Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Dusele @ 2012 04 26, 19:10)
man rodos nelabai supratai, ka Maidenana bande tau pasakyt  ax.gif

Supratau, kuo daugiau laisves vandeniui duosi, tuo labai jis nores buti su pacia. o kai laisve riboji, tada verziasi buti vienas. Tik gal mano pasisakymas berysio blush2.gif
Atsakyti
Vandenis tures tos laisves tiek kiek pats jos nores, ir tai nepriklauso nuo to kiek tu jam tos laisves suteiksi. O kai pats nores buti su tavim, tada ir bus.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2012 04 27, 11:38)
Vandenis tures tos laisves tiek kiek pats jos nores, ir tai nepriklauso nuo to kiek tu jam tos laisves suteiksi. O kai pats nores buti su tavim, tada ir bus.

Taip tikrai nepriklauso. eina kur nori ir kada nori.
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 04 27, 09:14)
Tai va butent - vietoj to, kad paskirstytu savo draugiskuma, gera nuotaika ir energija visur tolygiai - vienur atiduoda viska, o kitur (kur labiausiai reikia - namie ir seimoje) nieko ir nebelieka...
Pazistu ne viena vandeni - kurie svetimiems - nors prie zaizdos dek, bet artimiems paniure, suruge "isitaske" tokie visai... ir pasakyk tu tam svetimam, kad tas vandenis buna visai kitoks...nepatikes nei uz ka - sakys, kad isigalvoji... lotuliukas.gif

Aisku niekio asmenisko neturiu. Bet dabar jau atsargiai apeinu siuos zmogiukus smile.gif

nu vat tokio pobudzio priekaistus ir as nuolat girdziu, kad svetimiems gera, o saviems - monstras.. ir paaiskinti ta gana sunku yra.. galbut, del to, kad artimieji nuolat reikalauja, kad duse atverciau, o as nenoriu, as noriu sau ja tureti, o svetimiems to daryti nereikia. nors kita vertus, mano vyras-vandenis tai ir artimiesiems geras ir prie zaizdos galima deti tiek svetimiems tiek artimiems. o man ne.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 03, 16:51)
juk man visada viskas dzin ir mano demesio neverta..

Ir jusu artimieji kaip ziuri i tai?

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 26, 16:51)
man mergele yra mirtis alyvuose. tiesa, vyrai man gal ir normalus, bet moterys - oops..

QUOTE(*Enigma @ 2011 08 27, 14:23)
Mano sesuo mergele  doh.gif  tai visko buna tarp musu  bash.gif  hihihi.gif labai nepastovus santykiai musu, viena diena geriausios drauges, kita negalim viena salia kitos nei sekundes isbut nesusibarusios  lotuliukas.gif

Galima suzinoti kodel?

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 27, 17:38)
vat vat... grinai. tik mano mama mergele - nu vargstu as tai... tie spontaniski agresijos priepuoliai mane, taikia natura, tiesiog zudo..

QUOTE(*Enigma @ 2011 08 28, 00:51)
tai jau tikrai....mergeles moka isvest is pusiausvyros

Kaip jos ir kodel jus isveda is pusiausvyros? O jus saves nepaklausete ar ju neisvedate is pusiausvyros ir neskaudinate su savo man viskas dzin?

Turiu sese vandeni, labai noriu ja suprasti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 05 gegužės 2012 - 18:48
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 18:41)
Mano dukra vandenys. Del draugu gali padaryti viska rolleyes.gif Bet namie nera tokia pasisventusi cool.gif

QUOTE(volungele @ 2012 04 11, 09:05)
Mano dukra irgi vandeniukas švelni,sugeba sukurti gerą nuotaiką pralinksmint ,bet jei nenori konors daryti tai milijonas priežasčių ,namuose amžinas chaosas blush2.gif

Tas tiesa...

QUOTE(Maidenana @ 2012 04 25, 15:44)
aisku pati kalta. as kuo daugiau siulau saviskiui eiti be manes kur nors - ar i sporto sale, ar su reikalais ir pan., tuo dazniau jis nori eiti kartu smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 04 27, 13:54)
nu vat tokio pobudzio priekaistus ir as nuolat girdziu, kad svetimiems gera, o saviems - monstras.. ir paaiskinti ta gana sunku yra.. galbut, del to, kad artimieji nuolat reikalauja, kad duse atverciau, o as nenoriu, as noriu sau ja tureti, o svetimiems to daryti nereikia. nors kita vertus, mano vyras-vandenis tai ir artimiesiems geras ir prie zaizdos galima deti tiek svetimiems tiek artimiems. o man ne.

