Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 19, 08:22)
Aisku, na stengsius ramiai kalbetis, nes tik kas iskart snukuti suraukiu.
p.s. maniskis daznai pamirsta isjungti sviesa, ir vis per ta skubejima "gelbeti pasaulio"  biggrin.gif

vandenis isvis nesupranta kokio velnio zmones pykstasi, konfliktuoja. Asmeniskai as apskritai imu ignoruoti zmones, jei jie ima kelti balsa, rekauti, kabinetis.. Man gaila laiko ir mano nervu biggrin.gif . Tada as "nieko nebematau ir nieko nebegirdziu" ir nesiklausysiu ir nedarysiu nieko, net jei tas rekiantysis sukalioja teisingus zodzius tongue.gif . O graziuoju, pajuokaujant, pasikandziojant zodziais - va taip sprendziu iskilusias problemas.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 19, 09:22)
Aisku, na stengsius ramiai kalbetis, nes tik kas iskart snukuti suraukiu.
p.s. maniskis daznai pamirsta isjungti sviesa, ir vis per ta skubejima "gelbeti pasaulio"  biggrin.gif

su pasaulio gelbejimu tau belieka tik susitaikyti. to nepakeisi niekada. tad, teks tau paciai priziureti sviesas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 25, 13:57)
su pasaulio gelbejimu tau belieka tik susitaikyti. to nepakeisi niekada. tad, teks tau paciai priziureti sviesas.

Na taip, jeigu kadanors teks kartu gyventi, tai priziuresiu pati biggrin.gif
Atsakyti
Vandenis isivaizduoja, kad jis yra saule, apie kuria sukasi pasaulis. Amziais isiviepe, amziais lenda i demesio centra, stengiasi but visu draugas (nors gyvenime buna ir ruskanas ir liudnas ir depresuotas, bet to svetimiems jokiu budu neparodo).
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 04 03, 12:11)
Vandenis isivaizduoja, kad jis yra saule, apie kuria sukasi pasaulis. Amziais isiviepe, amziais lenda i demesio centra, stengiasi but visu draugas (nors gyvenime buna ir ruskanas ir liudnas ir depresuotas, bet to svetimiems jokiu budu neparodo).

Jus beveik teisi, bet yra vienas 'bet': tai aplinkiniai isivaizduoja, kad vandenis isivaizduoja, kad jis demesio centras ir saule. Istikruju - nei vienas vandenis negalvoja tiek apie kitus zmones, kiek jie galvoja apie ji ir ji aptarineja.
kaip jums paaiskinti - mes kaip cheap and daile - visada skubame i pagalba. O ka jau apie mus masto kiti - patikekite, dzin. O tai kad mes aktyvus ir bendraujantys - jums kliuna? Ne, geriau tyliai kukliai sedeti prie stalo krasto ir vis svarstyti 'ka zmones pasakys jeigu as prasiziosiu'.
Jus ne pirma, is kurio girdziu apie pasaulio bamba, bet patikekite - man svarbu gerai laika praleisti, bet jeigu kazkas laiko tai uz egocentriskuma - juk tai jo asmenines problemos, ane?
Atsakyti
Mano dukra vandenys. Del draugu gali padaryti viska rolleyes.gif Bet namie nera tokia pasisventusi cool.gif
Atsakyti
Mano dukra irgi vandeniukas švelni,sugeba sukurti gerą nuotaiką pralinksmint ,bet jei nenori konors daryti tai milijonas priežasčių ,namuose amžinas chaosas blush2.gif
Atsakyti
"kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu". jau dvi savaites nemaciau savisko, viena kart telefonu pakalbejom, kelios sms zinutes ir viskas. buna su draugais, o dar neseniai klause ar as noriu rimtu santykiu... gal cia as pati kalta, kad noriu ji laikyti arciau saves ir kontroliuoti?
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 04 23, 09:01)
"kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu". jau dvi savaites nemaciau savisko, viena kart telefonu pakalbejom, kelios sms zinutes ir viskas. buna su draugais, o dar neseniai klause ar as noriu rimtu santykiu... gal cia as pati kalta, kad noriu ji laikyti arciau saves ir kontroliuoti?

aisku pati kalta. as kuo daugiau siulau saviskiui eiti be manes kur nors - ar i sporto sale, ar su reikalais ir pan., tuo dazniau jis nori eiti kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 25, 16:44)
aisku pati kalta. as kuo daugiau siulau saviskiui eiti be manes kur nors - ar i sporto sale, ar su reikalais ir pan., tuo dazniau jis nori eiti kartu smile.gif

Aha, man nepatinka pirkti maista, tai dazniausiai kai nuvaziuojam kartu i parduotuve, as lieku masinoj, tai jis vis sako einam gi kartu, kiek tu cia gali sedet. Na o jeigu drabuziu, tada jau jis kencia, pradzioj eina kartu, o paskui dingsta savo reikalais (eina kur technika prekiauja) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 04 26, 08:28)
Aha, man nepatinka pirkti maista, tai dazniausiai kai nuvaziuojam kartu i parduotuve, as lieku masinoj, tai jis vis sako einam gi kartu, kiek tu cia gali sedet. Na o jeigu drabuziu, tada jau jis kencia, pradzioj eina kartu, o paskui dingsta savo reikalais (eina kur technika prekiauja)  smile.gif

man rodos nelabai supratai, ka Maidenana bande tau pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2012 04 11, 09:05)
Mano dukra irgi vandeniukas švelni,sugeba sukurti gerą nuotaiką pralinksmint ,bet jei nenori konors daryti tai milijonas priežasčių ,namuose amžinas chaosas blush2.gif

Tai va butent - vietoj to, kad paskirstytu savo draugiskuma, gera nuotaika ir energija visur tolygiai - vienur atiduoda viska, o kitur (kur labiausiai reikia - namie ir seimoje) nieko ir nebelieka...
Pazistu ne viena vandeni - kurie svetimiems - nors prie zaizdos dek, bet artimiems paniure, suruge "isitaske" tokie visai... ir pasakyk tu tam svetimam, kad tas vandenis buna visai kitoks...nepatikes nei uz ka - sakys, kad isigalvoji... lotuliukas.gif

Aisku niekio asmenisko neturiu. Bet dabar jau atsargiai apeinu siuos zmogiukus smile.gif
Atsakyti