Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

As tai viska suprantu, tik gal ne visada aiskiai issireiskiu. O del nusisukimo nepritariu, nereikia nusisukti, reikia tik buti visalaik pasiruosus patart, kai ji paprasys.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 06, 13:58)
Pati esu Mergele.

Sunku vandenems su mergelemis. mano mama mergele - nu ji isivaizduoja, akd as turiu buti kitokia ir vis bando mane perdaryti, pagal save perdaryti... o man tas peilis - nes as pati priimu zmones kokie jie yra ir man sunku suvokti, kam perdarineti mane.. juk tada as busiu nebe as. su skambuciais tas pats - retai skambinu..
Atsakyti
Tikrai perdarineti nieko as nenoriu, esu sesuo, ne mama ir nesenai pati buvau tokio amziaus kaip ji, nereikia man, kad ji taptu kazkuo, kuo nenori tapti, cia greiciau tevai i remus stato ja, as tik noreciau, kad ji jaustu, jog kai jai reikes, ji visada gali manimi pasikliauti. wub.gif
Ir gaila man, kad jus su savo mamomis nebendraujate. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai bendrauju su mama, tik kartais norisi atsiriboti ir vienatves, bet cia jau ne mamos beda, o mano. Ir gal cia ne beda tiesiog reikia prikaupti energijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 06, 18:33)
Bandysiu iskenteti jai nelindusi i akis. Ir dar stai, tokie dalykai kaip apkabinimas, paglostymas, pabuciavimas jums taip pat svetimi?

Man svetimi, aš nesuprantu kam tų butaforijų reikia. Man rodos, užtenka vien žinojimo. Mano mama avinas, tai mūsų charakteriai labai stipriai kertasi, ji visiškai nesupranta, kodėl aš tokia, kokia esu, bet aiiiiii.... biggrin.gif
Atsakyti
I tema uzejau ne tam, kad skaityti, kaip jums aiii...ant savo seimos nariu. Bet aciu, gavau neblogu patarimu, sekmes jums visoms. 4u.gif
Atsakyti
ph34r.gif Keistai jūs čia
Atsakyti
tiesa pasakius nelabai ir supratau, kokių patarimų Triumfante norėjo iš vandenių mastau.gif
jeigu sesei nereikia jos pagalbos, kodėl ji vis tiek kabinasi į atlapus ir prilygtinai reikalauja priimti jos palaikymą (?) pagalbą (?) ar ką?
ne, nu niekaip nesuprantu, kodėl žmonės taip daro, kiba problemų savų neturi huh.gif
Atsakyti
I i atlapus niekas nekimba, nezinote istorijos, tai ir nekalbekite betko. Ka reikejo suzinojau, o manes suprasti ir neprasiau. wink.gif
Atsakyti
Mergelė irnesakyk.gif
Žodžiu... ne kokia man ana savaitė buvo ir ši nusimato bloga.. Kaip jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 08 gegužės 2012 - 11:49
dėl atlapų - tai hiperbolė buvo dirol.gif

man tai nekokios nuotaikos, bet žinau kodėl - permainos artėja ir vis mąstau - į gerą čia ar nelabai mastau.gif
Papildyta:
ai, ir jei "į temą" užknisa aplinkiniai dbr su savo klausimais šiuo metu: ko tokia susimąsčius, ko tokia nekalbi, dingsti kažkur, nesusitinki, nebendrauji?"

ATSTOKIT! Dbr aš giliuose savo apmąstymuose, sprendžiu savo problemas wacko.gif
Atsakyti
jooooooooa, keistai cia uzsirustino mergele....

man tai irgi siom dienom nei is sio nei is to piktys kyla... aisku suvarau visa kalte orui biggrin.gif
truksta veneros ir silumos
Atsakyti