Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 21, 19:44)
geriau uzsiimk savimi - manikiuras, pedikiuras, kirpykla, sportas, drauges, shopping'as ir pan. nelisk i akis, juk aiskiai pasake - nenervuok.. nu tai..

Zinok tikrai apsisprendziau, kad rupinsiuos savimi ir maziau imsiu i galva visokias nesamones. Nes nuo tu pykciu, gincu santykiai tik genda, o ju nutraukti nenoriu. Siaip rami ir taiki esu, bet kai uzvaldo emocijos, protas issijungia. Pati supykstu del netinkamu zodziu, poelgiu, bet kai pagalvoju kiek pati prisneku, tai tikrai ji esu izeidus ir ne viena karta. Viena syki jis net liepe pagalvoti ir atsiprasyti doh.gif
Zodziu stengsiuos buti "gera" kaip jis ir prase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 21, 19:44)
geriau uzsiimk savimi - manikiuras, pedikiuras, kirpykla, sportas, drauges, shopping'as ir pan. nelisk i akis, juk aiskiai pasake - nenervuok.. nu tai..

Maidenana, isbandziau - veikia smile.gif Visu pirma pati jauciuosi tokia atsipalaidavusi, linksma. Na ir dabar jau as susilaukiu priekaistu is jo, kad vis su draugem, kad drauges man svarbesnes uz ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 07 01, 17:26)
Maidenana, isbandziau - veikia  smile.gif Visu pirma pati jauciuosi tokia atsipalaidavusi, linksma. Na ir dabar jau as susilaukiu priekaistu is jo, kad vis su draugem, kad drauges man svarbesnes uz ji  biggrin.gif

ka ir reikejo irodyti... 4u.gif sveikinimai.
Atsakyti
kas naujo vandeniukių fronte? biggrin.gif
Atsakyti
Nieko gero. Depresiškos nuotaikos kažkokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2012 10 10, 11:09)
Nieko gero. Depresiškos nuotaikos kažkokios g.gif

drinks_cheers.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Sveikos vandenes smile.gif!!!
Paskaičiau tema , tai net išsigandau pradžioje l galvojau , kad mane kas nors stebejo ir apraše smile.gif)!!
Niekad nesidomejau horoskopais, bet paskaičius pradejau suprasti , kad gal aš ne viena tokia doh.gif smile.gif)
Draugiu , kaip ir neturiu , nes kas su tokia manim gali draugauti. doh.gif
Kai noriu pati atvažiuoju , kai nenoriu i savo kiauta pasislepiu. .
O kaip jums Vandenes ?? Kaip su draugais ??
Man taip kartais sunku , atrodo atiduodi save kiek gali o antgal nieko negauni sad.gif((!!
O gal mes tik duoti galim ???
Gal nemokame priimti ??
O gal nevert , kad mums duotu ?
Nzn , kartais negaliu nei valgyti , nei miegoti kol nepadarysiu kažka tokio ko užsibrežiau ..
O kartais susisuku i kaldra ir noriu miegoti dienu dienas sad.gif((
Atsakyti
Nu ka, vandeneles... depresucha puola? Greit gimti reikes, tai jau lomkes prasideda. As irgi padepresuoju. Bet dabar sesija, tai nelabai turiu laiko. Nu bet gal kaip nors. Nusprendziau, kad noriu priaugintu geliniu nagu. Tai ryt eisiu i salona. Kam man jie nezinau, nu bet kazkaip norisi siek tiek pasikeisti. Plauku kirpti nebenoriu, spalva parinkta jau idealiau nebuna, tad lieka tik nagai. tatuske pasidariau vasara. Tai kaip ir nebera nieko apart nagu, ka galima tobulinti.

