Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 14, 09:46)
Zinok sunku net pasakyti kame beda. Tiesiog atvese santykiai, daznai gincijames. Jam nesiseka siuo metu. Suprantu, kad negali visada viskas buti idealu, bet kazkaip pasiilgstu draugystes pradzios  wub.gif

o ikvepti savo vandenio nenori?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 15, 01:04)
o ikvepti savo vandenio nenori?

Noriu, o kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 15, 09:37)
Noriu, o kaip?  blush2.gif

Tikrai nezinau, cia jau kiekvienam zmogui skirtingai, vandeniskumas cia jau ne prie ko.
As zinau kaip elgtis su savuoju, zinau ka kada jam pasakyti, kai jam bloga, paanalizuoju kaip jis jauciasi kartu su juo, uzduodu jam klausimus. na ir aisku, pakeliu jo vyriska Ego. Kad net kai jam nesiseka, pasakau, kad vistiek jis geriausias, kad vistiek jis sugebes padaryti ta ir ana, kad reikia tik islaukti.. Zodziu, ditirambu padainuoju ir jis kazkaip atsigauna ir vel jauciasi visagalis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 15, 12:17)
Tikrai nezinau, cia jau kiekvienam zmogui skirtingai, vandeniskumas cia jau ne prie ko.
As zinau kaip elgtis su savuoju, zinau ka kada jam pasakyti, kai jam bloga, paanalizuoju kaip jis jauciasi kartu su juo, uzduodu jam klausimus. na ir aisku, pakeliu jo vyriska Ego. Kad net kai jam nesiseka, pasakau, kad vistiek jis geriausias, kad vistiek jis sugebes padaryti ta ir ana, kad reikia tik islaukti.. Zodziu, ditirambu padainuoju ir jis kazkaip atsigauna ir vel jauciasi visagalis..  biggrin.gif

Na zinoma, kiekvienam skirtingai. As siuo metu tokia zirzekle pasidarius, viskas man negerai. Jis sedi savo kiaute, na ir as nebelendu, nes viska tik dar labiau gadinu.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 15, 11:34)
Na zinoma, kiekvienam skirtingai. As siuo metu tokia zirzekle pasidarius, viskas man negerai. Jis sedi savo kiaute, na ir as nebelendu, nes viska tik dar labiau gadinu.

Be jokios menkiausios abejones gadini. kai tau viskas negerai, kaip jis gali tau zodi sakyti? O ypac del to, kas ji slegia. Kai pati truputi atsigausi ir galesi bent jau tapti 'besisypsancia' - viskas prades tvarkytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 16, 21:03)
Be jokios menkiausios abejones gadini. kai tau viskas negerai, kaip jis gali tau zodi sakyti? O ypac del to, kas ji slegia. Kai pati truputi atsigausi ir galesi bent jau tapti 'besisypsancia' - viskas prades tvarkytis  mirksiukas.gif

Nu jo, praejo jau man pykcio priepuoliai. Ir jis linkmesnis. Kartais kai supykstu, man atrodo, kad jis manes bijo biggrin.gif
Vat pavyzdys, kaip vyrai megsta buti liaupsinami. Zodziu rodo jis man kelnes, kurias ka tik nusipirko (jau seniai kalbejo, kad tokiu nori), ir klausia ar grazios. Na man jos tikrai nera labai grazios, tai ir pasakiau, kad jeigu nebutu kai kuriu detaliu, tai butu grazesnes. Jis iskart nusimine, galva nuleido ir daugiau nieko nesake. Siaubas kokia as bjauri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 17, 15:26)
Nu jo, praejo jau man pykcio priepuoliai. Ir jis linkmesnis. Kartais kai supykstu, man atrodo, kad jis manes bijo  biggrin.gif
Vat pavyzdys, kaip vyrai megsta buti liaupsinami. Zodziu rodo jis man kelnes, kurias ka tik nusipirko (jau seniai kalbejo, kad tokiu nori), ir klausia ar grazios. Na man jos tikrai nera labai grazios, tai ir pasakiau, kad jeigu nebutu kai kuriu detaliu, tai butu grazesnes. Jis iskart nusimine, galva nuleido ir daugiau nieko nesake. Siaubas kokia as bjauri  doh.gif

Ziauriai bjauri biggrin.gif a sunku buvo pasakyti, kad tos kelnes grazios? Cia ne del to, kad vyrai, tiesiog vandeniai yra tokie zmones... kaip cia pasakius.. nestandartiniai. speju, kad kelnes kokios su kisenemis ant kelenu kazkur, sonose. Gal dar koks 'laidas' kabo.
Ir tu teisi del to, kad jis bijo taves, kai pyksti. Nes mes is esmes labai takus, gincytis nemokame ir nenorime.

