Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Juxt @ 2011 11 29, 13:49)
lengviems skaitiniams iš balsas.lt
Vandeniai – ieškotojai ir keliautojai, kuriuos domina absoliučiai viskas. Išskyrus valdžią, prestižą, tuščią įvaizdžio burbulą. Jei jie kuo domisi – tai tik iš nuoširdaus, įgimto smalsumo, o ne tam, kad iš to išpeštų sau naudos. Tiesa, patenkinę savo smalsumą lengvai randa naują susidomėjimo objektą ir be širdperšos palieka senąjį. Dažnai tokia tendencija pastebima ir Vandenio meilės reikalkuose. Jie nelabai mėgsta vadovauti kitiems, tačiau ir patys retai kada paklūsta svetimai valiai. Jų stiprybė – paprastume, o silpnybė – patiklumas.
Vandeniams netinka monotoniškas, tik siaurą sritį apimantis darbas.
Stilius
Jokių taisyklių! Vandeniai vertina originalumą ir polėkį, be to, turi puikų humoro jausmą. Tad lengvai derinama net ir labiausiai nesuderinamus dalykus, noriai išbando mados naujoves, bet dažniau patys diktuoja stilių. 

va cia tai teisybe smile.gif nezinau kaip kiti vandeniai, bet cia AS tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat vandenis.. noriu suzinoti kaip gi jums su tuo vandenio troskimu buti laisvam, nepriklausomam nuo nieko..? pamenu net budama rimtuose santykiuose nenoredavau, kad man reguliuotu, norejau buti pati sau virsininke, zinoma likdama istkima savo antrai pusei. taciau jei tik jausdavausi , kad negaliu daryti to ka noriu, esu suvarzoma- pradedavo trukti oro...
o db tokia situacija, kad esu laisva, taciau gerbeju pridygo kaip grybu po lietaus... blink.gif Kol juntu, kad man rodo didesni demesi ar susidomejima- viskas gerai, taciau tik pajuntu ju nora kontroliuoti mane (nors ir labai lengvai, tarkim pastoviai skambina,raso, klausia tarkim kodel negaliu susitikti, tai ka veikiau jei nekeliau telefono ir pan.) ar kazkokius rimtesnius ketinimus - norisi begti... jau taip pabodo savo tas neapsisprendimas,nezinojimas ko noriu ir baime prarasti absoliucia laisve, kazkam isipareigoti.., bet niekaip neperlipu per save doh.gif doh.gif nors ir turiu draugu, taciau daznai patinka vienatve, nors visa gyvenima tokia buti nenoriu...
gal ka patartumete.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 12 04, 15:37)
as taip pat vandenis.. noriu suzinoti kaip gi jums su tuo vandenio troskimu buti laisvam, nepriklausomam nuo nieko..? pamenu net budama rimtuose santykiuose nenoredavau, kad man reguliuotu, norejau buti pati sau virsininke, zinoma likdama istkima savo antrai pusei. taciau jei tik jausdavausi , kad negaliu daryti to ka noriu, esu suvarzoma- pradedavo trukti oro...
o db tokia situacija, kad esu laisva, taciau gerbeju pridygo kaip grybu po lietaus... blink.gif  Kol juntu, kad man rodo didesni demesi ar susidomejima- viskas gerai, taciau tik pajuntu ju nora kontroliuoti mane (nors ir labai lengvai, tarkim pastoviai skambina,raso, klausia tarkim kodel negaliu susitikti, tai ka veikiau jei nekeliau telefono ir pan.) ar kazkokius rimtesnius ketinimus - norisi begti... jau taip pabodo savo tas neapsisprendimas,nezinojimas ko noriu ir baime prarasti absoliucia laisve, kazkam isipareigoti.., bet niekaip neperlipu per save doh.gif  doh.gif  nors ir turiu draugu, taciau daznai patinka vienatve, nors visa gyvenima tokia buti nenoriu...
gal ka patartumete.. doh.gif  doh.gif

Manau kad daugumai zenklu nepavadovausi, kiekvienas zmogus nori buti laisvas. As skarpione, bet mane suristi tikrai negalima:)))))
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 12 04, 16:37)
Kol juntu, kad man rodo didesni demesi ar susidomejima- viskas gerai, taciau tik pajuntu ju nora kontroliuoti mane (nors ir labai lengvai, tarkim pastoviai skambina,raso, klausia tarkim kodel negaliu susitikti, tai ka veikiau jei nekeliau telefono ir pan.) ar kazkokius rimtesnius ketinimus - norisi begti... jau taip pabodo savo tas neapsisprendimas,nezinojimas ko noriu ir baime prarasti absoliucia laisve, kazkam isipareigoti.., bet niekaip neperlipu per save doh.gif  doh.gif  nors ir turiu draugu, taciau daznai patinka vienatve, nors visa gyvenima tokia buti nenoriu...

