Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Aglėja @ 2012 12 16, 18:08)

O kas čia daros su vyrais šauliais? Nes ex šaulys,o ir esama simpatija - šaulys blink.gif

Mano nauja simpatija irgi šaulys. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2012 12 17, 01:51)
Mano nauja simpatija irgi šaulys. bigsmile.gif

Tai kaip čia su tais šauliukais vandenėms wub.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Isauso nuostabiu, paciu geriausiu Vandenems, pilnu nuotykiu, atradimu, svajoniu issipildymo ir meiles metu pirmoji diena!! Bukit pasveikintos, Vandenes, ir lekiam gyvent!!!!! bigsmile.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2013 01 01, 10:21)
Isauso nuostabiu, paciu geriausiu Vandenems, pilnu nuotykiu, atradimu, svajoniu issipildymo ir meiles metu pirmoji diena!! Bukit pasveikintos, Vandenes, ir lekiam gyvent!!!!! bigsmile.gif  yahoo.gif

Ačiū, tave taip pat su Naujausiais Metais! rolleyes.gif Tik kad žada būti nelabai geri... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 01 02, 02:14)
Ačiū, tave taip pat su Naujausiais Metais!  rolleyes.gif Tik kad žada būti nelabai geri...  g.gif

Girdėjau šiandien,kad nebus labai prasti rolleyes.gif oro ženklams šie metai geriausi,o iš visų oro ženklų geriausi bus svarstyklėms,o vandeniams irgi nebus prasti,reikia tik neskubėti,apgalvoti viską rolleyes.gif nors pernai,kai Palmira užgarantavo,kad vandeniai 2012 trūks plyš susiras antrą pusę,tai kur ta mano pusė dabar,mm? mastau.gif mastau.gif

Tai dabar pradėjau atsargiai su prognozėm rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Jungiuosi į jūsų gretas tongue.gif Gyvenu su ožiaragiu, kiek domėjausi, nesam ideali pora, bet sugyventi galime... Bet mes LABAI daug pykstamės... Šiandien pradėjau jau labai intensyviai galvoti apie skirybas ir ar aš tikrai nusipelniau šito vyro, tokio bendravimo, tokio gyvenimo... Nėra viskas blogai biggrin.gif nu bet kaip jis išveda mane iš kantrybė yra baisu, dabar jau kažkaip pasidarė visiškai dzin, kai jis rėkia ant manęs, aš pradedu jį erzinti ir dar labiau provokuoti biggrin.gif Ištisai girdžiu priekaištus, kad nepakankamai jį myliu, per mažai teikiu dėmesio, viską darau blogai, kad jam trūksta visko (tai girdžiu nepameluosiu, KASDIEN)...Buvom tiek susipykę, kad jis jau rinkosi daiktus, liepiau duris uždaryti iš kitos pusės, bet tada paskutinę minutę pagalvojau, ką aš darau... Ech.. Dabar pati nebežinau ko noriu, realei, kuo toliau, tuo labiau darosi dzin, jei išsiskirsim... Nors vsarą planuojam vestuves, kurių taip pat nebenoriu dėl skaudžių netekčių, noriu jas atkelti į kitus metus, bet jis to nesupranta.. Tai yra pats nesupratingiausias žmogus, kurį man teko sutikti... Kai bandau pasakyti jam, kad man blogai, man reikia palaikymo, jis pradeda šaukti ant manęs, kad neva jį kaltinu, kad jis pats blogiausias, man ištisai blogai doh.gif Tiesiog nebežinau ką daryti... Atėjo metas, kad noriu kardinalių pokyčių, jam užtenka kasdien žiūrėti filmus kartu, o man reikia daugiau, man reikia veiksmo, pasivaikščiojimų lauke, laiko sau (jei noriu sau kokią procedūra grožio atlikti namie, priekaištauja, kad reiškia yra kitas, dėl kurio taip noriu daryti)... Nebežinau, ar esu pasirįžusi su tokiu žmogumi nugyventi visą gyvenimą, jam tai sakyti bijau, nes kils didžiulis barnis, o jų vengiu kaip vampyras česnako biggrin.gif Nu juodas periodas santykiuose biggrin.gif Bet šiaip optimizmo netrūksta man, žvelgiu į viską kitu kampu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 01 02, 03:14)
Ačiū, tave taip pat su Naujausiais Metais!  rolleyes.gif Tik kad žada būti nelabai geri...  g.gif
geri bus. pamatysi.

