Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukine, laukiam tavo nuotrauku nekantriai smile.gif
rG, balionas tau palkeles gavimo proga 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 12:09)
aš, pamenu, irgi labai džiaugiausi kadaise smile.gif

konkrečiai prie Tavęs neprikišau, kažkas kitas spėjo. Pirmosios palkos kūdroje nesuteikiamos auštomatiškai, tai yra tam tikros asmenų grupės sprendimas - jie peržiūri foto, pažiūri, ar foto atitinka taisyklėms dėl pirmos palkos (ten bla bla bla ne mažiau kaip du klubo nariai turi būti balsavę, t. b. ne mažiau kaip dvi tokios foto per neilgą laiką ir pan.), ir tada ją duoda arba ne. Kitos palkos atsiranda jau programiškai, automatiškai. Bet turiu tokių galimybių, bet tik peržiūrėjus foto ir jei galimybė atitinka taisyklėms smile.gif yra buvę ir išimčių, kai duodi palką žmogui, kurio nė viena foto neatitinka kriterijų, bet numatai, kad VERTAS smile.gif

efote visa tai, išskyrus Guru lygmenį, berods vyksta automatiškai (nesu tikra) ir gali netekti lygio, jei foto bus blogai vertinamos.

http://fotokudra.lt/...i.php?aut=14691 pvz. - kaip manot, ar reikia tikrinti fotkes, ar jos atitinka kriterijams, ar glaima duoti palką vien užmetus akį?
Mat kokia sistema toj kudroj, idomu.
As kazkaip irgi maniau, kad kaip e-foto, ta palkele atsirast turetu. Bet viliuosi, kad su laiku uzaugsiu ir iki tos palkeles ax.gif

Nuotraukoms komentuot neturiu, jegu, perisprasau. Vaikui ir mb atostogos, tai nusikalam kai sunys per dienas, vis kakur vaziuojam, kazkur dalyvaujam blush2.gif
Atsakyti
labas rytas,
atleiskit kad nekomentuoju mergaites,galiu tik pagirti,saunuoles jus visos 4u.gif
ziauriai uzsiemusi kraustymusi, tenka staigiai per si savaitgali issinezdinti is cia doh.gif ir gali buti kad pora dienu busiu be interneto, tai sekmes tobulejime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 birželio 2011 - 07:30
o as vakar fotografavau ta mergvakari. Ziauriai susidirbau doh.gif tikejausi, kad gali but nlb, bet kad taip, tikrai negalvojau verysad.gif nesinori net ziuret i tas foto, o reik kazka atiduot. zodziu, toli man dar iki fotografes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 04, 08:33)
o as vakar fotografavau ta mergvakari. Ziauriai susidirbau  doh.gif tikejausi, kad gali but nlb, bet kad taip, tikrai negalvojau  verysad.gif  nesinori net ziuret i tas foto, o reik kazka atiduot. zodziu, toli man dar iki fotografes  doh.gif

Na gal nera taip blogai, kaip atrodo. 4u.gif
Imesk cia, kas gavos smile.gif
Atsakyti
raindrops:

1. j/b
user posted image

2.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 04 birželio 2011 - 11:47
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 04, 10:33)
o as vakar fotografavau ta mergvakari. Ziauriai susidirbau  doh.gif tikejausi, kad gali but nlb, bet kad taip, tikrai negalvojau  verysad.gif  nesinori net ziuret i tas foto, o reik kazka atiduot. zodziu, toli man dar iki fotografes  doh.gif

o kas konkreciai blogai? man tai beveik po kiekvinos fs atrodo, kad labai blogai padariau, kad isvis neradau graziu kampu ir panasiai.. pirma karta perziurejus, irgi taip atrodo. ir tik antra karta ramiai atsisedus ir pratrynus tikrai baisias, pasirodo, kad ir geru yra smile.gif nes kelios blogos labai pagadina visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 04, 13:53)
o kas konkreciai blogai? man tai beveik po kiekvinos fs atrodo, kad labai blogai padariau, kad isvis neradau graziu kampu ir panasiai.. pirma karta perziurejus, irgi taip atrodo. ir tik antra karta ramiai atsisedus ir pratrynus tikrai baisias, pasirodo, kad ir geru yra smile.gif nes kelios blogos labai pagadina visas biggrin.gif

man irgi grynai taip pat..nors as fotkinu tik savus...tai svetimus pafotkinus turbut uzsigrausciau...bet, po to, perziuri ir nebeatrodo taip blogai..parodyk cia,mes pasakysim gerai ar blogai biggrin.gif o kur keliat/ kelsit uzduoties darbelius, na 2spalvos...cia ar SM grupeje, Flickr?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 03, 17:36)
p.s. Akasha - matai atrinkau jau netiek daug foto  lotuliukas.gif

