Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 06, 13:49)
tai jei bus, man su autofokusu, jei galima rinktis smile.gif

su autofokusais adapteriai būna, ne heliosai.

adapterių aš nesurasiu smile.gif ebay pilna jų.. m42 adapter for canon arba nikon arba dar kam nors, o tada jau pagal kainą suprasit, ar su AF, ar be jo smile.gif be jo kainuoja kelis dolerius, su - iki keliasdešimt.

rG, užjaučiu. parsivarykit iš ebay gi.. jei tikrai reik.. radau tikrai ne vieną ir ne du skelbimuose.
Atsakyti
Say, nežinau ar man labai jau reikia dabar. Gal dėl to ir nevargstu. Ebay už 80 Lt vos nenusipirkau, gerai, kad nepirkau, pasirodo LT galima rasti pigiau.
Vėliau kada, pirmiau pamokos, tada žaidimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 06, 14:23)
su autofokusais adapteriai būna, ne heliosai.

adapterių aš nesurasiu smile.gif ebay pilna jų.. m42 adapter for canon arba nikon arba dar kam nors, o tada jau pagal kainą suprasit, ar su AF, ar be jo smile.gif be jo kainuoja kelis dolerius, su - iki keliasdešimt.

rG, užjaučiu. parsivarykit iš ebay gi.. jei tikrai reik.. radau tikrai ne vieną ir ne du skelbimuose.

čia man rodos tuo avteju, jei objektyvas turi af varikliuką savyje, tai tada toks adapteris su autofokusu veiktų.. o jei objektyvo konstrukcija be af, tai ir adapteris nieko neduos, nu bent jau aš taip mastau g.gif nes m42 jungties objektyvai vieni buna su af, kiti be af, tai ir renkiesi tada jau pagal turimą objektyvą kokį adapterį pirkti , nu bent jau aš taip maniau visą laik biggrin.gif jei klystu, pataisykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 06, 10:34)
Nors paskutiniu metu nepatenkinta ka nufotkinu visgi dedu, kritikuokit, duokit patarimų, nes nejaučiu kad tobulėju... Iš neštukės sesijos

Man pats fotorafavimo kampas gal nelabai, kitokiu rakursu buciau emusi ax.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 06, 11:25)
na jo, manau tamsoka, ir spalvos rudieniškai niūrios..

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 06, 11:28)
pritraiu tamsokos ir murzinos spalvos

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 06, 11:41)
QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 13:13)

idek gal tu naturalias spalvas wink.gif

Oi, va aciu labai kad pasaket, nes jauciu, kad su spalvomis tai nusivaziuoju i pievas visiskai doh.gif
Bet nu neatstosiu siandien nuo jusu, padariau dar du variantus? kaip geriau? (jei isvis geriau) user posted image
Juoda-balta
user posted image

QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 12:00)
o kaip kadruot? man vel sukele tai problemu, cia rodos jau apkarpyta bishkuti. gal galetum parodyti kaip kadruotum?

Parasysiu ten tada, bet cia tik mano nuomone, nebutinai jinai bus gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 06, 14:28)
čia man rodos tuo avteju, jei objektyvas turi af varikliuką savyje, tai tada toks adapteris su autofokusu  veiktų.. o jei objektyvo konstrukcija be af, tai ir adapteris nieko neduos, nu bent jau aš taip mastau  g.gif  nes m42 jungties objektyvai vieni buna su af, kiti be af, tai ir renkiesi tada jau pagal turimą objektyvą kokį adapterį pirkti , nu bent jau aš taip maniau visą laik biggrin.gif jei klystu, pataisykit smile.gif

labai gali būti, tikrai nežinau, nes tingėjau domėtis wink.gif blush2.gif
Atsakyti
Dosa, tikrai geriau, apskritai pareikšiu savo dilentantišką nuomonę, nesuprantu kodėl pastaruoju metu kažkokia savigrauža užėjusi pas Jus visas, na, ne viskas pavyksta kaip norisi, bet čia natūralu, aš kai pasižiūriu, žmonės nuo mažų dienų fotografuoja, o mes kai kurios tik dabar pradedam. Aukščiau nosį 4u.gif Kaip šeimyninis koliažiukas yra labai mielas, tokį ne visuose namuose rasi ir tai nuostabu.

