Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 06 04, 12:47)
raindrops:

1. j/b

2.

pirmas labiau patinka dėl kadravimo, o antras traukia spalvomis, bet ten maišo tas kitas fonas blush2.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 06 04, 16:31)

Kaip tik va pasirodau is paskutines sesijos, ir i dienos geriausius http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=

nuostabu wub.gif o kad aš taip mokėčiau blush2.gif

QUOTE(Foggy @ 2011 06 05, 07:17)
man jau atsibodo visokias gelytes pyskinti, bet daugiau neturiu ka, o kazka fotografuoti tai labai norisi    tai siandien vel gelyciu ejau i kiema ieskoti, labai noreciau kritikos

paskutinėje foto pienės norėtųsi visos kadre, o kitos foto nelabai kabina blush2.gif

QUOTE(Foggy @ 2011 06 05, 07:40)

nu va kaip matosi skirtumas kai objektyvas naudojamas pagal paskirtį wub.gif kaip iš žurnalo smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 05, 11:11)
Na ką.. Kaip įdomu, ašarodama aprašiau visą gimdymo fotografavimo istoriją:

tu talentinga 4u.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 06 05, 12:31)
fotografavau netyčia voriuką, patiko apšvietimas, o šiaip verta nors kiek dėmesios? spėju nelabai

voriukas dingsta, prapuola unsure.gif bet man patinka pats voratinklis smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 05, 16:47)

dabar pamaniau, kad to būgnininko nuotrauka tinka emocijų skyreliui

jau gailiesi, kad anksčiau laiko parodei laugh.gif
Šiaip man patinka tos emocijos nuotraukose smile.gif super thumbup.gif

Gotte,
pirmoji man per stipriai "išryškinta" ir nušviesinta blush2.gif o antroji labai patinka ax.gif labai gražiai akys "nupieštos"

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 06, 13:25)
na jo, manau tamsoka, ir spalvos rudieniškai niūrios..

o man kaip tik patinka ax.gif

kažkaip žiūriu totaliai susipykau su daugumos nuomone doh.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 15:14)
man patiko katinas. del merginos - man irgi nenatural, bet kazhkas naujo, primena reklamines fotos (geles ishduoda, kad panele gamtoje, o noretusi a la klubines atmosferos), kazhkaip man visos tos naturalios irgi siek tiek pabodo, norisi kazhko naujo, neiprasto, glamurinio

va man dabar toks etapas kai norisi kažką naujo išbandyti, kažką kitokio blush2.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 06, 15:14)
tai tu daryk kaip tau patinka  bet va man blizgus kunas siaip niekur nepatinka

ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 birželio 2011 - 15:07
Maggie, deja, nėra šiuo metu laisvo helioso smile.gif
Atsakyti
kas pasakys, kur neskausmingai skanuoja juostele? biggrin.gif nesivaikant dideles rezoliucijos, uzteks ir mazos, perziuret kadrams, bo vis tiek nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 birželio 2011 - 15:10
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 06, 13:47)
o aš tai nieko nestudijavau,tiesiog įdedu ir viskas  g.gif

nu ir as per daug nesidomedma idejau ten kelias nuotraukas, tik va dabar skaitau vis, apie vertinimo sistemas ir pan biggrin.gif
Idejus pirma nuotrauka, emiau ieskoti jos pelkej po kurio laiko-nu ten kur idejau, maniau ir rasiu, o bac ir neber jos-tai nusiminiau, maniau kad istrina visai jau sudinas nuotraukas, o paskui tik zvilgt, kad jau tarp dienos geriausiu atsirado lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 06, 16:06)
Maggie, deja, nėra šiuo metu laisvo helioso smile.gif

velniava. o as jau rezgiau minti, kaip vaziuosim i turgu ir darysime rytine fotosesija turguje su heliosais, zenitais ir skaitmena lotuliukas.gif kazhkaip vis as nepagaunu to helioso. kuo toliau, tuo labiau norisi, nors stengiuos apie tai negalvot, nes kazhin ar man apskritai kazhkas gautusi biggrin.gif

aciu.
Atsakyti
[quote=dosa,2011 06 06, 14:31]
Man pats fotorafavimo kampas gal nelabai, kitokiu rakursu buciau emusi ax.gif
idek gal tu naturalias spalvas wink.gif
[/quote]