**sea** - jau ko ko, o valios mes turime. As irgi nelabai tu draugiu "gyvu" turiu. Niekas manes nesupranta. Bet man ir nereikia supratimo, man reikia tik, kad is manes nedarytu nieko pagal priimta sablona.
Atsakyti
Labas , bendraudama vienoje vandeniu temoje pamirsau sita doh.gif is tiesu rudenelis veikia liudnai mane , ir svarbiausiai kas lyg ir nebuvo man niekada budinga tapau tokia miegale , tingi , rodos vos paslenku, is lovos lipu tik apie piet , o luztu beziuredama filma g.gif tai ir nzn ar tai nuo oro ar tai nuo kokiu kitu priezasciu ...
na bent su antraja puse atrodo viskas gerai, paknisa prota kad dietos laikyciausi , sportuociau bet tuo ir apsiribojame smile.gif o gal jis manes baidosi , nes kazkokia kaip pms'ines nuotaikos daznokai bunu blush2.gif
Apie draugus ka galiu pasakyti , as visada ju atzvilgiu esu visiska altruiste , begsiu ir darysiu kaip jiems reiks, ir padet stengsiuosi kaip tik galesiu , bet va paskutiniu metu ziuriu kazkaip biski pasikeiciau , pavargau gal buti kempine ,kuri sugeria visas draugiu problemas, ir tiesiog norisi laikinu atostogu .. zinau kad man tai nebudinga bet kazkaip uzkniso unsure.gif o gal suvokimas kad as dazniausiai reikalinga tada kai kazkam sunku buna , o kai viskas buna ok tai tylu ramu schmoll.gif
Atsakyti
Vat vat. Pasirodo tikrai vandeniams atėjo depresijos laikotarpis... Labai daug pavyzdžių pas mane... O ir pati liūdžiu pastarosiomis savaitėmis... verysad.gif Viskas bus gerai.
Atsakyti
Karoce. Dabar AS, Maide, pasiakysiu. Uzknysot negyvai. Negyvai savo depresucha. Jus paskaitau, save paskaitau ir mane vemt vercia. Davaj, susikaupiam ir NUO GRUODZIO 2 DIENOS VANDENES SVENCIA AMZINA BALTA UOSTA.
Uzp***sot negyvai. Man valstybinis poryt - ka jus sau galvojat? As, bl, uz dveju tukstanciu kilu, svetima kalba, 13 dalyku po 5 klausimus ir 3 valandas, esu nevaisinga, 3 metus negaliu isnesioti vaiku, turejau 4 persileidimus per pastaruosius metus (is ju dvynukai), praradusi darba, antstoliai pardave buta is varzytiniu, paliko su nezmoniskom skolom, as neistekejusi, MB parekauja ant manes, as potenciali bomze, darbo rasti negaliu, nes privalau vazinetis CIA, i uzsieni (post-sovietai), gyvenu kambariuke, kuri isgaliu nuomotis kukliai, kad nepatrukdyti draugo finansu, bl, o jus man pi**at prota, kad pas jus viskas chu**vaj!!!! Ir dar man uzslepta antifosfolipidinio sindromo forma diagnozuota! (negalesiu isnesioti vaiku. niekada.) BL, O JUS TAI - VARGSTAT. NUOTAIKA JUMS, MATOTE, BLOGA. Gerbiamos Vandenes, turekit sazines, ka.. laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Labas. 4u.gif Ir aš vandenė. smile.gif Vis užmetu akį, ar tema gyva, ar nelabai, tai žiūriu, niūrių nuotaikų metas ir, arba tyla, arba paliūdėjimai...

Maidenana, dėl jūsų padėties, pati baisiausia bėda yra vaikų klausimas. verysad.gif Visa kita gyvenime įveikiama, arba ne, bet susitaikyt kažkiek su tuo galima.

O lūdesys, depresijos pas žmones buvo ir bus, nesvarbu, dėl kokių priežasčių. Kiekvienam savo bėdos, kiekvienas skirtingai išgyvena. Jei jau tas liūdesys apėmęs, nieko negali pakeisti, kaip pozityviai bemąstytum - jei yra nors ir menkiausia smulkmena, kuri neduoda ramybės, širdį griaužia nerimas ir viskas. Niekada nepadeda mąstymas, kad va, kitam blogiau, o aš turiu džiaugtis, kad man taip nėra. Bet kiekvienas gyvenam savo gyvenimą, ne svetimo, todėl ir jaučiamės pagal savo situacijas. Kažkas verkia ir sielojasi netekęs mamos, sesers, tai negi man dabar jaustis kaltai, kad aš pvz tiesiog netekau kokio triušiuko ir kadangi dar nėra taip blogai kaip kitam, nerodyti išgyvenimų, skausmo ir dar versti save džiaugtis dėl to?.. Ir dar viskas labai priklauso nuo to, ko žmogus siekia, kokie jo troškimai. Vienas dievui dėkoja, kad gauna minimalų atlyginimą ir jo neatleidžia, kitas keikiasi, kad už tiek negali savęs realizuoti ir jaučiasi sužlugdytas.

Todėl niekada nesmerkiu žmonių, kad mano bėdos jiems atrodo menkos, nes ir pati kitų ne visada suprantu. smile.gif
Atsakyti