O jei norisi menų, ateis jie, nors matau ir pas pradžiamoksles labai gražių darbų po itin trumpo laiko 4u.gif

Čia net niekam konkrečiai netaikau, šiaip kažkaip, ieškau pramogų, nes nebekenčiu rašyt savo darbų šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 birželio 2011 - 14:38
o kokios pagrindines taisykles kudroj? nesu nei ten, nei efoto. galvoju gal prisijungt ir "pazaist". tiesiog idedi foto ir lauki? ar visgi vertetu ishsudijuot DUK?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 14:35)
o kokios pagrindines taisykles kudroj? nesu nei ten, nei efoto. galvoju gal prisijungt ir "pazaist". tiesiog idedi foto ir lauki? ar visgi vertetu ishsudijuot DUK?

Kaip tik apie Tave pagalvojau, kodėl niekur nedalyvauji, norėjau net užklausti, gal aš nematau smile.gif

Pastudijuok, ten kelios minutės ir susivoksi.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 06, 15:37)
Kaip tik apie Tave pagalvojau, kodėl niekur nedalyvauji, norėjau net užklausti, gal aš nematau smile.gif

o aš tai nieko nestudijavau,tiesiog įdedu ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 06, 13:35)
Dosa, tikrai geriau, apskritai pareikšiu savo dilentantišką nuomonę, nesuprantu kodėl pastaruoju metu kažkokia savigrauža užėjusi pas Jus visas, na, ne viskas pavyksta kaip norisi, bet čia natūralu, aš kai pasižiūriu, žmonės nuo mažų dienų fotografuoja, o mes kai kurios tik dabar pradedam. Aukščiau nosį  4u.gif Kaip šeimyninis koliažiukas yra labai mielas, tokį ne visuose namuose rasi ir tai nuostabu.

O jei norisi menų, ateis jie, nors matau ir pas pradžiamoksles labai gražių darbų po itin trumpo laiko  4u.gif

Čia net niekam konkrečiai netaikau, šiaip kažkaip, ieškau pramogų, nes nebekenčiu rašyt savo darbų šiandien biggrin.gif

Nagi tas mokslo kelias nera lygus juk-buna dienu, kai einas rodos viskas kaip is pypkes, buna dienu, kai sustoji, imi labiau analizuot, dometis, bandyt kazka naujo-tai gali gautis geriau arba blogiau, tada atsiranda abejoniu, vat ir norisi nuomoniu is salies, kritikos-reik man jos, labai reik. Cia jokiu budu ne savigrauza, as kaip tik savanaudiskais tikslais greiciausiai jos prasausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 14:51)
Nagi tas mokslo kelias nera lygus juk-buna dienu, kai einas rodos viskas kaip is pypkes, buna dienu, kai sustoji, imi labiau analizuot, dometis, bandyt kazka naujo-tai gali gautis geriau arba blogiau, tada atsiranda abejoniu, vat ir norisi nuomoniu is salies, kritikos-reik man jos, labai reik. Cia jokiu budu ne savigrauza, as kaip tik savanaudiskais tikslais greiciausiai jos prasausi smile.gif

Taip, tamsta teisi.
Gal labiau vienintelę turėjau omeny, labai jau graužias biggrin.gif Imk vienintele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 06, 15:37)

todel kad as esu tingine ir nematau tame prasmes. dar gal todel, kad manau, jog neturiu ka rodyt, be to kad ir kaip vertinu kritika, kai kuri mane labai "nusodina" blush2.gif pati dabar galvoju, kokios prasmes ieshkau? labai idomu, kai kazhkas vertina tavo darbus, todel sedziu SMe, bet gal is tikruju reiketu pabandyti.. net nzn. g.gif
Atsakyti