Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nors paskutiniu metu nepatenkinta ka nufotkinu visgi dedu, kritikuokit, duokit patarimų, nes nejaučiu kad tobulėju... Iš neštukės sesijos
user posted image
daugiau čia
Atsakyti
Laukine, labai jautrus aprasymas wub.gif wub.gif super wub.gif

Vienintele, man cia fokuso i pilvuka noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 06, 08:30)
Kaip džiaugiuosi, kad Jūs galit skaityti, pradėjau, bet aš negaliu, man šiurpą kelia prisiminimai  apie gimdymą, jokio grožio, jokio stebuklo, o vaiko jau nebelaikau gimdymu. Čia toks nukrypimas, kad Laukinė neįsižeistų, nes ignoruoju  blush2.gif
Ir pastebėjau, kuo tolyn tuo baisyn, iš  pat pradžių tai normaliai visai, net pasakojau ne kartą kaip ten viskas ir su kuo biggrin.gif O dabar niekaip.

kaip gaila, kad pas tave tokie prisiminimai like, kad prisimint nenori... labai linkiu kad antras gimdymas butu labai lengvas 4u.gif

As ir turiu filmuota medziaga, fotoaparato tada neturejom, tai filmuka ta pasizuriu kartais, ir asara nubraukiu-isties patys nuostabiausi prisminimai man like ax.gif

Cia tecio dienos repeticija, kad jau turim galimybe svesti du kartus, tai dar viena tecio svente laukia si savaitgali biggrin.gif
Ar per tamsu? Kazko man su spalvom nelabai sekasi, vis kazka jau prichimicinu ni to g.gif Labai noreciau kritikos, jauciuosi kazkaip pastrigus vietoj, ar net atgal zingsni zengus....
user posted image
Atsakyti
Šiandien varau pasižiūrėti kaip dirba iš Majamio atskridęs fotografas.. Ten mados žanras labiau, tai jei nebūčiau pati kviečiama, dar Vanillą užgriebčiau.. Gaila, kad nelabai išeina dar kažką paimt su savim..Nu bet bandysiu viską stebėt ir papasakosiu kas ten ir kaip..
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 12:13)

Cia tecio dienos repeticija, kad jau turim galimybe svesti du kartus, tai dar viena tecio svente laukia si savaitgali  biggrin.gif
Ar per tamsu? Kazko man su spalvom nelabai sekasi, vis kazka jau prichimicinu ni to  g.gif

na jo, manau tamsoka, ir spalvos rudieniškai niūrios..
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 06 06, 11:54)
Laukine, labai jautrus aprasymas wub.gif  wub.gif  super  wub.gif 

Vienintele, man cia fokuso i pilvuka noretusi blush2.gif

reikėjo kiek padidinti f, ech verysad.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 06, 12:24)
Šiandien varau pasižiūrėti kaip dirba iš Majamio atskridęs fotografas.. Ten mados žanras labiau, tai jei nebūčiau pati kviečiama, dar Vanillą užgriebčiau.. Gaila, kad nelabai išeina dar kažką paimt su savim..Nu bet bandysiu viską stebėt ir papasakosiu kas ten ir kaip..

kaip faina, kas kur kada, kažka praleidau, būtinai lauksiu įspūdžių

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 06, 12:25)
na jo, manau tamsoka, ir spalvos rudieniškai niūrios..

pritraiu tamsokos ir murzinos spalvos
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 06, 13:13)

idek gal tu naturalias spalvas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 04, 16:31)
Naujas objektyvas ar kokie makro ziedai?... Spalvos labai mielos smile.gif

oi ne. net geda sakyt, kad tiek metu vis su 50mm biggrin.gif
o kiek kainuoja macro ziedai ant canono? vieno uztektu? siaip noreciau gal pabandyt, nelabai vilioja tie ziedai (objektyvai tai jau prabanga), bet gal pasizaist butu visai fun.
QUOTE(dosa @ 2011 06 05, 16:25)
Antros spalvos labai grazios, bet as buciau kiek kitaip kadravus. Su kokiu objektyvu fotkinai?

o kaip kadruot? man vel sukele tai problemu, cia rodos jau apkarpyta bishkuti. gal galetum parodyti kaip kadruotum? flickr: http://www.flickr.co...s/47823129@N07/

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 06 06, 08:45)
labos,

kam norisi helioso:

shit. nespejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 13:00)
shit. nespejau  unsure.gif

žinok, yra kalvarijose jų.. jei rastum laiko, gali ten pažiūrėt..smile.gif
Atsakyti
Ryt fotografuosiu kaimynų dvimetį anūką smile.gif Truputį prisibijau. Na, iš tikrųjų jie neįnoringi, nori seneliai nuotraukų prisiminimui (norėjo eiti į fotoateljė, bet sužinojo, kam pafotograuoju, sako geriau pas kaimynę ateisiu biggrin.gif ), o aš jiems pasiūliau važiuoti į gamtą. Žiūrėsim kas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 birželio 2011 - 13:30
QUOTE(sayonara @ 2011 06 06, 14:01)
žinok, yra kalvarijose jų.. jei rastum laiko, gali ten pažiūrėt..smile.gif

kalvariju turguje? o kada ten vaziuot reikia? sestadieni is ryto? nebuvum milijona metu ir be patirties bijau kad ne ta paimsiu, arba kazhka paimsiu kas netiks pvz ar panashiai lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 06, 13:31)
kalvariju turguje? o kada ten vaziuot reikia? sestadieni is ryto? nebuvum milijona metu ir be patirties bijau kad ne ta paimsiu, arba kazhka paimsiu kas netiks pvz ar panashiai  lotuliukas.gif  g.gif

tai galim kartu važiuot. aš iš turgaus irgi nesu pirkus. aš buvau sekmadienį ryte, bet šeštadienį, manau, vyksta pagrindinė prekyba. arba, jei nori, galiu parašyti tam vyrui, iš kurio anuos pirkau, gal jis turės dar vieną kokį likusį? biggrin.gif
Atsakyti