom akim biggrin.gif Viskas paprastai, yra ir tik nuotaka, yra ir šurmulys, nuotaika. Netarkuok savęs ir nesakyk joms, kad nepavyko kas, čia net nelygintina su kažkurios forumietės sesės vestuvėm, pameni? Tu juk nesi profesionalas, pasieksi jei dirbsi dar daugiau. O patirties aš tau net pavydžiu smile.gif

O pakritikuot visai nenusiteikus ir pati žinai kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 06, 15:24)
Sumeciau kaika i flickr

Tai kad tu jau save seniausiai nuskalpavai, ir velniu skaudziai davei. Pati zinai, kas pavyko, kas ne, ka darysi kitaip kita karta.
Nu bet tai imesk jau ta labai labai bloga nuotrauka, kaip sakei, kad gavos, nes as tikejaus tikrai blogesniu vaizdu isvysti biggrin.gif
Atsakyti
Sumeciau kaika i flickr

na nusidavei sau velnių pati biggrin.gif tikrai nėra taip blogai kaip nupasakojai, net gi gerai ten viskas thumbup.gif merginos 100 proc bus patenkintos, spalvos gražios, nuotraukos ryškios, merginos nuostabios, nežinau, kaip piramam kartui, tai net gi geriau negu gerai, o puikiai wink.gif o klaideles ir pati žinai, bet šiaip bendras vaizdas, nuotaika man patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 06, 15:08)
Nupyškinau katiną savaitgalį hihihi.gif

Ir dar savo auto foto padariau su PS  blush2.gif

man abiejose nepatinka apdirbimas. aišku, čia skonio reikalas, bet šįkart PS jau per daug smile.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 15:31)
Oi, va aciu labai kad pasaket, nes jauciu, kad su spalvomis tai nusivaziuoju i pievas visiskai doh.gif
Bet nu neatstosiu siandien nuo jusu, padariau dar du variantus? kaip geriau? (jei isvis geriau)
Juoda-balta

aš už juodai baltą. smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 16:03)
todel kad as esu tingine ir nematau tame prasmes. dar gal todel, kad manau, jog neturiu ka rodyt, be to kad ir kaip vertinu kritika, kai kuri mane labai "nusodina" blush2.gif pati dabar galvoju, kokios prasmes ieshkau? labai idomu, kai kazhkas vertina tavo darbus, todel sedziu SMe, bet gal is tikruju reiketu pabandyti.. net nzn. g.gif

mane kūdroj trejetais apmėto, ir komentarų įvairiausių susilaukiu, kaip kad "o kokia fotografijos mintys?" ir panašiai biggrin.gif tai ką padarysi. įmetu vieną kadrą kas pusę metų, pratrinu ir vėl įdedu biggrin.gif dabar iš viso mano kūdroj plaukioja didelė gausa nuotraukų - trys biggrin.gif

Vanillla, ei, nedrožk taip savęs 4u.gif Nėra gi taip jau baisu. Taigi mokaisi smile.gif Be to lyg ir pirmas rimtesnis renginio (šventės) fotografavimas? Priimk tai kaip patirtį smile.gif Dabar žinosi ko kitą kartą vengt, kaip daryt ir taip toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 06, 18:24)

mane kūdroj trejetais apmėto, ir komentarų įvairiausių susilaukiu, kaip kad "o kokia fotografijos mintys?" ir panašiai biggrin.gif tai ką padarysi. įmetu vieną kadrą kas pusę metų, pratrinu ir vėl įdedu biggrin.gif dabar iš viso mano kūdroj plaukioja didelė gausa nuotraukų -  trys biggrin.gif
Vanillla, ei, nedrožk taip savęs  4u.gif  Nėra gi taip jau baisu. Taigi mokaisi smile.gif Be to lyg ir pirmas rimtesnis renginio (šventės) fotografavimas? Priimk tai kaip patirtį smile.gif Dabar žinosi ko kitą kartą vengt, kaip daryt ir taip toliau smile.gif

