Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Juxt @ 2011 06 03, 15:52)
na aš kaip ir dauguma atsakė, jei aštri situacija, kai kraujas užverda, galiu būti ir netgi labai drąsi

Va ir vel atitinka biggrin.gif . Mano draugas toks - jeigu jau kas isiutina, tai saugokites. O siaip tai labai nedrasus, kartais kaip vaika uz rankutes reikia laikyt. Nu cia tik palyginimas, taip nedarau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2011 06 02, 11:55)
Tai ka Vandeniai ir Avinai sitaip nesueina?  unsure.gif  Dabar kaiptik pradejau artimai bendrati su vienu Avinu,[As Vandene] atrodo, kad puikiai sutariam ir viens kita suprantam  biggrin.gif  Abu vertinam teisybe, nuosirduma, kas man asmeniskai santykiuose yra svarbiausia  rolleyes.gif
Nu, Enigma, ka tik matei. Atsiversk tema pries tai - ten vandenes su avine bendravo. Pasiziurek ir paaiskes. Siaip, gal tavo draugo budas kitoks, vyrai ir moterys gi skiriasi. paskaityk bendrus horoskopu suderinamumus, gal neblogai kai vyras Avinas...

QUOTE(besišypsanti @ 2011 06 03, 11:45)
Iskilo toks klausimas - Ar jus, vandenes (arba jusu vyrai vandeniai), esate drasus zmones?

As ne tai, kad nedrasi.. bet... pasyvi greiciau. nes ir baile saves pavadinti negaliu. nu nebaisu man. juk man visada viskas dzin ir mano demesio neverta.. bet jeigu situacija kritine - saugokites - baimes jausmo neturiu. eisiu kiaurai.
Atsakyti
Kaip nuotaikos?
man tai geraaaaaaaaaaaai clap.gif vot nusipirkau tokią odinę apyrankę vandeniui, dabar galit pavydėt bis.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif va kaip apie mus kalbama:

Vandenė - kai kalba Vandenė, dažnai norisi pasakyt, geriau nužudyk mane iš karto. Nu kas jų galvose??? Deja, jos ir pačios to nežino.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 03, 16:51)
Nu, Enigma, ka tik matei. Atsiversk tema pries tai - ten vandenes su avine bendravo. Pasiziurek ir paaiskes. Siaip, gal tavo draugo budas kitoks, vyrai ir moterys gi skiriasi. paskaityk bendrus horoskopu suderinamumus, gal neblogai kai vyras Avinas...

Viskas aisku. 4u.gif Ir siaip mano nuomone labai daug kas priklauso nuo asmeninio horoskopo mirksiukas.gif

QUOTE(Dusele @ 2011 06 05, 20:44)

Vandenė - kai kalba Vandenė, dažnai norisi pasakyt, geriau nužudyk mane iš karto. Nu kas jų galvose??? Deja, jos ir pačios to nežino.

cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 06 05, 20:44)
lotuliukas.gif va kaip apie mus kalbama:

as ta rozmarino horoskopuose perskaiciau.
APIBUDINIMAS

pirmas namas - reiskia asmenybe.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 05, 22:30)
as ta rozmarino horoskopuose perskaiciau.
APIBUDINIMAS

pirmas namas - reiskia asmenybe.

nieko nesuprantu apie tuos namus.. g.gif
Atsakyti
Oooo, ačiū už nuorodą bigsmile.gif Reiks pasiskaitinėt.
Dusele, atsisiųsk programą Zet9 ir ten bus parodyti visi būstai tavo.
Atsakyti
Oooo aciu uz info, begu atsisiusti programele! thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Skaitau vieną knygą apie astrologiją, tai pasidalinsiu šiek tiek:
Taigi jūsų Zodiako ženklas - ypatingas, žmogiškas ženklas. Šio ženklo pavadinimas reiškia ir kažką įprasto, neišskirtinio. Juk vandenį galėjo nešioti bet kas, tereikėjo indo jam pasemti ir nešti. Todėl Vandenis ir gyvena, draskomas prieštaravimų tarp šių abiejų polių (ypatingumo ir neišskirtinumo). Gerbiamasis Vandeni, prieštaravimai - jūsų stigma, tik jums būdingas, neištrinamas ženklas. Taigi priešybės - natūrali jūsų būsena. Kodėl? Nes jums svarbiausia - nebūti konkrečiam. Jūs nenorite nustatyti griežtų taisyklių. Nenorite, kad jūsų asmenybę „sudėliotų į stalčiukus", priskirtų kategorijai, klasifikuotų. Todėl ir elgiatės prieštaringai, nevienodai.
Vidumi norite būti laisvas, be to, kiek nutolti nuo tradicijų, tvirtų ryšių, taisyklių bei įsipareigojimų. Tai, kas laikoma „būtina" ir „normalu", jus tiesiog dirgina. Norite nuo to pabėgti! Jūsų paskirtis - išsiveržti iš įprasto, nekintančio pasaulio. Tokia paskirtis atsirado todėl, kad viskam nuolat kartojantis atbunkama, galiausiai galima net žūti.

ten apie vandenio nešiojimą kur šneka, tai prieš tai rašė, jog senai senai Mesopotamijoj tarp Tigro ir Eufrato buvo tokia profesija.. nešioti vandenį per sausrą bigsmile.gif Jie vadindavos vandeniai.
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 06 06, 16:49)
ten apie vandenio nešiojimą kur šneka, tai prieš tai rašė, jog senai senai Mesopotamijoj tarp Tigro ir Eufrato buvo tokia profesija.. nešioti vandenį per sausrą  bigsmile.gif  Jie vadindavos vandeniai.

panasu..

o kas tai per knyga?
as niekaip i tuos bustus ir tranzitus neisikertu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vifsla: 06 birželio 2011 - 16:09
Erich Bauer Astrologinės karmos knyga smile.gif
Šiaip man labai įdomiai rašo ir yra tokiu dalykų, kurie stebėtinai atitinka bigsmile.gif
Atsakyti