Arrete - nesiruosiu as ne su kuo taikytis! Draskysiuos is paskutniuju. Kas belieka?
Siaip, as nepiktai rasiau, tiesiog kartais spyriu i uzpakali. Kelkit nosis, baikit liudeti, bo visus aplinkinius isgasdinsit. Ir taip orai ni k chiortu, o jeigu dar vandenes prades liudeti, tai kas pasauli gelbes? Ir apkritai - pasaulio pabaiga arteja, nes vandenes paniurusios
Na, taip, ne vietoj pasvarsčiau apie taikymąsi. Pati su niekuo nesitaikau ir siekiu, ko noriu. Nors visi sako, kad nieko nesigaus, o aš vistiek nepasiduodu. Parašiau labiau galvodama šiaip apie žmones, ne apie vandenes. Nemaniau, kad čia bendras bruožas. Bet jei ir jūs užsispyrusi, tai gal geriau gyventi kovojant, nei vėliau griaužtis, kad nebandei.
Bet man tai trūksta sugebėjimo priimti situaciją ir su ja susigyventi, gyvenimas būtų kur kas lengvesnis su ta savybe...
Nebėr ko gelbėt tam pasaulyje. Sakiau jau atsiribosiu nuo žmonių, nes man daug nervų kainuoja klausyt tokių nusišnekėjimų, kad vaje... Kartais atrodo, kad iš skirtingų planetų aš ir jie. Esminiais klausimais net kompromiso prieiti neįmanoma. Taip kad pasaulis jau pasmerktas, žmonės nužmogiškėję, čia vandeniai jau bejėgiai, pasaulio pabaiga viską ir išgelbės.
Bet man tai trūksta sugebėjimo priimti situaciją ir su ja susigyventi, gyvenimas būtų kur kas lengvesnis su ta savybe...
Nebėr ko gelbėt tam pasaulyje. Sakiau jau atsiribosiu nuo žmonių, nes man daug nervų kainuoja klausyt tokių nusišnekėjimų, kad vaje... Kartais atrodo, kad iš skirtingų planetų aš ir jie. Esminiais klausimais net kompromiso prieiti neįmanoma. Taip kad pasaulis jau pasmerktas, žmonės nužmogiškėję, čia vandeniai jau bejėgiai, pasaulio pabaiga viską ir išgelbės.
Alia kaip gerai, kad užėjau čia pasiskaityti nu net nuotaika pakėlė, kad aš normali. Pasirodo visom vandenėm niūrios dienos. O aš maniau, kad man amžinas pms'as. Nu ir ačiū šiai temai.
Čia vis minit, kad vandenės tai ryžtingos. O jūs visada jamat ir padarot? Nes aš tai kaupiuosi iki paskutiniųjų ir kai nebelieka kur dėtis, tai jau ir pasidarau. Biški kartais tas užknisa
Čia vis minit, kad vandenės tai ryžtingos. O jūs visada jamat ir padarot? Nes aš tai kaupiuosi iki paskutiniųjų ir kai nebelieka kur dėtis, tai jau ir pasidarau. Biški kartais tas užknisa
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2012 12 04, 10:09)
Mano mama niekad nepadaro, jei kazka reiketu, tempia tol, kol kas nors kitas uz ja to nepadaro. Tikrai jokio ryztingumo
Opa! ir tema atgijo, tai ir as pasisakysiu. Siaip kai viskas gerai, tai musuose ir nepriimta girtis
Maidenana, nu tikrai uzjauciu, nepakelciau tokiu sunkumu. Nors zinai kaip yra sakoma, kad zmogui uzkraunama tiek kiek jis gali patempti.
Man tai viskas gerai, ir jokiu tu tamsiu lioniju atsigrezus atgal nematau, nu biski tik paklydimu, bet kad as pati asmeniskai manyciau nuo to nenukentejau.
Dabar va laukiuosi antro vaikelio , cia irgi pati paplanavau, ir labai gerai cia pavyko suplanuoti. Matyt irgi vandenuke/as bus. Bus papildymas i musu gretas.
O kad del vandeniu pasaulis turi tapt geresnis, tai cia faktas! Tik gaila ne visi zmones kurie yra salia musu sugeba pasinaudoti tuo buvimu, taigi tiek isminties ir gerumo gali is musu pasisemti
Linkiu jums brangiosios daugiau meiles laukiant svenciu
Maidenana, nu tikrai uzjauciu, nepakelciau tokiu sunkumu. Nors zinai kaip yra sakoma, kad zmogui uzkraunama tiek kiek jis gali patempti.