Oi, va aciu labai kad pasaket, nes jauciu, kad su spalvomis tai nusivaziuoju i pievas visiskai doh.gif
Bet nu neatstosiu siandien nuo jusu, padariau dar du variantus? kaip geriau? (jei isvis geriau)
Parasysiu ten tada, bet cia tik mano nuomone, nebutinai jinai bus gera 4u.gif
[/quote]
man pirmas variantas kiek per rausvas, o antras neviskai jau ir jb man labiau gal rusvu atspalviu matau g.gif

[quote=rG,2011 06 06, 14:52]
Gal labiau vienintelę turėjau omeny, labai jau graužias biggrin.gif Imk vienintele 4u.gif
[/quote]
nu ačiū už baliončika, primesk daugiau tikrai dar priglausčiau, bandžiau ne savigrauža parašyt bet levai jei taip gavosi, tik paskutiniu metu darau darau o kažkoks šnipštas gaunasi, bandžiau save kritiškai įvertinti biggrin.gif Pasisakiau ir baigiam, aš čia nepaguodos ieškau o pamokymu.
Man apskritai toks laikas kai dažnai į nuotraukas žiūriu ir nesuprantu už ka žmones jas vertina, čia pvz apie fotokudra, paskutiniu metu daug foto nesuprantu, riektu man įžvalgos kampa turbūt pakeisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 06 birželio 2011 - 15:23
QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 15:22)
velniava. o as jau rezgiau minti, kaip vaziuosim i turgu ir darysime rytine fotosesija turguje su heliosais, zenitais ir skaitmena lotuliukas.gif kazhkaip vis as nepagaunu to helioso. kuo toliau, tuo labiau norisi, nors stengiuos apie tai negalvot, nes kazhin ar man apskritai kazhkas gautusi  biggrin.gif

aciu.

tai važiuoti niekas netrukdo gi wink.gif ten bus tų heliosų.. tik klausimas, ar parduos be zenito biggrin.gif nu bet pabandyti galima. aš tik to vyriškio pasiteiravau, jis neturi sakė. bet turguje aš savom akim mačiau.
Atsakyti
Laukine, ir as lb laukiu nuotrauku. Nereali patirtis wub.gif as dar negimdziusi, bet net ir man per kuna ejo siurpuliukai skaitant blush2.gif , net neisivaizduoju kas tavo viduje turejo vykti stebint tokias stebuklingas akimirkas bigsmile.gif

Gotte, labai patiko mergaites portretukas, ir visai netrukdo centravimas, akys nuotabios wub.gif

o as jau buvau uzsiminus apie nevykusia mergvakario fotosesija. doh.gif Viskas prasidejo nuo to, kad veiksmas vyko velai vakare. Tikejausi daugiau sviesos, bet merginos isitaise pievoje po medziais doh.gif kokybes nuotrauku - 0, nes uzkeliau iso, kadangi mazai sviesos, fokusas daug kur nusokes, zodziu kai isikeliau foto i kompa tikrai pasidare baisu. Dar vienas dalykas, nuotaka vilkejo suknele, kuria ketina uzsideti ir antraja vestuviu diena. Ji bijojo ja istept, sugadint, todel apie pasivartyma pievoj ar siaip kazkokius laisvesnius kadrus negalejo buti ir kalbos. verysad.gif Siaip tikejausi kad darysiu a la reportazine foto, fiksuosiu smagias akimirkas, bet merginos pradzioj buvo gan susikausciusios ir visai ne linksmos, o po to gavosi atvirkstinis variantas, per daug isisiautejo, manes nieks neklause, nemate, dare kaip joms atrodo graziau ar geriau. Pati kalta, kad nemokejau, parodyt, kad as cia fotografe, ir geriau zinau kaip man koki kadra uzfiksuot. zodziu, pirmas blynas gavosi tikrai prisviles. Zinau, kad tie mano pasiteisinimai visiskai nesvarbus, ir kitas mano vietoje, padarytu daugybe puikiu nuotrauku. Siaip man cia didele patirtis, daug ka is jos issinesiau, bet viduj lb negeras jausmas liko, pati baigiu save uzgrauzt doh.gif einu idesiu kelias geresnes foto ir parodysiu jums
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 16:11)
nu ir as per daug nesidomedma idejau ten kelias nuotraukas, tik va dabar skaitau vis, apie vertinimo sistemas ir pan  biggrin.gif
Idejus pirma nuotrauka, emiau ieskoti jos pelkej po kurio laiko-nu ten kur idejau, maniau ir  rasiu, o bac ir neber jos-tai nusiminiau, maniau kad istrina visai jau sudinas  nuotraukas, o paskui tik zvilgt, kad jau tarp dienos geriausiu atsirado  lotuliukas.gif

