Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*monikute* @ 2011 06 03, 13:59)
aš iš vis ten neužsiregistravusi  unsure.gif  man atrodo, kad ten labai jau mianą reik daryt  g.gif  blush2.gif

jėzus, o man atrodo priešingai biggrin.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau Paprastos filmukus iš nuotraukų. Na mano akims tai viskas super thumbup.gif Manau, tikrai jauniesiems patiks mirksiukas.gif Niekaip neprisiruošiu išmokt daryt tokius filmukus doh.gif
Nekantraudama laukiu Laukinės nuotraukų. Na jau taip intriguoja pamatyt, kad uch mirksiukas.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 06 03, 00:16)
Tikrai jauciasi kad vasara atejo,visos zolynus fotografuoja (as tame tarpe hihihi.gif ) Pagaliau i pabaiga eina mano mokslai tai galesiu imtis tai ko sirdis geidzia wub.gif

O as dar su musu krisstuku ateinu,tik jau is juosteles wub.gif
O dar siek tiek daugiau stai cia mirksiukas.gif

Aš žolynus fotkinu, nes niekaip nesusirandu modeliuko. Žinau, jog tai mano problema, bet nedrįstu siūlyti savo paslaugas svetimam žmogui... verysad.gif

Na taviškės juostelinės foto superinės mirksiukas.gif
Pasižiūriu į tavo ir Akashos foto, tai jos tokios mielos šiltos ir gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 03, 12:53)
Atnesu pora foto is pirmosios tokio pobudzio mano fotografuojamos

man su kepure balta patiko,gal kiek tamsoka,bet įdomi...o flickr negaliu pažiūrėti g.gif mano nikas toks pat ten blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 13:58)

kas dar palkių neturit kūdroj?

aš aš neturiu lotuliukas.gif nu gerai,gal neverta,nu gerai gal reikia pirma prisiregistruoti ten lotuliukas.gif ale nelabai aš ten tu foto kokių turiu g.gif gal dar reikia paaugti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 03, 15:43)

Aš žolynus fotkinu, nes niekaip nesusirandu modeliuko. Žinau, jog tai mano problema, bet nedrįstu siūlyti savo paslaugas svetimam žmogui... verysad.gif

reik modelio? aš galiu papozuoti jei tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 03, 07:39)
Bet geriau juos itikint, kad geriau keleta nerealiu, nei visa kruva belekokiu wink.gif

O kaip nusprendi kurios yra nerealios? mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 03, 15:46)
reik modelio? aš galiu papozuoti jei tinka  lotuliukas.gif

Aga, reikia, bet velniškai ar paniškai bijau. A vdrug nieko nesigaus??? Žinoma galim susitart ir pamėgint mirksiukas.gif Bus vis pradžia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 03, 11:35)
Tai vat baisu kad kazko svarbaus nebuciau praleidus doh.gif kokios svarbios tetos doh.gif

Jumoristė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 03 birželio 2011 - 14:49
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 03, 15:49)

Aga, reikia, bet velniškai ar paniškai bijau. A vdrug nieko nesigaus??? Žinoma galim susitart ir pamėgint mirksiukas.gif Bus vis pradžia  mirksiukas.gif

nu kas nesigaus,nu viskas ten gausis,aš gražiai pozuoju ir į medžius karstausi lotuliukas.gif nu gerai nemanekenė aš,bet juk smagu fotkintis ir fotkinti kitus,tai nereikia paversti darbu,atsipalaiduoti ir mėgautis rolleyes.gif 4u.gif taip kad turi mano skype,sumąstai ką nors ir rašai man 4u.gif aš va irgi skundžiausi skundžiausi ,kad neturiu ką fotkinti,tai išdrįsau ir pašlo pakatilas lotuliukas.gif nespėju foto tvarkyti blush2.gif bet Akasha vistiek fotkinsiu ,reik reik atskleisti tą grožį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 13:58)
wink.gif

prarast neprarasi niekada, skirtingai nuo efoto tai vienpusis procesas..smile.gif nebent gausi bloką, prisikalbėsi ir t.t. smile.gif

kas dar palkių neturit kūdroj?

Vat ir aš manau, kad tos palkės neprarandamos kūdroj mirksiukas.gif o apie efoto tai nežinojau kad gali prarast palkelęs g.gif

Kristuk, pažiūrėjau tavo foto mirksiukas.gif ir ten parašiau vieną savo komentarą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 03 birželio 2011 - 15:33
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 14:09)
http://fotokudra.lt/...i.php?aut=14691 pvz. - kaip manot, ar reikia tikrinti fotkes, ar jos atitinka kriterijams, ar glaima duoti palką vien užmetus akį?

Sunkų klausimą uždavei g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 14:21)
rimtai? buvau įsitikinusi, kad negali prarast palkės.
pvz., prarast 3 palkes gali tik jei viską ištrini.. tada lieka tik viena ar kažkaip ten.. o visais kitais atvejais.. ai, nu dzin.. žodžiu, efote vis tiek labiliau smile.gif kūdroj stabiliau..

QUOTE(*monikute* @ 2011 06 03, 14:59)
aš iš vis ten neužsiregistravusi  unsure.gif  man atrodo, kad ten labai jau mianą reik daryt  g.gif  blush2.gif

Galima galima.... As irgi buvau praradus... Nu kazkaip neperlnytai tris dave, po to viena ateme, po to vel dave... Ai nezinau... lotuliukas.gif Koks skirtumas smile.gif Kaip sako svarbiausia dalyvauti veikloje wink.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 03, 15:53)
O kaip nusprendi kurios yra nerealios?  mirksiukas.gif

Nu ka as zinau... paziuri, na kurios kabina, o kurios tokios nu dar pritempt reikia ir viskas... kazkaip paprastai as daug nesigilinu... zinoma mano nuomone gali toli grazu nesutapt su klientu, bet na ka jau padarysi.... Jei leisi klientams rinktis, tai snipstas gausis smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 03, 15:54)
bet Akasha vistiek fotkinsiu ,reik reik atskleisti tą grožį  blush2.gif

As jau buvau pamirsus smile.gif kas buvau pasirasius biggrin.gif uoj sunku su manim sunku biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

dar kelios naujos čia blush2.gif http://www.flickr.co...57626646347429/

gero savaitgalio 4u.gif

p.s. Akasha - matai atrinkau jau netiek daug foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 birželio 2011 - 16:37
Kikirike, dabar jau turetum matyti.
Atsakyti
Merginos, įkėliau pirmos grupės antro rato pratęsimą. Vanilla, dabar tau eilė. Kaip ir sakei, neskubant. Detalių mažai palikau, bet tikiuosi bus, kas patrauks akį.

Gotte, tave pagirti norėjau. Flickr mačiau. Šaunuolė tu, labai gražios foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 birželio 2011 - 20:43
Kaaip idomu su ta Kudra ax.gif as tik pirma palke gavau, tai dziaugsmo buvo, galvojau automatiskai buvo blush2.gif bet dekui jei kas prisidejot rolleyes.gif dar didesnis pastumimas, kad manim tikima (nors as ne visad savim tikiu) rolleyes.gif

Sayonara, ikeltoj nuorodoj potenciala matau, portretai idomus ax.gif

Labos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 06 03, 19:37)
Merginos, įkėliau pirmos grupės antro rato pratęsimą. Vanilla, dabar tau eilė. Kaip ir sakei, neskubant. Detalių mažai palikau, bet tikiuosi bus, kas patrauks akį.

Nerodo unsure.gif
Atsakyti