Stai, vandenio kerstas atrodo taip:
Keršyti Vandeniai nemėgsta ir nemoka. Kai kurie šio ženklo atstovai gali išduoti, pakišti, apgauti, bet daro jie tai ne iš keršto, bet tiesiog taip sau - dėl meilės menui ir ar dėl įsitvirtinimo. Privesti Vandenį iki tos būsenos, kad jis pradėtų keršyti, praktiškai neįmanoma.

Šis ženklas turi įgimtą gilų humoro jausmą, tad jo atstovai išties paliks jus kvailio vietoje, dar iki to kol juos pasieksite. Jei jums patinka, galite tai vadinti kerštu, bet jie taip negalvoja. Tipinis Vandenis, tai toks tipas kaip k.f. „Vienas namuose“, t.y jis jus suvystys, pats to neįtardamas. Jis turi kažkokias neįtikėtinas savybes, kad bet kuris artimas kontaktas gali baigtis rimta trauma. Sveikatos ministerija įspėja..

O stai kaip jie eina nx:

Vandenis eina nach.. besidžiaugdamas gyvenimu, pakeliui dainuodamas dainelę ir nesidairydamas. Nach.. tai nach.., ką jau ten…

Siaip, kas tiesa tas ne melas biggrin.gif
Atsakyti
siaubas kokia as negailestinga . Galvojau, kad jau gerai ji pazystu ir zinau kaip bendrauti, o pasirodo dar yra ko mokytis. Nieko nuostabaus, kad jis kartais dingsta, ypac kai as noriu pasipykti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 17, 23:06)
siaubas kokia as negailestinga . Galvojau, kad jau gerai ji pazystu ir zinau kaip bendrauti, o pasirodo dar yra ko mokytis. Nieko nuostabaus, kad jis kartais dingsta, ypac kai as noriu pasipykti  biggrin.gif

neduoda jis tau jokiu sansu pasipykti biggrin.gif
Cia, zinok, visa gyvenima bus taip - niekada nepazinsi zmogaus iki galo. Ir tas gerai - linksmiau ir idomiau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 00:40)
neduoda jis tau jokiu sansu pasipykti biggrin.gif
Cia, zinok, visa gyvenima bus taip - niekada nepazinsi zmogaus iki galo. Ir tas gerai - linksmiau ir idomiau gyventi.

Tai tarkim jeigu as noriu jam issakyti,kas man nepatinka, tureciau ji pasisodinti ir ramiai pasakyti, ar laukti kol pats supras?
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 18, 09:22)
Tai tarkim jeigu as noriu jam issakyti,kas man nepatinka, tureciau ji pasisodinti ir ramiai pasakyti, ar laukti kol pats supras?

turetum ji pasodinti ir ramiai papasakoti kas tau nepatinka ir pasiulyti sprendima. MV taip ir daro, uzbega i kambari ir sako man maide, tik nepyk, bet noreciau paprasyti, ar galetum nepamirsti isjungti sviesos vonioje?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 14:52)
turetum ji pasodinti ir ramiai papasakoti kas tau nepatinka ir pasiulyti sprendima. MV taip ir daro, uzbega i kambari ir sako man maide, tik nepyk, bet noreciau paprasyti, ar galetum nepamirsti isjungti sviesos vonioje?

Aisku, na stengsius ramiai kalbetis, nes tik kas iskart snukuti suraukiu.
p.s. maniskis daznai pamirsta isjungti sviesa, ir vis per ta skubejima "gelbeti pasaulio" biggrin.gif
Atsakyti