Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2011 06 03, 00:16)
O as dar su musu krisstuku ateinu,tik jau is juosteles wub.gif

pirmoji tai wow.... blink.gif visos kitos man nublanksta prieš ją....pasikartosiu, juostiniai kadrai daug geriau atrodo... rolleyes.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 03, 00:17)
oi merginos, ne taip parasiau smile.gif temos neturiu sugalvot, as tik fotografuoju, tiesiog pats mergvakaris bus be temos, siaip mergaiciu susiburimas, pasibuvimas.  smile.gif  tai ir mastau, kaip cia jas uzfiksuot graziai,idomiai,  gal is savo puses kazka inest. Nu kai toks jaudulys, tai net nesigalvoja normaliai  doh.gif  biggrin.gif

man labai įstrigęs Zitlali kažkada fotografuotas mergvakaris....

QUOTE(rarity @ 2011 06 03, 09:42)
Atnešu ir aš porą kadrų smile.gif

daug gražių, čia įdėtos visos patinka ax.gif

Laukine, kaip smalsuuuuu....lauksim pasakojimo ir foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 03, 07:43)
Turėsiu ką parodyti. Dar dabar atsigaut negaliu, siaubingas sukrėtimas.. Su nuotykiais ten mes, viską aprašysiu, papasakosiu, atrinksiu rodomas foto, patvarkysiu, užtruks tai.. Labai norėčiau padaryti filmųką iš skaidrių, baisiai matiko, jaučiu prašysiu kažkieno pagalbos, gal nėr labai sunku... Noriu kruopščiai padaryti ir atiduoti tai mamytei.. Meno aišku nebus, bet nufotkinau viską, tikrąja to žodžio prasme: sąrėmius, kaip gimsta vaikas, kaip kerpa virkštelę, kaip sveria, kaip prausia, kaip rengia, kaip deda ant rankyčių tuos ženkliukus, kaip mamai paduoda, kaip pamaitina, kaip miega, kaip tyliai palieku juos abu mėgautis pažintimi... Žinokit negaliu rašyt, tuoj ašaros. Man biškį reik save nuramint, nes nu jautri esu, bet man tiesiog kaip žemės drebėjimas, toks stebuklas tas gimimas, toks stebuklas... Viską papasakosiu, gi moku pasakot, tik truputį reik laiko..
Žaliuoju dabar prie krikštynų ir sesijos foto, nes turiu jau atiduot, o dar nieko netvarkiau...

Oi, kaip graziai cia parasei bigsmile.gif wub.gif . Tikrai baisiai idomu butu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Labai aciu merginos uz grazius zodziu,ir man juostiniai kadrai mielesni mirksiukas.gif rarity jau vakar biski apziurejau tai man trecia favorite,nutokia naturali,paprasta,o tie plaukai tokio gyvumo duoda wub.gif
laukine jau nekantrauju bigsmile.gif
Aciu iz pasidalinimus del foto skaiciaus.Pirma karta fotografavau krikstynas tai vat ir idomu pasidare.O su tom dedem ir tetom bijau kad ir man teks pavargt doh.gif arba liks kazkas nepatenkinti jei ka praleisiu unsure.gif nu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 03, 11:23)
Aciu iz pasidalinimus del foto skaiciaus.Pirma karta fotografavau krikstynas tai vat ir idomu pasidare.O su tom dedem ir tetom bijau kad ir man teks pavargt doh.gif arba liks kazkas nepatenkinti jei ka praleisiu unsure.gif nu zodziu...

nu negi sunku tas tetas fotkint?smile.gif pafotkini ju nuotaikas, sypsenas, kaip kvieciasi, apkabina vaikuti ir grazu. ir foto skaicius didesnis, jei tarkim nepavyko daug baznycioj padaryt.. ir ziurintiems smagu save bus rast smile.gif
Atsakyti
Tai vat baisu kad kazko svarbaus nebuciau praleidus doh.gif kokios svarbios tetos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 03, 11:29)
nu negi sunku tas tetas fotkint?smile.gif pafotkini ju nuotaikas, sypsenas, kaip kvieciasi, apkabina vaikuti ir grazu. ir foto skaicius didesnis, jei tarkim nepavyko daug baznycioj padaryt.. ir ziurintiems smagu save bus rast smile.gif

Nesunku, kol tetos neissirikiuoja kaip kareiveliai ir tokioj pat pozoj nori, kad jas nufotkintu... nes galvoja, kad kitaip fotografas ju neuzfiksuos... smile.gif Cia ne tik tetu beda buna smile.gif....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 03, 11:36)
Nesunku, kol tetos neissirikiuoja kaip kareiveliai ir tokioj pat pozoj nori, kad jas nufotkintu... nes galvoja, kad kitaip fotografas ju neuzfiksuos...  smile.gif Cia ne tik tetu beda buna smile.gif....

aa, reikia tada joms uzsiemimo duot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 03, 10:45)
aa, reikia tada joms uzsiemimo duot biggrin.gif

Aga, tada neturi kada apie fotografą galvot ir pozuot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 02, 07:50)
Filmukas tai man nepatinka, bet čia mano asmeninės bėdos, bet aš ne apie tai.

drinks_cheers.gif nors pats darbas yra kokybishkas, labai patinka, kad vis kazhka ishbandai, eini dideliais zingsniai tobulybes link smile.gif
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 03, 00:16)
cia man labai gaila kojyciu ir sukneles krastuko verysad.gif

negailek. jei nebutum pasakius, nepastebeciau, nes foto uzkabina, ziuri i visuma, jau cia sm forumo liga, nukapotos galunes, tavo nuotraukoje vos vos, net nezinau ar geriau ziuretusi, jei butu pedos ir sukneles krashtas. man ir taip labai gerai viskas ziurisi. spalvos mmm.
QUOTE(rarity @ 2011 06 03, 09:42)
Atnešu ir aš porą kadrų smile.gif

man labiausiai patiko 2 is visu (tiek flickre). labai fainas atlikimas, pati foto idomi, kompozicija nice.
Atsakyti
gal kas gali pamokyti naudotis paieshka flickr? nezinau as kaip ten ieskoti. bandau rasto fashion photography (make-up, portretai). gal apskritai kazhkas turi idomesniu nuorodu? noreciau paganyti akis i kazhka komercinio. meno pakaks biggrin.gif
Atsakyti
Atnesu pora foto is pirmosios tokio pobudzio mano fotografuojamos fotosesijos. Keleta is flickr istryniau, nors ir buvo leista publikuoti. Tiesiog manau, jog mazai kam butu patike, gal net pasirode vulgaru. Pati esu labai patenkinta, nes su siuo modeliuku be proto smagu dirbti. Nereikia ieskoti tinkamu kampu ar dar kazko. Man ji visais kampais be galo grazi. biggrin.gif wub.gif Sia fotosesija isivaizdavau griuvesiuose, bet gaila niekur aplink mus tokiu neradau. verysad.gif

Kritikos labai laukiu ir nebijau. cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Flickre daugiau

Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 03, 12:53)

man neleidzia flickr ziuret.. gal gali mane drauge padaryt?smile.gif
Atsakyti