Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 03, 12:56)
QUOTE(kristukass @ 2011 06 03, 12:53)

man neleidzia flickr ziuret.. gal gali mane drauge padaryt?smile.gif

Nick tavo flickre koks?

Radau tave pas save drauguose. Idomu, kodel nematai... g.gif

Kazin ir kitos nemato? g.gif Padaryta siaip private, tikrai ne public.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 birželio 2011 - 12:10
QUOTE(kristukass @ 2011 06 03, 13:02)
Nick tavo flickre koks?

Radau tave pas save drauguose. Idomu, kodel nematai...  g.gif 
Kazin ir kitos nemato?  g.gif  Padaryta siaip private, tikrai ne public.

reik ne tik i kontaktus pridet, bet dar uzdet varnele kad butum Friend ar pan.. nes dar nematau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 03 birželio 2011 - 12:27
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 03, 13:27)
reik ne tik i kontaktus pridet, bet dar uzdet varnele kad butum Friend ar pan.. nes dar nematau smile.gif

Dabar turetai matyti jau. smile.gif
Atsakyti
Palkę turiu yahoo.gif Ką dabar daryt??? biggrin.gif Kaip jos neprarast? biggrin.gif

E-foto tai paprasčiau, seniai patapau pažengus biggrin.gif O vat su kūdra visai ne kas smile.gif

Nepykit, neturiu jėgų komentuoti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 03, 12:50)
Palkę turiu yahoo.gif Ką dabar daryt??? biggrin.gif Kaip jos neprarast? biggrin.gif

E-foto tai paprasčiau, seniai patapau pažengus biggrin.gif O vat su kūdra visai ne kas smile.gif
Nepykit, neturiu jėgų komentuoti  blush2.gif  4u.gif

wink.gif

prarast neprarasi niekada, skirtingai nuo efoto tai vienpusis procesas..smile.gif nebent gausi bloką, prisikalbėsi ir t.t. smile.gif

kas dar palkių neturit kūdroj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 birželio 2011 - 12:59
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 12:58)
wink.gif

Ačiū, gal juokinga, bet aš kaip slyva biggrin.gif Geros dienikės.

ėė, ką reiškia "kas dar neturit"? Čia nagus prikišai ar ką, nors nelabai išmanau kaip tai įmanoma biggrin.gif

Vnz, gerai, laukit kadrų iš džiazų rytojaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 birželio 2011 - 13:02
QUOTE(rG @ 2011 06 03, 12:59)
Ačiū, gal juokinga, bet aš kaip slyva biggrin.gif Geros dienikės.

ėė, ką reiškia "kas dar neturit"? Čia nagus prikišai ar ką, nors nelabai išmanau kaip tai įmanoma biggrin.gif

Vnz, gerai, laukit kadrų iš džiazų rytojaus smile.gif

aš, pamenu, irgi labai džiaugiausi kadaise smile.gif

konkrečiai prie Tavęs neprikišau, kažkas kitas spėjo. Pirmosios palkos kūdroje nesuteikiamos auštomatiškai, tai yra tam tikros asmenų grupės sprendimas - jie peržiūri foto, pažiūri, ar foto atitinka taisyklėms dėl pirmos palkos (ten bla bla bla ne mažiau kaip du klubo nariai turi būti balsavę, t. b. ne mažiau kaip dvi tokios foto per neilgą laiką ir pan.), ir tada ją duoda arba ne. Kitos palkos atsiranda jau programiškai, automatiškai. Bet turiu tokių galimybių, bet tik peržiūrėjus foto ir jei galimybė atitinka taisyklėms smile.gif yra buvę ir išimčių, kai duodi palką žmogui, kurio nė viena foto neatitinka kriterijų, bet numatai, kad VERTAS smile.gif

efote visa tai, išskyrus Guru lygmenį, berods vyksta automatiškai (nesu tikra) ir gali netekti lygio, jei foto bus blogai vertinamos.

http://fotokudra.lt/...i.php?aut=14691 pvz. - kaip manot, ar reikia tikrinti fotkes, ar jos atitinka kriterijams, ar glaima duoti palką vien užmetus akį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 birželio 2011 - 13:15
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 13:58)
wink.gif

prarast neprarasi niekada, skirtingai nuo efoto tai vienpusis procesas..smile.gif nebent gausi bloką, prisikalbėsi ir t.t. smile.gif

gaaalima prarast.. tik nezinau ar pirma ar kazkuria smile.gif nes ten pvz turi 3 palkes, nes esi tarp 25% geriausiu (tiksliu skaiciu neatsimenu biggrin.gif). ir jei pvz ta savaite atsirado koks 10 super geru nauju fotografu tai jie tave statistiskai gali ismest is tu 25% geriausiu ir palkeles neteksi. cia man taip buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 03, 13:17)
gaaalima prarast.. tik nezinau ar pirma ar kazkuria smile.gif nes ten pvz turi 3 palkes, nes esi tarp 25% geriausiu (tiksliu skaiciu neatsimenu biggrin.gif). ir jei pvz ta savaite atsirado koks 10 super geru nauju fotografu tai jie tave statistiskai gali ismest is tu 25% geriausiu ir palkeles neteksi. cia man taip buvo biggrin.gif

rimtai? buvau įsitikinusi, kad negali prarast palkės.
pvz., prarast 3 palkes gali tik jei viską ištrini.. tada lieka tik viena ar kažkaip ten.. o visais kitais atvejais.. ai, nu dzin.. žodžiu, efote vis tiek labiliau smile.gif kūdroj stabiliau..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 14:21)
rimtai? buvau įsitikinusi, kad negali prarast palkės.
pvz., prarast 3 palkes gali tik jei viską ištrini.. tada lieka tik viena ar kažkaip ten.. o visais kitais atvejais.. ai, nu dzin.. žodžiu, efote vis tiek labiliau smile.gif kūdroj stabiliau..

nu kazkuri viena nukritus buvo.. atsimenu, dar mano gimtadienis tada buvo biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, merginos, kitą savaitę po darbo valandų link tamsos gal kuri ar pora kurių norit pabūti modeliais Vilniuje ir pasiįdomauti apie vieną gana menkai žinomą fotografijos rūšį? Jei domina, rašykit AŽ smile.gif

saugumą ir padorumą garantuoju, pati dalyvausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 03, 13:58)

aš iš vis ten neužsiregistravusi unsure.gif man atrodo, kad ten labai jau mianą reik daryt g.gif blush2.gif
Atsakyti