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 18, 11:39)
Labas rytas smile.gif

zinai, nu gal nereikia save laiduoti gyvai vestuvemis, ka? As tai netekeciau.

Sveikos, vandenes. Su atgimimo metu! Atejo musu laikas, gimtadieniu maratonas prasideda. visoms laimes, sveikatos, antru pusiu, sveiku vaiku, skanaus maisto ir sv.pofigizmo.
Atsakyti
man blogumai nepraeina keletą metų. tokie rimtai depresiški, nerimastingi, su daug įtampos ir mažai gerų dienų, be pažangos. tai guodžiu save, kad blogiau nebelabai gali būti. biggrin.gif
aišku, filosofiškai pasakysiu, kad atneša tie blogumai ir jaukių vakarų, ir nerealių žmonių į gyvIAnimą. būna, NET IR MAN pasiseka. biggrin.gif
ech, sarkazmo neužmuša ir tos vidinės negandos man.
Atsakyti
Myliu vandenius, nes pati esu biggrin.gif
Atsakyti
Maidenana, koks tu gyvulys? biggrin.gif
turiu raumeny metu horoskopą, na ten kur būna kiškio, katino, drakono, kiaulės ir pan. metai, kuriais pati esi gimusi?
Atsakyti
Sveiki,

matau čia renkasi vandenės. Gal galėtumėte padėti??? Atsirado mano gyvenime vandenis. Tiesiog... Iš niekur... Ir dabar mes daug bendraujame. Jis atsirado būtent tada, kai nudegiau nuo nevykusių santykių: buvau sugniuždyta (trumpai tariant išgyvenau košmarą).
Net nespėjau susigaudyti, kas vyksta, o jis jau apgaubęs mane rūpesčiu. Yra ne kartą minėjęs, kad aš jam patinku, kad šalia manes jis jaučiasi ramiai, ko jam ankščiau nebuvo. Nuolatos domisi, kaip praėjo man darbo diena, ką nuveikiau, jei užsimanau kur nuvažiuoti jis pasisiūlo kartu. Yra ne kartą sakęs, kad aš ji laaabai traukiu kaip moteris ir kaip žmogus.
Ir man su juo taip gera. Jis yra tikras "chaosas" ir man tai patinka. Kadangi aš svarstyklės, tai susvyruoju taip kaip reikia. smile.gif Man ne tik, kad netrukdo jo "blaškymasis" per gyvenimą, mane tai savotiškai žavi. smile.gif
Tik vat nežinau, kas dedasi jo galvoje. Jis taip pat "nudegęs". Abu esame atsargūs, bendraujame tik kaip draugai, palaikome vienas kitą. Jis buvo manęs užklausęs dėl mūsų, o aš pasakiau, kad nenoriu skubėti, tad mūsų bendravimas ir "neprogresuoja".
Labai bijau jį pamilti ir likti ant "ledo", nes vandenius "perkąsti" yra misija neįmanoma... Tad ir nežinau kaip man elgtis. Gal galite, mielosios, paaiškinti, ar jo elgiasys ką nors reiškia, ar čia tiesiog bendravimas?
Iš anksto dėkoju už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senseye @ 2013 02 27, 21:24)
Myliu vandenius, nes pati  esu  biggrin.gif

as taip pat, nors kai ejau i pokalbi del darbo, tai sako oho, vandeni priimsim, vargo turesim bet su manim tik idomiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miglaitiene: 07 balandžio 2013 - 15:22