QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 17, 15:26)
Nu jo, praejo jau man pykcio priepuoliai. Ir jis linkmesnis. Kartais kai supykstu, man atrodo, kad jis manes bijo
Vat pavyzdys, kaip vyrai megsta buti liaupsinami. Zodziu rodo jis man kelnes, kurias ka tik nusipirko (jau seniai kalbejo, kad tokiu nori), ir klausia ar grazios. Na man jos tikrai nera labai grazios, tai ir pasakiau, kad jeigu nebutu kai kuriu detaliu, tai butu grazesnes. Jis iskart nusimine, galva nuleido ir daugiau nieko nesake. Siaubas kokia as bjauri
Ziauriai bjauri
a sunku buvo pasakyti, kad tos kelnes grazios? Cia ne del to, kad vyrai, tiesiog vandeniai yra tokie zmones... kaip cia pasakius.. nestandartiniai. speju, kad kelnes kokios su kisenemis ant kelenu kazkur, sonose. Gal dar koks 'laidas' kabo.
Ir tu teisi del to, kad jis bijo taves, kai pyksti. Nes mes is esmes labai takus, gincytis nemokame ir nenorime.
Stai, vandenio kerstas atrodo taip:
Keršyti Vandeniai nemėgsta ir nemoka. Kai kurie šio ženklo atstovai gali išduoti, pakišti, apgauti, bet daro jie tai ne iš keršto, bet tiesiog taip sau - dėl meilės menui ir ar dėl įsitvirtinimo. Privesti Vandenį iki tos būsenos, kad jis pradėtų keršyti, praktiškai neįmanoma.
Šis ženklas turi įgimtą gilų humoro jausmą, tad jo atstovai išties paliks jus kvailio vietoje, dar iki to kol juos pasieksite. Jei jums patinka, galite tai vadinti kerštu, bet jie taip negalvoja. Tipinis Vandenis, tai toks tipas kaip k.f. Vienas namuose, t.y jis jus suvystys, pats to neįtardamas. Jis turi kažkokias neįtikėtinas savybes, kad bet kuris artimas kontaktas gali baigtis rimta trauma. Sveikatos ministerija įspėja..
O stai kaip jie eina nx:
Vandenis eina nach.. besidžiaugdamas gyvenimu, pakeliui dainuodamas dainelę ir nesidairydamas. Nach.. tai nach.., ką jau ten
Siaip, kas tiesa tas ne melas
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.