Na as jau tau sakiau, kad tu saunuole smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 06 04, 12:47)
raindrops:

Naujas objektyvas ar kokie makro ziedai?... Spalvos labai mielos smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 04, 13:53)

Nu va as irgi norejau sakyti, kad veliau dar kitaip atrodys... Man pastoviai taip isterikuoju, kol nepradedu tvarkyt... Arba pamacius nors viena tokia liuks irgi ramiau ant sirdies ir tada betvarkant daugiau neblogu atrandu....

Kaip tik va pasirodau is paskutines sesijos, ir i dienos geriausius smile.gif http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=
Atsakyti
smile.gif užsuku trumpam, mes laukime.
Šįvakar sulauksim dviejų berniukų iš černobylio. Tris savaites pas mus svečiuosis. Pažiūrėsiu ar patiks daugiavaike mama būti biggrin.gif
Nežinau kaip seksis suktis su darbais ir netrukus pagausėsiančia šeima, ar liks laiko kažkam kitam, tad kol kas linkiu visom smagių fotografavimo akimirkų.
Mano dvi spalvos juostelėje, dar nebaigta. Tad nežinau ar spėsiu per dvi savaites, bet tikrai atnešiu.
Linkėjimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 birželio 2011 - 17:33
QUOTE(Yvette @ 2011 06 04, 18:33)
smile.gif užsuku trumpam, mes laukime.
Šįvakar sulauksim dviejų berniukų iš černobylio. Tris savaites pas mus svečiuosis. Pažiūrėsiu ar patiks daugiavaike mama būti  biggrin.gif
Nežinau kaip seksis suktis su darbais ir netrukus pagausėsiančia šeima, ar liks laiko kažkam kitam, tad kol kas linkiu visom smagių fotografavimo akimirkų.
Mano dvi spalvos juostelėje, dar nebaigta. Tad nežinau ar spėsiu per dvi savaites, bet tikrai atnešiu.
Linkėjimai.

Ir tai progai flickre nuotrauką apžiūrėjau mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 06 04, 16:31)
Kaip tik va pasirodau is paskutines sesijos, ir i dienos geriausius smile.gif http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=

Šaunuolė mirksiukas.gif trapu, gražu, miela bigsmile.gif

Netik kūdroj esi, bet ir efoto mirksiukas.gif tiesa, Ievukis kūdroj ir yra tarp dienos geriausių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 06 04, 12:47)
raindrops:

1. j/b

Man juodai baltas kadras LIUKS thumbup.gif
Atsakyti
ku-kū! biggrin.gif

aš irgi pasižolinau... biggrin.gif tik labai jau vertikaliai šįkart g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ai, dar viena, tik jau horizontali:

kiekvienas sau
user posted image
gal ir nieko ypatingo, bet mane kažkodėl kabino.

Maggie, man abi patinka. Pirmosios jb gražus, ten tinka.
Aš noriu vėl kokios fotosesijos biggrin.gif
Beje, sveikinu su kūdros geriausiom! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 04 birželio 2011 - 21:58
Aš irgi žolynėjau ieškodama 2 spalvų, lyg radau, bet tiek to, paieškosiu dar biggrin.gif

Tai čia šiaip, nieko ypatingo (beje, čia ne tas dvasiškas koliažas, o šiaip mixas) norėjau paklausti, kuri labiausiai traukia kompoziciškai?
Man trečioji (apatinė kairėj).

user posted image
Papildyta:
Čia vėlgi 2 spalvos biggrin.gif Bet čia šiaip irgi, bandau jų visur surasti biggrin.gif

white black
user posted image
Atsakyti