Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

je t'aime ačiū 4u.gif teks pasipraktikuot ir man su penkiasdešimtuku bet kol kas iš arti sunkiai fokusuoja, aš kažko gal dar nemoku 4u.gif aš macro baisiai noriu, bet kol kas teks kentėt, galimybių nėr
Atsakyti
Laba diena,

Atklydau į Jūsų temą prispaudus bėdai ax.gif Planuojame liepos 23, arba 24 dieną savo dviejų mergyčių krikštynas, tačiau nerandu laisvo fotografo. Veiksmas Kauno apylinkėse (Ringaudai). Norėčiau kad būtų įamžina ceremonija bažnyčioje ir fotosesija gamtoje. Jei kas norit ir galit tuo laiku, rašykit man į AŽ, pabendrausim plačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 04, 10:47)
raindrops:

Antros spalvos labai grazios, bet as buciau kiek kitaip kadravus. Su kokiu objektyvu fotkinai?
QUOTE(Akasha @ 2011 06 04, 14:31)
Kaip tik va pasirodau is paskutines sesijos, ir i dienos geriausius smile.gif http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=

Sveikinu, tikrai labai grazi nuotrauka 4u.gif
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 04, 20:48)
ku-kū! biggrin.gif
aš irgi pasižolinau... biggrin.gif tik labai jau vertikaliai šįkart  g.gif

1 ir 3 man labai patinka.
QUOTE(rG @ 2011 06 04, 23:51)
Aš irgi žolynėjau ieškodama 2 spalvų, lyg radau, bet tiek to, paieškosiu dar  biggrin.gif

man is koliazo tai pati pirma sakyciau labiausiai.
QUOTE(rG @ 2011 06 05, 00:12)

Oi, taigi Klaipedoj dziazai sia savaite...ech, kaip pavydziu....O koliaza tai labai super padarei , j/b graziai pavertei bigsmile.gif
QUOTE(Foggy @ 2011 06 05, 05:17)
man jau atsibodo visokias gelytes pyskinti, bet daugiau neturiu ka, o kazka fotografuoti tai labai norisi  rolleyes.gif  tai siandien vel gelyciu ejau i kiema ieskoti, labai noreciau kritikos  blush2.gif

Is visu tai man uzkliuvo akis ties 3-ia nuotrauka.Tik fokuso labiau noretusi
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 06 05, 10:31)
ir foto nesumažina doh.gif

Man irgi noretusi pacio voro ryskesnio, ir ta zole i kadra ilindus man nesiziuri.

laukine, oi, kaip ten tu graziai viska aprasei... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 05 birželio 2011 - 15:29
Ačiū mergaitės už dailiuosius žodžiu jb biggrin.gif

dabar pamaniau, kad to būgnininko nuotrauka tinka emocijų skyreliui smile.gif))
Atsakyti
Sveikos, uzklidau i tema, nes nieko panasaus SM neradau ax.gif gal yra sioje temoje jau isejusiuju fotografijos pradziamoksli, ir norinciu ispildyti savo idejas, iamzinant mano dukrytes grazias krikstynu akimirkas. Buciau labai dekinga, sulaukusi jusu pasiulymi i AZ. Aciu!
Atsakyti
Laukine, na nuostabiai viska aprasei, labai lauksiu nuotrauku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 06 04, 15:31)
Kaip tik va pasirodau is paskutines sesijos, ir i dienos geriausius smile.gif http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=

i sia ziuriu ir ziuriu, ir vis dar sugristu paziureti wub.gif spalvos, svelnumas ir ta kudikio tokia "forma" wub.gif

rG, nu dailus dailus tas vyrukas biggrin.gif as be akiniu dziaziuos buvau, tai nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, labai fainai aprašei, lauksiu ir aš daugiau foto.
Atsakyti
keleta dienų gydžiausi sm ir nekišau nosies čia smile.gif))
Flickr palikau patinkančioms foto įraša smile.gif)) šiaip pasyvi aš, sloga dar nepalieka manes ir kankina, tai pat vaikai su bemiegėm naktim, tai ėliojosi mintis smile.gif
Ievukas labai viena tavo foto patiko
Laukine žaviuosi tavo sugebėjimais rašyti, nekarta skaitat emocijos kunkuliuot kone pradeda, kas man būna retai, tai tik dar karteli galiu pagirti. prisidesu prie visų nekantraujančių ir laukiu foto