nu man iki geriausios dienos tooooli gražu lotuliukas.gif aj išvis nelabai aš ten suprantu įdėjos,įdedi,kaip ir laukiu kažkokių komentarų,nes dedu į fotomokyklą,tai arba nieko arba gerai komentarai g.gif gal gali biški apšviesti blush2.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 06, 16:24)
Laukine, ir as lb laukiu nuotrauku. Nereali patirtis  wub.gif as dar negimdziusi, bet net ir man per kuna ejo siurpuliukai skaitant blush2.gif , net neisivaizduoju kas tavo viduje turejo vykti stebint tokias stebuklingas akimirkas  bigsmile.gif

Gotte, labai patiko mergaites portretukas, ir visai netrukdo centravimas, akys nuotabios  wub.gif

o as jau buvau uzsiminus apie nevykusia mergvakario fotosesija.  doh.gif Viskas prasidejo nuo to, kad veiksmas vyko velai vakare. Tikejausi daugiau sviesos, bet merginos isitaise pievoje po medziais  doh.gif kokybes nuotrauku - 0, nes uzkeliau iso,  kadangi mazai sviesos, fokusas daug kur nusokes, zodziu kai isikeliau foto i kompa tikrai pasidare baisu. Dar vienas dalykas, nuotaka vilkejo suknele, kuria ketina uzsideti ir antraja vestuviu diena. Ji bijojo ja istept, sugadint, todel apie pasivartyma pievoj ar siaip kazkokius laisvesnius kadrus negalejo buti ir kalbos. verysad.gif  Siaip tikejausi kad darysiu a la reportazine foto, fiksuosiu smagias akimirkas, bet merginos pradzioj buvo gan susikausciusios ir visai ne linksmos, o po to gavosi atvirkstinis variantas, per daug isisiautejo, manes nieks neklause, nemate, dare kaip joms atrodo graziau ar geriau. Pati kalta, kad nemokejau, parodyt, kad as cia fotografe, ir geriau zinau kaip man koki kadra uzfiksuot. zodziu, pirmas blynas gavosi tikrai prisviles. Zinau, kad tie mano pasiteisinimai visiskai nesvarbus, ir kitas mano vietoje, padarytu daugybe puikiu nuotrauku. Siaip man cia didele patirtis, daug ka is jos issinesiau, bet viduj lb negeras jausmas liko, pati baigiu save uzgrauzt  doh.gif einu idesiu kelias geresnes foto ir parodysiu jums

jetau,manau tu perdaug pergyveni,žiūrėk į tai kad patirtį kokią parsinešiai,aš iš pirmų vestuvių iškarto sakau va kitą kartą taip taip ir taip darysiu,nedarysiu to ir to... nu ir antros jau visiškai kitaip gavosi....na taip niunsai liko tie patys ,nes ne viena buvau blush2.gif sunku man kažkaip pasireikšti kai kitas žmogus yra blush2.gif nesinori trukdyti blush2.gif o aš kažkaip tikiu kad tavo mergvakario foto tik TAU pačiai atrodo blogos- taip kad greičiau kelk ir rodyk 4u.gif
Atsakyti
akasha labai patiko dvynukiu fotosesija, nuostabu

laukine saunuole ,lauksiu daugiau foto smile.gif

laikas gryst pas jus blush2.gif nes bunku jau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 06, 14:38)
aj išvis nelabai aš ten suprantu įdėjos,įdedi,kaip ir laukiu kažkokių komentarų,nes dedu į fotomokyklą,tai arba nieko arba gerai komentarai  g.gif gal gali biški apšviesti  blush2.gif

Tai cia tu apie e-foto www sneki. Ten gali pasirinkti, kur kelsi nuotrauka: jei i fotomokykla, tai negausi neigiamu ivertinimu, o jei nori visokiu ivertinimu, tiek blogu, tiek geru, tada kelk i fotosrauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 16:54)
Tai cia tu apie e-foto www sneki. Ten gali pasirinkti, kur kelsi nuotrauka: jei i fotomokykla, tai negausi neigiamu ivertinimu, o jei nori visokiu ivertinimu, tiek blogu, tiek geru, tada kelk i fotosrauta  smile.gif

aaa.... o aš maniau kad kaip tik į fotomokyklą reikia kelti g.gif
jetau,dar reikia perprasti čia tą sistemą lotuliukas.gif tai matau kad dauguma fotokūdroje sėdit,tai gal ir man ten reikia užsiregistruoti blush2.gif
Atsakyti