Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

mano bedos nesibaigia. atrodo, ju tik daugeja. bet priejau stadijos "ir suo kariamas pripranta".
Atsakyti
O kas siems metams prognozuojama gal kuri turit? ax.gif praitiems metams buvo kazkuri imetusi tai net menesiais viskas parasyta buvo. siaip tik idomu ax.gif
Atsakyti
o as iskart po Nauju pradejau ypac intensyviai savo problemas spresti, ledai juda teigiama linkme, tai jei taip ir toliau gal imsiu ir patikesiu, kad isaus ir man sviesi diena bigsmile.gif (praeje metai buvo... mega_shok.gif )
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2012 01 14, 16:56)
Sveikos, ar kiti vandeniai irgi pajautė vienokį ar kitokį pagerėjimą šių metų pabaigoje ir dabar?  ax.gif Ar čia tik man taip? Aš tai jaučiuosi kaip pabudusi ir letargo miego, sunkus prieš tai keli metai man buvo.

Butent, siu metu pabaigoje gyvenimas nusvito kitokiom spalvom, ir kolkas atrodo kad vis gereja thumbup.gif Smagu girdeti, kad baigiasi vandeniams blogas periodas, nes jis buvo tikrai uzsiteses tongue.gif
Atsakyti

Sveikos, as irgi vandenis 4u.gif
Saip tai labai tais horoskopais netikiu, bet kartais paskaitineju ax.gif
VA ir cia skaiciau apie ta suni, tai as irgi parsinesiau namo kate doh.gif biggrin.gif
Ir irgi jei ka nors sugalvojau tai turi buti cia ir dabar, o jei pvz B atkalba kad gal ne dabar ,gal palaukim, tai tada vsio, kita diena jau galiu nebenoret.
Beje gyvenu su skorpionu, visur raso neimanoma sajunga, bet... gyvenam kaip ir visi, aisku pasivajavojam, bet kirviais kol kas nesimetom lotuliukas.gif beje uosvene irgi skorpione,nu tai su ja kita situacija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Blem, aš labai spontaniška, man kyla idėja ir aš belekaip užsivedu ir jei jos neišpildo man kažkas, aš greit užgęstu ir vsio prapala biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2012 01 21, 13:15)
Blem, aš labai spontaniška, man kyla idėja ir aš belekaip užsivedu ir jei jos neišpildo man kažkas, aš greit užgęstu ir vsio prapala  biggrin.gif  biggrin.gif

vajej doh.gif šitų nugesinimų aš labai nemėgstu, todėl MB žino, jei DABAR tai DABAR biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gimtadieniai, vandenės? bigsmile.gif
Atsakyti
kaip iprasta diena praejo, nekenciu as savo gimtadieniu ir ju nesvenciu doh.gif man per juos buna kazkokia depresija, net pati nezinau... paminiu nebent labai simboliskai.. pasedejom su draugu, atsigereme sampano, ir nuejome miegoti biggrin.gif
Atsakyti
mano dar tik artėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 02 08, 12:13)
kaip iprasta diena praejo, nekenciu as savo gimtadieniu ir ju nesvenciu doh.gif  man per juos buna kazkokia depresija, net pati nezinau...  paminiu nebent labai simboliskai.. pasedejom su draugu, atsigereme sampano, ir nuejome miegoti biggrin.gif

Pas mane viskas buvo labai panašiai :DDDDDDD
Atsakyti
su praėjusiais gimtadieniais vandenės 4u.gif

QUOTE(Murka* @ 2012 02 08, 11:13)
pasedejom su draugu, atsigereme sampano, ir nuejome miegoti biggrin.gif

visaj norėčiau tokio scenarijaus ax.gif
bet neišvengiamai turbūt atsibalados draugai kokie vistiek doh.gif

o MB kažkokią staigmeną rezga, vaje kaip nekenčiu tų skaigmenų, noriu viską visada iš anksto žinoti ir būti pasiruošus, o ne TADAM! staigmena, tada paprastai nežinau kaip reguoti, nes nežinoaju kas tai bus ir nebuvau pasiruošusi tam doh.gif
Atsakyti