man kažkada kūdros sistema visa nepatiko, kažkokios uogos, grybai, blynai buvo, ir nuotraukų komentavimas kažkoks nesamoningas... tai tryniau lauk visas savo nuotraukas, ir norėjau išsiregistruot, bet neradau kur biggrin.gif tai dar mėtosi kelios nuotraukos ten, kaip tik po nzn kiek laiko užėjau pažiūrėti kame vyksmas ten biggrin.gif sakau gal pabandyt įmest kokią biggrin.gif žiūriu turiu dvi palkes kažkokias, bet net nežinau ką tos palkes reiškia biggrin.gif privilegijų kokių duoda, jei daug jų turi? ar kame ten tos palkes?
o efote tai dažniau lankausi, bet pasikeitė ten viskas.. anksčiau kitaip buvo, nemažai kritikos būdavo, o dabar.... komentarai : +, gerai, patiko, arba tyliai minusą kas nors uždeda.. kažkaip komentarų ryškiai apmažėjo.. o ir pati ten nebeturiu noro komentuoti, nes ne vieną katą kritišką komentarą tiesiog ištrynė.. tai nusprendžiau- kokio velnio gaišti savo laiką.. ir sistema vis kaitaliojasi, 3 kartus iš meistro į pažengusį nusivoliojau biggrin.gif man čia geriausia mokykla smile.gif
Atsakyti
Sumeciau kaika i flickr

tikrai nėr taip blogai kaip aprešei, kaip pirmas bandymas manau neblogas, o visa kita ateis su laiku ir bandymais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 06, 19:47)
palkes reiškia  biggrin.gif  privilegijų kokių duoda, jei daug jų turi? ar kame ten tos  palkes?

kažkas tokio, kad gavus daugiau pagalių tavo vertinimas yra "svaresnis", pvz duodant 5 nuotraukai ir turint vieną-du pagalius autorius gauna vieną tašką, turint daugiau pagalių - autorius gauna daugiau taškų už tą patį penketą smile.gif

aš tai kažkaip nesijaučiu priaugusi kūdrai. ir apskritai, kažkokiuos ieškojimuos šiuo metu, nors, matyt, natūralu, visas ėjimo į priekį procesas yra ieškojimas.
Atsakyti
Laukines pasakojimui dar kaupiuosi, laukiu nuotrauku ax.gif

Vanilla, nera taip blogai, merginos jau surase ax.gif tik j/b vertimas nelabai geras, pilkoka beveik visur ax.gif saunuole 4u.gif

Dosa, del spalvu jau sake, nenaturalios. Pataisyta geriau ax.gif

Monikutes katinukas patiko.

Gal kam reikia modelio Vilniuje? Sesei papasakojau kaip fainai visos fotografuojat, tai ji noretu pamodeliauti ax.gif blush2.gif jau ir ideju visokiu turi ax.gif gaila, kad man toli, ot tureciau modeli mokinimuisi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 06, 13:51)
Nieko aš tau neskolinga biggrin.gif Nenušvilpiau  schmoll.gif

Nu žiūrėk Tu man smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 06 06, 14:23)
su autofokusais adapteriai būna, ne heliosai.

Tai Tu paaiškink man, šviesiaplaukei- objektyvas ne auto, bet uždedi tą adapterį ir jis auto fokusuoja? doh.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 15:03)
todel kad as esu tingine ir nematau tame prasmes. dar gal todel, kad manau, jog neturiu ka rodyt, be to kad ir kaip vertinu kritika, kai kuri mane labai "nusodina" blush2.gif pati dabar galvoju, kokios prasmes ieshkau? labai idomu, kai kazhkas vertina tavo darbus, todel sedziu SMe, bet gal is tikruju reiketu pabandyti.. net nzn. g.gif

Aš irgi nesu nei efoto nei kūdroj ir manęs visai ten nei traukia nei domina. Absoliučiai. Ten deda pliusus ar kokias palkes ir sako gražu ar nelabai. Jokios pagrįstos kritikos, jokių patarimų. Nori kritikos- kelk čia.

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 06, 15:24)
Laukine

Nu ką, žiauriai neturiu laiko paklodei rašyt, bet trumpai:

