Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Juxt @ 2012 02 08, 14:22)
su praėjusiais gimtadieniais vandenės  4u.gif
visaj norėčiau tokio scenarijaus  ax.gif
bet neišvengiamai turbūt atsibalados draugai kokie vistiek doh.gif

o MB kažkokią staigmeną rezga, vaje kaip nekenčiu tų skaigmenų, noriu viską visada iš anksto žinoti ir būti pasiruošus, o ne TADAM! staigmena, tada paprastai nežinau kaip reguoti, nes nežinoaju kas tai bus ir nebuvau pasiruošusi tam  doh.gif

as lygiai taip pat! nepatinka staigmenos nors tu ka, nes man reikia visada zinoti kaip kas bus, pasiplanuoti, bent jau nujausti kas tai, kad zinoti kaip reaguoti ir pan:)
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 02 08, 14:22)
o MB kažkokią staigmeną rezga, vaje kaip nekenčiu tų skaigmenų, noriu viską visada iš anksto žinoti ir būti pasiruošus, o ne TADAM! staigmena, tada paprastai nežinau kaip reguoti, nes nežinoaju kas tai bus ir nebuvau pasiruošusi tam  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Vienintele staigmena, kuria pateisinu - geles kasdien ir kuo daugiau. Visa kita - ACIU, nereikia schmoll.gif

Mano gimtadienis dar tik bus, gerai, kad iseigine diena, tai tikiuosi isvengsiu netikru sveikinimu..
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 02 08, 15:22)
su praėjusiais gimtadieniais vandenės  4u.gif
visaj norėčiau tokio scenarijaus  ax.gif
bet neišvengiamai turbūt atsibalados draugai kokie vistiek doh.gif

Man taip pat labai nepatinka staigmenos doh.gif noriu viska zinot is anksto biggrin.gif

O manasis gimtadienis buvo ramus, su seima, draugem ir mylimuoju. wub.gif Gavau ypatingai daug geliu siemet thumbup.gif ir siaip, jauciausi labai mylima smile.gif Taip kad mano gimtadienis siais metai buvo tikrai vykes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos vandenes wink.gif paskaiciau keleta paskutiniu jusu postu , ir ka galiu pasakyt, staigmenos man patinka, nors jei itarsiu kad kazkas rezgama man uz akiu neduosiu ramybes besiaiskindama kas rezgama, kaip ruostis, ko tiketis, ka apsirengt ir bla bla bla biggrin.gif o jei jau labai netiketa ir maloni staigmena tai tikriausiai ir apsiverkt sugebeciau (cia speju) biggrin.gif gimtadieni atsvenciau jau, ramiai kaip niekada, pietus namie su pora draugu ir saviskiu wink.gif tik siemet ta gimtadieni teko swest kelis kartus, gal kad jubiliejus, nezinau, bet teko namie, tada su bendradarbiais ejom boulingo zaist , tada dar vaziavau aplankyt artimuju, na ir dar panasu ne galas, nes liko keletas draugiu kurios zutbut pasiryzusios ta proga su manim pasitusint tik vis laike netelpa, tai as tai jos:)
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2012 01 21, 13:15)
Blem, aš labai spontaniška, man kyla idėja ir aš belekaip užsivedu ir jei jos neišpildo man kažkas, aš greit užgęstu ir vsio prapala  biggrin.gif  biggrin.gif

ir man tas pats. jeigu nera - DABAR tai veliau man nebereikia. ir mano vyrui-vandeniui tas pats, arba vat sia sekunde paduok, arba "nebenoriu" sako.

Su praejusiais gimtadieniais.
O as megstu staigmenas. labai labai.

Bedu lyg tais apmazejo, arba jos remisijos stadijoje - bijau net garsiai dziaugtis. Man svarbiausia cia vienos tokios bedos isvengti ir bus gerai tada, tada jau man niekas nebebaisu.
Atsakyti
aš esu liūtas, o vyras vandenys, tai galiu pasakyti, kad tikrai esame labai skirtingi ir labai daug dėl ko nesutariame, jis ramus, apsvarstantis, nekarštakošis, viską nori išspręsti taikiai, o aš ne, tikra jo priešingybė. Pati kartais nesuprantu, kaip galima išlikti tokiam ramiam kai kuriose situacijose, ar tai jau taip ir nuo to zodiako ženklo priklauso? nes man daug kas sakė, kad vandeniai laibai tylus labai ramus, bet pasiskaičius kai kurių jūsų žinučių tai taip nedrįsčiau teigti.
Atsakyti
Ah, nu kam spraust save į rėmus... vandeniai TOKIE ir tik TOKIE. Neeee, kiekvienas iš mūsų turi ne vien saulės ženklą, mes sulipdyti dar iš daugiau dalelių, daugiau ženklų, o ir šiaip aš manau vandeniai pakankamai įvairiapusiški, kaip jiems užplaukia, tokie jie ir yra. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 04, 14:04)

Bedu lyg tais apmazejo, arba jos remisijos stadijoje - bijau net garsiai dziaugtis. Man svarbiausia cia vienos tokios bedos isvengti ir bus gerai tada, tada jau man niekas nebebaisu.

Dziugu, kad kazkam sekasi. O mes su vandeniu tokioj duobej sedim, kad as jau pradejau kalbeti apie skyrybas, o jis sako nenoriu. Siuntu, noriu kazka keisti, o jis toks ramus, atrodo, kad jam 'dzin' verysad.gif
Atsakyti
kaip tave suprantu, as irgi esu musu seimos variklis doh.gif , lyg ir viskas gerai, bet vat to tokio ryzto, kad vat pats be postumio, tai vat sito truksta g.gif , bet zmogaus(na bent mano) gerumas, pagarba ir retas netiketumas( toks kaip atsibundi kovo 8 septinta valanda ryte, o jau tulpės tau priea akytes vazoje pamerktos ir vaza širdutem apklijuota) viska atperka. Na pagalvoju kartais g.gif , kas butu jei abu butume tokie kaip as, tai turbut uzmustume vienas kita doh.gif , bendros kalbos tikrai nerastume, o vat kai tokie skirtingi, gal del to dar kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, dažnai norime žmones perdaryti pagal save, kad vienodai mąstytume, elgtumėmės. Aš daugiau esu realistė, mėgstu apgalvoti, apskaičiuoti (kaip jis sako, tu mūsų skaičiavimo mašinėlė smile.gif ), o jis spontaniškesnis. Va dėl to ir kyla nesutarimai. Bet kaip sakote, tos mažos staigmenėlės, parodomas dėmesys (nors ir retai) viska atperka ir džiugina.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 03 08, 10:08)
Dziugu, kad kazkam sekasi. O mes su vandeniu tokioj duobej sedim, kad as jau pradejau kalbeti apie skyrybas, o jis sako nenoriu. Siuntu, noriu kazka keisti, o jis toks ramus, atrodo, kad jam 'dzin'  verysad.gif

o kame beda?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 14, 00:11)
o kame beda?

Zinok sunku net pasakyti kame beda. Tiesiog atvese santykiai, daznai gincijames. Jam nesiseka siuo metu. Suprantu, kad negali visada viskas buti idealu, bet kazkaip pasiilgstu draugystes pradzios wub.gif
Atsakyti