Man tai viskas gerai, ir jokiu tu tamsiu lioniju atsigrezus atgal nematau, nu biski tik paklydimu, bet kad as pati asmeniskai manyciau nuo to nenukentejau.
Dabar va laukiuosi antro vaikelio , cia irgi pati paplanavau, ir labai gerai cia pavyko suplanuoti. Matyt irgi vandenuke/as bus. Bus papildymas i musu gretas.
O kad del vandeniu pasaulis turi tapt geresnis, tai cia faktas! Tik gaila ne visi zmones kurie yra salia musu sugeba pasinaudoti tuo buvimu, taigi tiek isminties ir gerumo gali is musu pasisemti
Linkiu jums brangiosios daugiau meiles laukiant svenciu
QUOTE(svoba @ 2012 12 05, 13:47)
.
Dabar va laukiuosi antro vaikelio ,
Dabar va laukiuosi antro vaikelio ,
sveikinu! Kaaaaaaip smagu
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2012 12 04, 11:09)
Susimąsčiau ir dabar pati nebežinau. Pvz.: tokie reikalai kaip mokslai pas mane būdavo visada daromi iš anksto, tas pasiryžimas būdavo padaryt greičiau ir ilsėtis. Ir darbe tas pats. Gal kur jaučiu spaudimą ar šiokią tokią kontrolę, turiu daugiau ryžto, motyvacijos. Bet šiaip gyvenime tai labai ilgai dalykus planuoju, kaupiuosi, mąstau, kol galiausiai baigiasi laikas ir su panika vėl viskuo suabejojus imuosi kažką daryti. Ir jei kažkas neįspiria į užpakalį, mano planai ir svarstymai gali užsitęsti ilgokai. Nu bet vistiek įgyvendinu, nepamirštu, tai kaip čia dabar išeina, nei šiaip, nei taip.
Nors, kai yra nuotaika, galiu kalnus nuversti per dieną vos ryte šovus minčiai.
Man sitas ruduo irgi suknistas, seniai tokiu baisiu pojuciu nejauciau kaip kad teko...
Klauset apie draugus: kartais mane nervina, kad man jie reiskia tieeek daug, galetu maziau rupet, nes visi atrodo gyvena savo gyvenima nesureiksmindami tu draugu per daug,o man jie didele dalis gyvenimo. As ju turiu, myliu be proto, bet zinau,kad tai gan laikina, issibastysim po uzsienius, seimyninius gyvenimus, ir tokia man nostalgija dabar, bet bent esu nusiteikus
Del Sauliu vyru, keli dominuoja mano gyvenime ir karts nuo karto ikaitina atmosfera Maniskis Dvynys, pagal horoskopa laabai tinkamas, bet esam labai skirtingi
Toliau skaiciau apie Vandeniu santykius su Mergelemis, as turiu laaabai mylima Mergele, labai artima, apskritai saunus zodiako zenklas, bet man per daug smulkmeniska.
Klauset apie draugus: kartais mane nervina, kad man jie reiskia tieeek daug, galetu maziau rupet, nes visi atrodo gyvena savo gyvenima nesureiksmindami tu draugu per daug,o man jie didele dalis gyvenimo. As ju turiu, myliu be proto, bet zinau,kad tai gan laikina, issibastysim po uzsienius, seimyninius gyvenimus, ir tokia man nostalgija dabar, bet bent esu nusiteikus
Del Sauliu vyru, keli dominuoja mano gyvenime ir karts nuo karto ikaitina atmosfera Maniskis Dvynys, pagal horoskopa laabai tinkamas, bet esam labai skirtingi
Toliau skaiciau apie Vandeniu santykius su Mergelemis, as turiu laaabai mylima Mergele, labai artima, apskritai saunus zodiako zenklas, bet man per daug smulkmeniska.
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2012 12 04, 10:09)
Alia kaip gerai, kad užėjau čia pasiskaityti nu net nuotaika pakėlė, kad aš normali. Pasirodo visom vandenėm niūrios dienos. O aš maniau, kad man amžinas pms'as. Nu ir ačiū šiai temai.
