Atsikėliau ir prie kompo jūsų skaityt...paskutiniu metu vien fotkinu ir redaguoju, šeima, gamta ir psio... tik va šią savaitę žadu jau pailsėti truputėlį, planuoju tik vieną ilgai derintą sesiją just for fun
Perskaičiau temą ir laukinės gimdymo aprašymą desertui pasilikau...jau vien jos postai ašaras kaupia...čia dar ir mano nėštumas prisideda
Labai norėjau pagirti Akashą, nuostabi dvynukų sesija nuostabūs mezginukai.
vienintele, sužavėjo sesija su žirgu, mergina labai graži, patiko veido išraiškos ir pozos ir čia man sunku būti objektyviai....nes kas gali būti gražiau už gražią merginą ir gracingą žirgą, super
Ievuki, iš kristuko sesijos labiausiai įstrigo ta foto, kur ji ant žolės guli, su tuo senu fotoaparatu...kojų man negaila...ir be to faina foto...dar juosta savo šarmo prideda.
Kristuk, aš balsuoju už tą foto, kur modelis su balta skrybėle modelis tikrai šaunus. man tik gal užkliuvo makiažas...gražios tos padūmavusios akys, bet kitose foto veidui kažkokio purvinumo priduoda bet gal čia tik man, o šiaip tai matosi tavo pažanga, va
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 12:58)
prarast neprarasi niekada, skirtingai nuo efoto tai vienpusis procesas.. nebent gausi bloką, prisikalbėsi ir t.t.
kas dar palkių neturit kūdroj?
kas dar palkių neturit kūdroj?
aš neturiu...nors mažai ten ir dedu...bent jau kol kas...reiktų grįžt
Kikirike, visai nieko tie tavo švytuojantys plaukučiai nuotraukose, dinamika tokia..
QUOTE(Yvette @ 2011 06 03, 20:37)
Gotte, tave pagirti norėjau. Flickr mačiau. Šaunuolė tu, labai gražios foto.
labai ačiū tau gera girdėti tokį žodį... dažnas fotografavimas vis tik atneša naudą...jau pati jaučiu... bet kuo toliau, tuo labiau lieku nepatenkinta...kažkoks užburtas ratas
rG, man tos besiraitančios gėlės labai super, aš priėmiau visą bendrą koliažą neskirdama vienos kurios foto tokie raitūzai kirmėliūzai... Džiazai gražu, jei norėjai koliažą padaryt iš to, tai man nea, bet viena foto palikus, tai liuks, emocijos geros nu ir grojikas toks ach
Kad negrįžti tuščiai, tai va:
Kažkaip pradėjau visur centruoti
Daugiau flickre: ČIA