nekelk is nieko problemos.
o dairykis i Vandenius tarp gerbeju. Jie ir patys dziaugsis laisve, ir tau jos netruks smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 12 04, 16:37)
o db tokia situacija, kad esu laisva, taciau gerbeju pridygo kaip grybu po lietaus... blink.gif  Kol juntu, kad man rodo didesni demesi ar susidomejima- viskas gerai, taciau tik pajuntu ju nora kontroliuoti mane (nors ir labai lengvai, tarkim pastoviai skambina,raso, klausia tarkim kodel negaliu susitikti, tai ka veikiau jei nekeliau telefono ir pan.) ar kazkokius rimtesnius ketinimus - norisi begti... jau taip pabodo savo tas neapsisprendimas,nezinojimas ko noriu ir baime prarasti absoliucia laisve, kazkam isipareigoti.., bet niekaip neperlipu per save doh.gif  doh.gif  nors ir turiu draugu, taciau daznai patinka vienatve, nors visa gyvenima tokia buti nenoriu...

as sakyciau cia visiskai normalu! kai tikrai noresi tai nebebegsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vandenes, reikia jusu patarimo..MB vandenis ir visada mego tusus, draugus, kompanijas..Aisku ir dabar lankomes renginiuose, restoranuose, keliaujame. Bet tu tikruju tusu ,pasisedejimu su draugais vengia ir ant manes pyksta kai ilgiau uztrunku..Ka tai galetu reiksti? Jam toks elgesys nebudingas..nerimauju..
Atsakyti
QUOTE(Ella75 @ 2011 12 18, 23:41)
Vandenes, reikia jusu patarimo..MB vandenis ir visada mego tusus, draugus, kompanijas..Aisku ir dabar lankomes renginiuose, restoranuose, keliaujame. Bet tu tikruju tusu ,pasisedejimu su draugais vengia ir ant manes pyksta kai ilgiau uztrunku..Ka tai galetu reiksti? Jam toks elgesys nebudingas..nerimauju..

Mano draugas irgi megsta pasilinksminti su draugais, keliauti ir nesupranta jeigu as priekaistauju. O kai as pasakau, kad kazkur eisiu su dragemis, tai tik atsidusta, manau buna nelabai patenkintas.
Gal jusiskis jau pavargo nuo kompaniju, todel ir vengia. Juk vandeniams uzplaukia veinatves poreikis. O gal nusivyle tais draugais, gal susipyko?
Atsakyti
Aš tai esu ta iš ramiųjų vandenių, bet tikrai man neretai vistiek užeina dar didesnis ramybės pojūtis, man reikia pabūt tiesiog su savim, su savo mintim ir kad visi atsiknistų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 01, 10:38)
Ne jums man aiskinti ka man daryti. nes as galiu pasakyti kur jums eiti.

Kurioj sito mano posto vietoje buvo aiskinta ka jums daryti? As irgi jums galiu pasakyti kur eiti,bet jus juk pati zinote ar ne,pati rasot kad norit dingti,tai ir dinkit.. doh.gif Pagarbos nulis cia matau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 03 sausio 2012 - 23:01
Sveikos, ar kiti vandeniai irgi pajautė vienokį ar kitokį pagerėjimą šių metų pabaigoje ir dabar? ax.gif Ar čia tik man taip? Aš tai jaučiuosi kaip pabudusi ir letargo miego, sunkus prieš tai keli metai man buvo.
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2012 01 14, 15:56)
Sveikos, ar kiti vandeniai irgi pajautė vienokį ar kitokį pagerėjimą šių metų pabaigoje ir dabar?  ax.gif Ar čia tik man taip? Aš tai jaučiuosi kaip pabudusi ir letargo miego, sunkus prieš tai keli metai man buvo.

jei tiket astrologija, tai mums PAGALIAU baigesi kelerius metus uzsitesus juodas periodas thumbup.gif .. Nuo siu metu banga kils i virsu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ypac sie metai geri meilei mirksiukas.gif
Ma jau vien paskaicius tokias prognozes emociskai geriau, net jei nieko ypatingo ir nevyksta biggrin.gif
Atsakyti
Man tai katastrofa pastaroji savaitė buvo, tiesiog emociškai lūžinėjau vis doh.gif
Atsakyti