pasirodo ir aš normali ,nes maniau,kad jau reiks raminamųjų ieškotis vienu metu. Bet praeina po truputi mano niūrios nuotaikos,darosi smagu gyventi o kas buvo? NEŽINAU vat užėjo ir viskas
O kas čia daros su vyrais šauliais? Nes ex šaulys,o ir esama simpatija - šaulys pati nustebau,rimtai juk (gaila,kad vienas pabėgo,o kito neišeina prisiviliot)
O jei kalbėt apie kitus zodiako ženklus,tai Jautis,Svarstyklės,Vėžys,Mergelė,Šaulys,Dvyniai..su šiais daugiausiai bendrauju Liūtas man baisiai nepatinka :unsure tiesa,bendrauju ilgą laiką su Skorpionu..gąsdina mane šis ženklas toks užsidegęs,toks kupinas aistros gyvenimui,viskam. Budavo tokių akimirkų,kai norėjau bėgti nuo to žmogaus ir dabar šiek tiek lengviau,kai mūsų bendravimas nutrūko
QUOTE(Arretė @ 2012 12 02, 22:11)
as ne tai, kad uzsispyrusi... as labiau pofigiste, bet jau jeigu man reikia, tai tada siekiu. vat dabar man reikia darbo, gero, padoriai apmokamo darbo - patikek, gausiu. uzsispyrsiu ir gausiu.Nebėr ko gelbėt tam pasaulyje. Sakiau jau atsiribosiu nuo žmonių, nes man daug nervų kainuoja klausyt tokių nusišnekėjimų, kad vaje... Kartais atrodo, kad iš skirtingų planetų aš ir jie. Esminiais klausimais net kompromiso prieiti neįmanoma. Taip kad pasaulis jau pasmerktas, žmonės nužmogiškėję, čia vandeniai jau bejėgiai, pasaulio pabaiga viską ir išgelbės.
O kam tas situacijas priimti? As niekada nepriimu. Arba situacija gali buti kontroliuojama, tai as ja ir kontroliuoju ir del to nesiparinu, arba situacija negali buti kontroliuojama, tada ir ir parintis nera jokio reikalo.
tikrai kad nebera. Nors MV tai labai stengiasi vis dar isgelbeti tai viena tai kita..
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2012 12 04, 11:09)
ne visada. kartais, jeigu yra upo, paimu ir padarau, bet dazniausiai man reikia moraliskai prisiruosti. Pvz, troba tvarkyti man reikia pradeti pries para laiko pradeti kauptis, pasirenku muzika, pripildau kavos aparata ir kokia viena diena skiriu tvarkymuisi su visais navorotais. siaip, stengiuosi bet kokia veikla pasidaryti sau idomia. nu ir visame kame as taip "moraliskai ruosiuosi". bet jau kai prisiruosiu, tai per 3 valandas galiu pasidaryti 3-ju menesiu plana.
QUOTE(svoba @ 2012 12 05, 14:47)
Dabar va laukiuosi antro vaikelio , cia irgi pati paplanavau, ir labai gerai cia pavyko suplanuoti.
Dabar va laukiuosi antro vaikelio , cia irgi pati paplanavau, ir labai gerai cia pavyko suplanuoti.
pakeltum, tikrai. viskas kas manes nenuzudo, daro mane stipresne. isbridau is depresniako ir vel viskas gerai.
Sveikinu su antruoju!!! O as nuo siandien geriu stimuliuojancius ir ant kaledu turesiu savo penkta IUI (pagalbinis apvaisinimas.) uzsisakiau dvynukus, tai labai labai tikiuosi, kad pavyks pastoti ir dar labiau tikiuosi, kad pavyks isnesioti ir si karta lialka arba lialkos manes nepaliks. Tai vat, labai labai tau pavydziu nestumo ir labai labai tikiuosi,l kad perduosi man nestumo estafete
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 16, 17:23)
dazniausiai man reikia moraliskai prisiruosti. Pvz, troba tvarkyti man reikia pradeti pries para laiko pradeti kauptis, pasirenku muzika, pripildau kavos aparata ir kokia viena diena skiriu tvarkymuisi su visais navorotais. siaip, stengiuosi bet kokia veikla pasidaryti sau idomia. nu ir visame kame as taip "moraliskai ruosiuosi".
Mane visi jau žino ir beveik nebesulaukiu "netikėtų" pasiūlymų. Jei, tarkim, sėdžiu prie TV, tokia visa naminė, niekur nesiruošianti ir staiga man paskambina - einam už valandos į kavinę, arbatos atsigersim. Niekada neisiu. Nes morališkai nenusiteikus. Tai net tie, kurie viską daro paskutinę minutę, priprato būtent su manimi planuotis viską bent dieną prieš.
Net jei pati kažką netikėtai sugalvoju, tai būna iš dalies jau apgalvota - kažkur pasąmonėj jau apmąsčius, kad tarkim šiandien būtų tinkamas laikas nuveikti tą ir aną. Tai gaunasi suplanuotas netikėtumas. O jau kalbant apie nuo manęs priklausančius darbus ir veiklą, tai visada įžanga į viską būna - moralinis nusiteikimas. Bet maniau čia mano nuosava tokia savybė, nes kažkaip neteko nieko panašaus sutikti.