Fotkina vyrukas visame pasaulyje, madas, madų šou, katalogams, modelių portfolio ir pan. Grynai su mada jis dirba. Fotkina su canon eos1, net ne full frame, nors turi aibę fotikų ir objektyvų. Tipo tas dirba greičiausiai, jis aiškino man ten greičius, bet nieko vistiek nesupratau. Fotkino su 70-200 berods objektyvu, pinasi man tie skaičiai. Naudoja lempą- blykstę išorėje, pastatomą. Tampo didžiulį akumuliatorių su ta lempa, bet jam taip geriausia.
Mergaites fotkino dvi. Vienai iš kurių buvo pirma sesija gyvenime. Ji keturiolikos metų. Tobulas kūnas, oda, veidas, akys, plaukai iki juosmens šiaudų spalvos. Ilga, grakšti kaip gazelė. Aš ją valgiau akimis.. O jau nedrasi, kaip medinė.. Ir man šlykštu buvo žinokit žiūrėt, kaip ją ten darkė. Kojas praskėsk, būk kale, nustatyk geidulingą žvilgsnį.. Ta mergelė visa išraudusi, nebežino kaip jai elgtis.. Jai tik po pievų laukus fotografuotis su ramune už ausies ir rugiagėlių krepšeliu, o ne trumpu sijonu, iš po kurių šviečia triusikėliai...Baisiai ji kompleksavo.. Kelia jai sijoną aukštyn, kad vizualiai kojos dar ilgesnės būtų, o ji pirštukais laiko sijoną, nevalingai, tiesiog kukli mergytė.. Klausiau ką jos tėvai galvoja, sakė- jie prieš.. Ir pati vėliau prasitarė, kad kažkaip nelimpa jai, kažkaip drovu.. Susilažinom su agentūros savininke, kad ji nebegryš, o ta savininkė sakė- ji labai būtų paklausi, sako, gryš. Tai va, žiūrėsim kaip bus. Man per dvasinga ta mergaitė tokiam darbui, per kukli.. Nors, visgi, jauna dar labai..
Kita- abirturientė, daug lasivesnė, jau ragavusi modelio darbo. tuoj akis nutaiso kaip po gero sekso, tokias primerktas, žiūrinčias į tolį.. Lūpas geidulingai praveria.. Graži irgi, grakštutė, nuostabaus veido.. Bet jau plastika kita, žino kaip dėliot rankas, veidą sukt, nieko sakyt nereikia..
Nežinau.. Gaila man tų vaikų, negali ji nutaisyt žvilgsnio "kaip po sekso" jei nežino kas tas seksas iš vis yra.. Nu nežinau, graudu man. Tikiuosi,bet ta mano numylėtinė nebegryš... Nors iš kitos pusės- darbas labai pelningas, labai daug galimybių, aišku ir pavojų, bet Dievuliau, pasaulis jai būtų po kojomis, jei išdrįstų per save perlipti, jei daug darbo įdėtų.. keliautų, pamatytų daug žmonių, užmegstų gerų kontaktų, tobulėtų, atsivertų galimybės mokintis vėliau, užsidirbt.. Bet visgi, man kažkaip gaila jos.. Žiūrėjau į ją, ji į mane ir abi nesupratom ką ji su tuo vos užpakalį dengiančiu sijonu čia veikia...
Fotografavom Užupyje, Torese, dar tokiam apšiurusiam griuvėsy.. Nuotraukos, kiek teko matyt.. nu ką žinau.. Nuo tos blykstės šešėliai dideli, man nepatinka.. Aš tai nurašau kaip savo nepatyrimą, nes fotografas tikrai gana stiprus kaip supratau iš jo portfolio ir patirties...Užfotkinčiau tą mergytę pievose negyvai, jei tik ji man papultų į nagus.
Toliau tos foto keliaus į agentūrą, menedžeriai atrinks labiausiai patikusias pozas, aprangą ir tada tik tos atrinktos bus retušuojamos ir naudojamos modelių portfolio. Tad turbūt tiek. Vėlgi- kitas darbas kai modelis padažytas, kai aprengtas, kai aplinka suderinta.. Gal ir kvailai pasakysiu, bet to fotografo vietoj nebūčiau prasčiau nufotkinus. Tik tos blykstės nenaudočiau. Kiek mačiau foto- padaryčiau natūralioj šviesoj be tų baisių šešėlių. Aš išties apie tai nieko nenusimanau, jei drįstu net mintimis, ką jau kalbėt apie žodžius, purkštauti tam fotografui smile.gif taip jam ir pasakiau, kad man negražu. Sakiau kad daryčiau natųralioj šviesoj ir kad nesigautų nei po smakru nei nosim ar už modelio tų baisių šešėlių...
Dar nustebinau tą fotografą kai jis sužinojo kad esu pilnametė ir dar kad turiu 'two babies" ir esu "married" biggrin.gif Jis manė, kad esu tų mergaičių bendraamžė.. Nu nebuvau su dalykiniu kostiumėliu apsirengus, basutės ir suknutė.. Bet nustebau maloniai tai grįžau namo visa laiminga. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 06 birželio 2011 - 21:47
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 06, 22:45)
Fotkina vyrukas visame pasaulyje, madas, madų šou, katalogams, modelių portfolio ir pan...

kazko labai linksmai susiskaite biggrin.gif
Atsakyti
as vis siandien neatsoju-tarkuokit mane prasau, tik taip man akys atsiveria 4u.gif

Vasaros malonumai
user posted image

Laukine, nugi skaitau tavo pasakojimus kaip saldainius skaniai, moki tu rasyt su cinkeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 06 birželio 2011 - 22:08