QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 18:41)
Mano dukra vandenys. Del draugu gali padaryti viska
Bet namie nera tokia pasisventusi
QUOTE(volungele @ 2012 04 11, 09:05)
Mano dukra irgi vandeniukas švelni,sugeba sukurti gerą nuotaiką pralinksmint ,bet jei nenori konors daryti tai milijonas priežasčių ,namuose amžinas chaosas
Tas tiesa...
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 25, 15:44)
aisku pati kalta. as kuo daugiau siulau saviskiui eiti be manes kur nors - ar i sporto sale, ar su reikalais ir pan., tuo dazniau jis nori eiti kartu
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 27, 13:54)
nu vat tokio pobudzio priekaistus ir as nuolat girdziu, kad svetimiems gera, o saviems - monstras.. ir paaiskinti ta gana sunku yra.. galbut, del to, kad artimieji nuolat reikalauja, kad duse atverciau, o as nenoriu, as noriu sau ja tureti, o svetimiems to daryti nereikia. nors kita vertus, mano vyras-vandenis tai ir artimiesiems geras ir prie zaizdos galima deti tiek svetimiems tiek artimiems. o man ne.
Bandysiu gydytis jusu patarimais ir gal prisitrauksiuja vel
, niekas seimoje negalime issiaiskinti kas dedasi jos galveleje ir sirdeleje, todel ir neramu daznai buna, taip norisi ilysti i duse, bet neisileidzia ir kaip jus sakote, dar ir pabega. Siandien pasiekimas, paskmbino pati, bet tik po to, kai parasiau zinute.
Man ji reikalinga kaip oras ir daznai skaudu, kai atrodo jog as esu paskutineje vietoje.
Myliu ja labai ir gyvybe uz ja atiduociau.
Sapnuoju daznai, kad einame keliu ir atlekia greitai automobilis, apsikabinu ja kaip apsaugoti noredama ir atsuku savo nugara atlekianciam automobiliui. Mastau, kad tas sapnas ir parodo kaip noriu ja apsaugoti nuo viso pasaulio blogio, zinau, zinau... zmogus turi klysti, turi uzsigauti, turi verkti, bet taip noreciau, kad tai vyktu kuo reciau arba niekada.
Pati esu Mergele.