Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(flyone @ 2012 05 16, 19:52)
Svikos vandenės smile.gif  Ką manote apie šaulį partnerį? Zodiake rašo, kad vienas iš tinkamiausių partnerių

aš labai teigiamai manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 05 16, 11:31)
Na tikrai viskas butu kaip ir gerai, bet tie jo dingai ir atsiradimai kaip niekur nieko mane zudo. tada as prisigalvoju visokiausiu dalyku (na as tokia jau esu, kad viskas turi buti arba idealiai, arba visai nebuti). Reikia ismokti gyventi savo gyvenima, na bet brangus zmogus vistiek rupi.

na matai, jis gal irgi kažką panašaus jaučia, bet kaip vyras - gal nepasako g.gif o ir šiaip - moterys labiau ir jautriau į viską reaguoja mirksiukas.gif
nors pasako karts nuo karto, kad gal jau visai mane pamiršai, nes net ir namuose kartu, aš visad turiu kuo užsiimti, savai reikalais, o vat jam reikia, kad net užsiėmę skirtingom veiklom būtume bent jau viename kambaryje g.gif o man taip patinka užsidaryti, vienai pabūti, savus darbus pasidaryti rolleyes.gif
Papildyta:
beje, labai patinka kai jis išsikomandiruoja laugh.gif
kaip gera, viena arba kur nori su kuo nori, nereik derintis, atsiklausti ar tįsti jį kartu laugh.gif
bet nesakau, kad visad taip, tiesiog reikia ir to wink.gif
Atsakyti
Juxt, Jus bent gyvenat kartu, tai matotes kasdien. O mes retai susitinkam, todel ir prasideda pykciai. Jam laisvalaikiu patinka buti vienam arba su draugais, man dazniau norisi buti kartu. taip ir pasijauciu nereikalinga, pradedu priekaistaut, jis nesupranta kodel ir t.t.
Atsakyti
o kiek laiko jūs kartu?
nekalbėjot apie skudurų susimetimą?
man ši mintis irgi iš pradžių atrodė nevisai kokia, bet l.norėjau nuo tėvų pabėgti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 17, 14:29)
o kiek laiko jūs kartu?
nekalbėjot apie skudurų susimetimą?
man ši mintis irgi iš pradžių atrodė nevisai kokia, bet l.norėjau nuo tėvų pabėgti biggrin.gif

Metai ir 8 menesiai esam kartu. Viena kart jis buvo uzsimines, kad gal einam kartu gyvent, bet as pasakiau, kad susimetus negyvensiu, jis sako tai tik kai susituoksim? atsakiau, kad tik tada ir daugiau ta tema nebesneka.
Na ir nesigailit pabegusi?
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 05 17, 18:04)
Metai ir 8 menesiai esam kartu. Viena kart jis buvo uzsimines, kad gal einam kartu gyvent, bet as pasakiau, kad susimetus negyvensiu, jis sako tai tik kai susituoksim? atsakiau, kad tik tada ir daugiau ta tema nebesneka.
Na ir nesigailit pabegusi?

ai, tai čia jau kita situacija pas tave rolleyes.gif

o dėl pabėgimo - tai nesigailiu, senai norėjau išeiti ant savo gyvent biggrin.gif
jau nuo ankstyvos paauglystės rolleyes.gif (neapkenčiu kontrolės, net tėvų cool.gif ), bet vienos tėvai nebūtų paleidę, o čia proga pasitaikė - tai ir nedvejojau, na ir metų jau užtektinai turėjau

mes kartu apsigyvenom po ~3 metų draugystės
Atsakyti
o kaip jums su veziais, nes visa gyvenima aplink mane veziai vyrai sukasi, kazkaip ne t idomu darosi, kodel cia taip
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2012 05 18, 13:16)
o kaip jums su veziais, nes visa gyvenima aplink mane veziai vyrai sukasi, kazkaip ne t idomu darosi, kodel cia taip

pas mus irgi veziai, jauciai ir vandeniai, aisku.
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo.
Noreciau pradziuginti savo drauga vandeni, na jam nesiseka paskutiniu metu, visokie rupesciai ir pan. Ir as sake ji nervinu verysad.gif
Gal sakau kazka dovanu nupirkti ar nusivazti kurnors papramogauti?
Atsakyti
Na jei jau pasake, kad net pati ji nervini, geriausia - palikti ji ramybej, susitvarkys ir pats, tik nelyk i akis, niekas taip negydo vandeniu kaip buvimas paciam su savimi
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 15, 19:20)
Na jei jau pasake, kad net pati ji nervini, geriausia - palikti ji ramybej, susitvarkys ir pats, tik nelyk i akis, niekas taip negydo vandeniu kaip buvimas paciam su savimi

Na bandysiu islaukti. Kaip as nekenciu tu nekalbadieniu, siaubas kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 06 15, 17:35)
Sveikos, reikia patarimo.
Noreciau pradziuginti savo drauga vandeni, na jam nesiseka paskutiniu metu, visokie rupesciai ir pan. Ir as sake ji nervinu  verysad.gif
Gal sakau kazka dovanu nupirkti ar nusivazti kurnors papramogauti?

geriau uzsiimk savimi - manikiuras, pedikiuras, kirpykla, sportas, drauges, shopping'as ir pan. nelisk i akis, juk aiskiai pasake - nenervuok.. nu tai..
Atsakyti