O aš, o aš o aš neturių kūdroj brūkšniuko, bet gal kada nors iki jo daaugsiu o jei ne tai vadinas ir neverta smile.gif
ir dar turėjau nėštuke svečiuose, bandžiau fotkinti, bet kadangi visa ta sesija praktiškai tik mano iniciatyva tai ... na vien žo nieko nesigavo, net nežinau ar bus nors veinas kadras kad jums galėčiau parodyt

Sorry jei ka praleidau, pasveiksiu pasitaisysiu
Atsakyti
grįžau... prie jūros fiksavau krikštynas ir gražią šeimyną... na ir užpavydėjau,tikrai graži aplinka,graži bažnyčia,nuostbus kunigas,o dar fotosesija prie jūros šioka tokia...na vyrui skambinau ir sakiau kad ir mūsų vaikus reikėjo krikštyti čia biggrin.gif na ir daug nusimato tvarkymo.... doh.gif iš vienos pusės gera nes fotkinau daug ir pastoviai ,ir ne vien ceremonijas, ir dar drauge fotkinau...bet iš kitos pusės-susikrovė daug netvarkytų foto ir laukia daug darbo doh.gif

mačiau daug žolinėjimusi,sorry neturiu laiko kada atskirai pakomentuoti,visi įdomus ir gražūs ir rašė kažkuri kad su 50uku padaryta,na reiks pabandyti ir man kada g.gif jau matyt man reikia vėl žoles pafotkinti lotuliukas.gif

dar Laukinės aprašyta istorija,na tiesiog taip parašyta,kad skaitai ir kaupiasi ašaros,labai lauksiu foto 4u.gif

kai turėsiu laiko butinai prasieisiu per flickr pažiūrėti kas ką naujo turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 05, 23:07)
grįžau... prie jūros fiksavau krikštynas ir gražią šeimyną... na ir užpavydėjau,tikrai graži aplinka,graži bažnyčia,nuostbus kunigas,o dar fotosesija prie jūros šioka tokia...<..>

jei ne paslaptis, kurio miestelio bažnyčią giriat?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 06 05, 23:11)
jei ne paslaptis, kurio miestelio bažnyčią giriat?

Nidos, tokia medinukė smile.gif vėliau foto galėsiu įkelti,nes dar nieko nežiūrėjau iš foto,tik perkėliau į kompą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 05, 01:40)
O kas čia per objektyvas? Man jaučiu irgi tokio reik  doh.gif

cia su macro bandau vis (canon 100mm f/2.8 macro usm), bet neturiu dar trikojo, tai labai sunkiai man sekasi kazka nufotografuoti, bent maziausias rankos sujudejimas sugadina viska ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 05, 02:11)
Na ką.. Kaip įdomu, ašarodama aprašiau visą gimdymo fotografavimo istoriją: čia.

Visos nuotraukos jau sutvarkytos, gal ryt paruošiu publikavimui..

o as asarodama skaiciau ta gimdymo istorija, taip graziai aprasei wub.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 05, 07:25)
Is visu tai man uzkliuvo akis ties 3-ia nuotrauka.Tik fokuso labiau noretusi

aciu uz komentara, neiseina man su rankiniu fokusu laikant rankose fotoaparata, niekaip neislaikau, kad nesuvirpetu doh.gif

siandien bandziau kazkoki vabzdi fotografuoti ir su tom drebanciom rankom is daugybes padarytu nuotrauku tik kelios buvo su siokiu tokiu fokusu, bet ir tai ne tokiu, kokio noretusi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 06 birželio 2011 - 06:34