Bandysiu gydytis jusu patarimais ir gal prisitrauksiuja vel wub.gif , niekas seimoje negalime issiaiskinti kas dedasi jos galveleje ir sirdeleje, todel ir neramu daznai buna, taip norisi ilysti i duse, bet neisileidzia ir kaip jus sakote, dar ir pabega. Siandien pasiekimas, paskmbino pati, bet tik po to, kai parasiau zinute. blush2.gif Man ji reikalinga kaip oras ir daznai skaudu, kai atrodo jog as esu paskutineje vietoje. verysad.gif Myliu ja labai ir gyvybe uz ja atiduociau. wub.gif Sapnuoju daznai, kad einame keliu ir atlekia greitai automobilis, apsikabinu ja kaip apsaugoti noredama ir atsuku savo nugara atlekianciam automobiliui. Mastau, kad tas sapnas ir parodo kaip noriu ja apsaugoti nuo viso pasaulio blogio, zinau, zinau... zmogus turi klysti, turi uzsigauti, turi verkti, bet taip noreciau, kad tai vyktu kuo reciau arba niekada. blush2.gif
Pati esu Mergele.
Atsakyti
As vandenis, mano mama mergele. Zinot ka galiu pasakyti, su mama sutariame gerai, bet kartais jin mane tiesiog smaugia, su savo ikyrumu ir noru viska zinoti, man kartais norisi pabuti vienai, pamastyti ir tas pastovus "lindimas" atstumia. ir kuriam laikui norisi tarsi atsitraukti. tikrai zinau kad brangesnio zmogaus kol kas nera mano gyvenime, ir kai praeina mano vienisumo periodas, mes vel puikiai bendraujame. Gal jus irgi duokit dukrai truputi laiko ir bukite kantri o ne klausinekite ir ikyrekite, kai praeis tam tikras laikotarpis pati paskambins ir bendraus.
Atsakyti
Bandysiu iskenteti jai nelindusi i akis. Ir dar stai, tokie dalykai kaip apkabinimas, paglostymas, pabuciavimas jums taip pat svetimi? Nes musu vandene retai tai daro, o geriau pagalvojus, nepamenu kada tai buvo ir apskritai, maza budama retai tai darydavo, o ir ja apkabinus, pagloscius nebuna jokiu veido israisku, kazkaip viskas be dideliu emociju. Saugo savyje?
Atsakyti
Pas mus seimoje (du vandeniai, ir mazasis dvynukas) visi apsikabinimai ir pabuciavimai pagrinde yra ritualas, o ne jausmu israiska. Kazkaip ypatingai to nereikia. Kitiems gal ir keistai atrodytu musu tie pasibuciavimai pasilabinant ir atsisveikinant, o atsisukus apsivalymai lotuliukas.gif . Bet mes net nepykstam vieni ant kitu, nes tai normalu, nes patys taip pat jauciames.

Gaila man tu mergeliu, kurios kencia ir turi mus suprasti. Gal geriau lengviau bandytu i viska ziureti.
Atsakyti
Kai tai yra tavo seima, tau nerupeti negali, o apskritai daugiau vandeniu ir nepazystu, o tiksliau sakant, nesidomiu.
Atsakyti
Vandeni niekada neivertins jusu ikyrumo... ir lindimo i dusia.
Is dabartines pozicijos ziuriu ir suprantu savo mamos rupesti, ir dziaugiuosi kad nelisdavo man i dusia taip kaip lenda dabar i seses, bet gal joms to reikia.
O tos akimirkos kai lisdavo, net ir dabar prisimenu su siurpu. Tam kad parodytumet savo rupesti, uztenka buti paciai laiminga.
Atsakyti
Kazkaip nesusikalbame matau, nes jus apie viena, as apie kita. biggrin.gif Nesirupinciau sitaip, jeigu matyciau, kad ji laiminga, o mano gyvenimas yra laimingas, bet nemoku ir nenoriu nusisukti nuo artimo, kai matau jog neviskas yra gerai. Bet gal teisybe sako visi, gal reiktu imti ir nusisukti karta, kad pati ismmoktu tvarkytis, bet norisi bent psichologiskai palaikyti.
Atsakyti