Džiazai
Dailutis, nia?
QUOTE(Akasha @ 2011 06 04, 07:31)
Kaip tik va pasirodau is paskutines sesijos, ir i dienos geriausius http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=
labai labai Sveikinu
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 04, 13:48)
QUOTE(rG @ 2011 06 04, 16:51)
kokie grazus jusu zolynai
QUOTE(rG @ 2011 06 04, 17:12)
aga
man jau atsibodo visokias gelytes pyskinti, bet daugiau neturiu ka, o kazka fotografuoti tai labai norisi tai siandien vel gelyciu ejau i kiema ieskoti, labai noreciau kritikos
QUOTE(rG @ 2011 06 04, 17:12)
bet kokios grazios sitos nuotraukos, j/b toks ryskus, vis sugriztu paziureti
QUOTE(Foggy @ 2011 06 05, 06:17)
aga
man jau atsibodo visokias gelytes pyskinti
O kas čia per objektyvas? Man jaučiu irgi tokio reik
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 05, 08:11)
Oi, kokia grazi istorija...
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 06 04, 23:12)
Dailutis, nia?
Saldainiukas
Dėkui.. Nebuvo lengva, nuotraukos gavosi kokios yra, juk nepasakysi, pasisuk taip ar anaip, fotografavau taip, kaip yra, ant gimdymo stalo gavosi visos foto beveik vienu kampu, nes ji gulėjo ant šono, na, pamatysit, padarysiu filmuką iš nuotraukų, reik tik dar viską sudėliot..
Man žiauriai pasisekė, visos aplinkybės susidėliojo idealiai. Ir kad grįžau į Vilnių ir kad spėjau ir kad buvo puiki šviesa, viskas vyko 20-21 val, iš dviejų pusių langai, tad šviesos buvo sočiai, o tik gimė mažiukas ir ėmė temti.. Juk galėjo būti gūdi naktis, su blykste gi nekalsi, tektų fotografuot prie ligoninės lempų ir viskas, būtų nebetaip gerai..
Man žiauriai pasisekė, visos aplinkybės susidėliojo idealiai. Ir kad grįžau į Vilnių ir kad spėjau ir kad buvo puiki šviesa, viskas vyko 20-21 val, iš dviejų pusių langai, tad šviesos buvo sočiai, o tik gimė mažiukas ir ėmė temti.. Juk galėjo būti gūdi naktis, su blykste gi nekalsi, tektų fotografuot prie ligoninės lempų ir viskas, būtų nebetaip gerai..
vajei kiek grožių prirodėt, einu žiūrėt ir žolynų grožis bet objektyvas matyt makro, man trūksta, kad galėčiau fotografuot iš arti, labai reikia macro objektyvo po tiek grožių nebežinau kišt savo nosį ar ne čia fotografavau netyčia voriuką, patiko apšvietimas, o šiaip verta nors kiek dėmesios? spėju nelabai
ir foto nesumažina
ir foto nesumažina
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 06 05, 12:31)
vajei kiek grožių prirodėt, einu žiūrėt ir žolynų grožis bet objektyvas matyt makro, man trūksta, kad galėčiau fotografuot iš arti, labai reikia macro objektyvo po tiek grožių nebežinau kišt savo nosį ar ne čia fotografavau netyčia voriuką, patiko apšvietimas, o šiaip verta nors kiek dėmesios? spėju nelabai
ir foto nesumažina
ir foto nesumažina
vorui ryškumo/aiškumo trūksta. ir šakelę gal būčiau stūmus į dešinę, kad voratinklis driektųsi iš kairio viršutinio kampo į dešinį apatinį kampą, taip vesdamas žvilgsnį prie voro.
aš žoles fotografuoju su penkiasdešimtuku, nors fotografuojant žoles norisi macro,bet kol kas tikrai neplanuoju tokio objektyvo įsigijimo jaučiu, kad man plačiakampio labiau norisi, nei macro.