Na ka, sudominot su ta knyga labai labai. Taigi susiradau internete kur galima butu ja parsisiusti
Jei kam nors dar reiketu stai linkas:
http://www.andromeda...rmos-knyga-2005
tylu, ramu čia, vandenės turbūt atostogauja
As tai kazkaip neturiu ka pasakyti. sedzu savo kiaute, nujauciu pokycius artejancius, tai tyliai laukiu kas cia bus. Pokyciau labiau darbo prasme. Asmeniniame fronte tylu, kaip visada. poryt bus metai kartu, tai jau kazkaip labiau kiekvienas savais reikalais uzsiima. Jis daugiau su draugais, as irgi pati sau seimininke kazkaip.. Tai vat siandien eisiu pas drauge pagerti vyno. pas ji ateis draugas irgi vyno pagerti.
Laba diena vandenes
na as irgi po siuo zenklu gimus , ir paskutiniu metu sunkus periodas manam gyvenime buvo, bet dabar kazkaip ir nuotaikos ir savijauta gereja
pakeitem gyvenamaja vieta, tai irgi truputi slege ....
Gyvenu su mergeles atstovu , paskutiniu metu kazkaip mazai "matomes" , keistai skamba gyevnant kartu , bet taip gaunasi
na as irgi po siuo zenklu gimus , ir paskutiniu metu sunkus periodas manam gyvenime buvo, bet dabar kazkaip ir nuotaikos ir savijauta gereja
Gyvenu su mergeles atstovu , paskutiniu metu kazkaip mazai "matomes" , keistai skamba gyevnant kartu , bet taip gaunasi
Aš taip pat į vandenių būrį jungiuosi ir keliu temelę į viršų.
QUOTE(Anajoana @ 2011 08 13, 18:47)
Laba diena vandenes
man mergele yra mirtis alyvuose. tiesa, vyrai man gal ir normalus, bet moterys - oops..
Mano sesuo mergele tai visko buna tarp musu labai nepastovus santykiai musu, viena diena geriausios drauges, kita negalim viena salia kitos nei sekundes isbut nesusibarusios
QUOTE(*Enigma @ 2011 08 27, 14:23)
Mano sesuo mergele tai visko buna tarp musu labai nepastovus santykiai musu, viena diena geriausios drauges, kita negalim viena salia kitos nei sekundes isbut nesusibarusios
vat vat... grinai. tik mano mama mergele - nu vargstu as tai... tie spontaniski agresijos priepuoliai mane, taikia natura, tiesiog zudo..
tai jau tikrai....mergeles moka isvest is pusiausvyros
Sveikos! as taip pat Vandene...labai sudetinga asmenybe
maciau apie mergeles diskutuojat,mano geriausia drauge mergele..kazkaip labai puikiai sutariu, dar vezius, saulius kitus vandenius megstu o pati daug metu jau su dvyniu draugauju
liutai, avinai,jauciai man brrr...
maciau apie mergeles diskutuojat,mano geriausia drauge mergele..kazkaip labai puikiai sutariu, dar vezius, saulius kitus vandenius megstu o pati daug metu jau su dvyniu draugauju
liutai, avinai,jauciai man brrr...
Na su veziu as siuo metu draugauju pokolkas visai neblogai sekasi, nors esu girdejusi, kad derinys nera is geriausiuju
Su avinais as asmeniskai gerai sutariu, patinka man jie
Jei kokie zmones ir nervina tai zuvys Jei zmogus tik pabendravus pradeda mane erzinti , na is vidaus tiesiog toks susierzinimas kyla, tai zinau iskart , kad jis zuvys
Su avinais as asmeniskai gerai sutariu, patinka man jie
Jei kokie zmones ir nervina tai zuvys Jei zmogus tik pabendravus pradeda mane erzinti , na is vidaus tiesiog toks susierzinimas kyla, tai zinau iskart , kad jis zuvys