Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Mergele ir sureagavo kaip mergele.. Manau todel sesuo vandene ir uzsisklendzia tam, kad isvengtu tokiu reakciju ax.gif . Relax, viskas su jusu vandene gerai, nereikia jai jokios jusu pagalbos.. Ir cia ne situacijos, o charakteriu klausimas wink.gif

Mano pasaulyje siuo metu totalus pasimetimas unsure.gif . Nei planu, nei tikslu, nei zinojimo. Viskas kaip ir gerai, bet kazkas labai negerai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2012 05 09, 10:25)
man tai irgi siom dienom nei is sio nei is to piktys kyla... aisku suvarau visa kalte orui biggrin.gif
truksta veneros ir silumos

pas mane pyktis keičiasi su apatija, žiūrėjimu į vieną tašką, knisimasis savo galvoje, kažko noriu, nežinau ko noriu, žinau tik noriu kažko kito/kitaip/kitur unsure.gif

QUOTE(Dusele @ 2012 05 09, 11:12)

Mano pasaulyje siuo metu totalus pasimetimas unsure.gif . Nei planu, nei tikslu, nei zinojimo. Viskas kaip ir gerai, bet kazkas labai negerai.. g.gif

šito l.pasigendu paskutiniu metu ir aš doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Skaitau kaip mergelės su vandeniais nesusišneka. Išsikalbėjau vakar su savo vandeniu. Jau pati jaučiu, kad kartais "perspaudžiu", sakau aš labai daug aiškinu tau? (bet tik todėl, nes noriu, kad viskas būtų gerai). Jis sako taip ir tas užknisa, aš pats žinau kaip ką daryti, tu nesijaudink, geriau pasakok apie save kaip tau sekasi, kas naujo ir pan... Žodžiu nesiduoda perauklėjamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 23:29)
I tema uzejau ne tam, kad skaityti, kaip jums aiii...ant savo seimos nariu. Bet aciu, gavau neblogu patarimu, sekmes jums visoms.  4u.gif
nu vat ir kaip tikra mergele isvartete "aiiiii ant seimos nariu..." ji nesake 'aiiii ant seimos nariu", ji sake "aiiii"... vat jus, mergeles, ir perdarote situacijas, iskraipote faktus ir padarote mus blogiausiomis butybemis. tas "aiii", reiskia, kad 'tiek to, nesaklysiu as savo nuomones, vistiek ji niekam nereikalinga, tad ir nera ko vargintis, lai buna kaip buna". esme, kad mums tos nuomones neissakymas ne motais. kam idomu - gali paklausti, jeigu neaisku - patikslinti ka turejome galvoje, bet priimkite, prasau, domen, kad mes jos nepersam, nekisam, be prasymo nesakom. na, nebent retai, kai akivaizdziai kazkas gryba pjauna.

QUOTE(dumb @ 2012 05 08, 12:48)
Mergelė irnesakyk.gif
Žodžiu... ne kokia man ana savaitė buvo ir ši nusimato bloga.. Kaip jums?

nekokia ir si nekokia ir nusimato nekokia.
Kaip teisingai pastebeta - jokiu planu, minciu, noru. Dar sian is pat ryto nuotaika sugadino. Retai man nuotaika gali kazkas sugadinti, bet, matyt, norisi vienatves ir poilsio nuo visu, tai kaip reakcija gavosi bloga nuotaika, kad nereiktu kalbeti.

QUOTE(svoba @ 2012 05 09, 10:25)
man tai irgi siom dienom nei is sio nei is to piktys kyla... aisku suvarau visa kalte orui biggrin.gif
truksta veneros ir silumos
trys kartus sia savaite pykcio priepuoliai kankino.

QUOTE(besišypsanti @ 2012 05 10, 09:37)
Sveikos.
Žodžiu nesiduoda perauklėjamas  biggrin.gif

o dar tokiu minciu turejai? net negalvok. arba jis toks, arba jo nera.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 11, 18:28)

o dar tokiu minciu turejai? net negalvok. arba jis toks, arba jo nera.

Ne, jau nebeturiu tokiu minciu, juokauju tik. Galu gale juk toki, koks jis yra ir isimylejau.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 05 11, 19:03)
Ne, jau nebeturiu tokiu minciu, juokauju tik. Galu gale juk toki, koks jis yra ir isimylejau.

Siaip, jusu atvejis nera beviltiskas. Vandenis ir Liutas yra vienintele isimtis is visu taisykliu, kur, atrodytu, visiskos priesingybes, bet kartu gerai sutaria. Turiu ir as draugu liutu, ir liuciu tame tarpe. Su liutais man lengviau ir net visai smagu, nei su Liutemis..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 11, 20:32)
Siaip, jusu atvejis nera beviltiskas. Vandenis ir Liutas yra vienintele isimtis is visu taisykliu, kur, atrodytu, visiskos priesingybes, bet kartu gerai sutaria. Turiu ir as draugu liutu, ir liuciu tame tarpe. Su liutais man lengviau ir net visai smagu, nei su Liutemis..

Na as ne liute, o svarstykles. Manau tikrai ne beviltiski musu santykiai.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2012 05 11, 22:15)
Na as ne liute, o svarstykles. Manau tikrai ne beviltiski musu santykiai.

O sorry sorry sorry... matyt, supainiojau tave su kazkuo. o tai svarstyklems gerai su vandeniais. tikrai ne beviltiski.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 15, 19:06)
O sorry sorry sorry... matyt, supainiojau tave su kazkuo. o tai svarstyklems gerai su vandeniais. tikrai ne beviltiski.

Aha, manau ypac vandeniui gerai smile.gif as kartais jauciuosi vienisa, na bet gal taip ir geriau, nenusibostam vienas kitam.
Atsakyti
besišypsanti - su savo svarstyklium jau dešimti metai eina, viskas ok, o kai su liūtu draugavau - mažai trūko iki kalėjimo (už žmogžudystę) laugh.gif
nors turiu du l.gerus draugus liūtus - su jais viskas ok, bet meilių regzt daugiau nerizikuočiau su liūtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 16, 10:41)
besišypsanti - su savo svarstyklium jau dešimti metai eina, viskas ok, o kai su liūtu draugavau - mažai trūko iki kalėjimo (už žmogžudystę) laugh.gif
nors turiu du l.gerus draugus liūtus - su jais viskas ok, bet meilių regzt daugiau nerizikuočiau su liūtu biggrin.gif

Na tikrai viskas butu kaip ir gerai, bet tie jo dingai ir atsiradimai kaip niekur nieko mane zudo. tada as prisigalvoju visokiausiu dalyku (na as tokia jau esu, kad viskas turi buti arba idealiai, arba visai nebuti). Reikia ismokti gyventi savo gyvenima, na bet brangus zmogus vistiek rupi.
Atsakyti
Svikos vandenės smile.gif Ką manote apie šaulį partnerį? Zodiake rašo, kad vienas iš tinkamiausių partnerių
Atsakyti