Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Džiazai biggrin.gif

user posted image

Dailutis, nia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 04, 07:31)

Kaip tik va pasirodau is paskutines sesijos, ir i dienos geriausius smile.gif http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=

labai labai wub.gif Sveikinu 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 04, 13:48)
ku-kū! biggrin.gif

aš irgi pasižolinau... biggrin.gif tik labai jau vertikaliai šįkart  g.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 04, 16:51)
Aš irgi žolynėjau ieškodama 2 spalvų, lyg radau, bet tiek to, paieškosiu dar  biggrin.gif

kokie grazus jusu zolynai drinks_cheers.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 04, 17:12)
Džiazai biggrin.gif

aga biggrin.gif

man jau atsibodo visokias gelytes pyskinti, bet daugiau neturiu ka, o kazka fotografuoti tai labai norisi rolleyes.gif tai siandien vel gelyciu ejau i kiema ieskoti, labai noreciau kritikos blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 04, 17:12)
Džiazai biggrin.gif

bet kokios grazios sitos nuotraukos, j/b toks ryskus, vis sugriztu paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 06 05, 06:17)

aga  biggrin.gif
man jau atsibodo visokias gelytes pyskinti

O kas čia per objektyvas? Man jaučiu irgi tokio reik doh.gif

Atsakyti
Na ką.. Kaip įdomu, ašarodama aprašiau visą gimdymo fotografavimo istoriją: čia.

Visos nuotraukos jau sutvarkytos, gal ryt paruošiu publikavimui..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 05, 08:11)
Na ką.. Kaip įdomu, ašarodama aprašiau visą gimdymo fotografavimo istoriją: čia.

Oi, kokia grazi istorija... bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 06 04, 23:12)

Saldainiukas biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, ačiū, kad pasidalinai šiuo stebuklu. 4u.gif Ir lauksiu nuotraukų, kurias ruošiesi publikuoti smile.gif
Atsakyti
Dėkui.. Nebuvo lengva, nuotraukos gavosi kokios yra, juk nepasakysi, pasisuk taip ar anaip, fotografavau taip, kaip yra, ant gimdymo stalo gavosi visos foto beveik vienu kampu, nes ji gulėjo ant šono, na, pamatysit, padarysiu filmuką iš nuotraukų, reik tik dar viską sudėliot..
Man žiauriai pasisekė, visos aplinkybės susidėliojo idealiai. Ir kad grįžau į Vilnių ir kad spėjau ir kad buvo puiki šviesa, viskas vyko 20-21 val, iš dviejų pusių langai, tad šviesos buvo sočiai, o tik gimė mažiukas ir ėmė temti.. Juk galėjo būti gūdi naktis, su blykste gi nekalsi, tektų fotografuot prie ligoninės lempų ir viskas, būtų nebetaip gerai..
Atsakyti
vajei kiek grožių prirodėt, einu žiūrėt 4u.gif ir žolynų grožis thumbup.gif bet objektyvas matyt makro, man trūksta, kad galėčiau fotografuot iš arti, labai reikia macro objektyvo doh.gif po tiek grožių nebežinau kišt savo nosį ar ne čia g.gif fotografavau netyčia voriuką, patiko apšvietimas, o šiaip verta nors kiek dėmesios? g.gif spėju nelabai
user posted image

ir foto nesumažina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 05 birželio 2011 - 11:32
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 06 05, 12:31)
vajei kiek grožių prirodėt, einu žiūrėt 4u.gif  ir žolynų grožis thumbup.gif  bet objektyvas matyt makro, man trūksta, kad galėčiau fotografuot iš arti, labai reikia macro objektyvo doh.gif  po tiek grožių nebežinau kišt savo nosį ar ne čia g.gif  fotografavau netyčia voriuką, patiko apšvietimas, o šiaip verta nors kiek dėmesios? g.gif  spėju nelabai

ir foto nesumažina doh.gif

vorui ryškumo/aiškumo trūksta. ir šakelę gal būčiau stūmus į dešinę, kad voratinklis driektųsi iš kairio viršutinio kampo į dešinį apatinį kampą, taip vesdamas žvilgsnį prie voro. smile.gif

aš žoles fotografuoju su penkiasdešimtuku, nors fotografuojant žoles norisi macro,bet kol kas tikrai neplanuoju tokio objektyvo įsigijimo smile.gif jaučiu, kad man plačiakampio labiau norisi, nei macro.
Atsakyti