Ieškom vietos apsistoti kažkur toliau nuo centro, bet arti jūros, gal galit ką parekomenduoti, tiktų netgi ir už miesto. Važiuotume su mažu vaikučiu, todėl norėtume kad būtų ir virtuvėlė patiems maistą pasigaminti.
QUOTE(Creed @ 2011 06 21, 10:46)
O jus manote,kad pliaze su vaikais ramiai guli ant smeliuko ir saulute megaujiesi? Deja,man taip nebuna... ir mano vaikas ramiai ant smeliuko nezaidzia,jam veiksmo reikia...taip pavargsta, o tada jei tenka apie 15-20 min eiti atgal ir ne viena karta,tikrai prasideda isbandymai..
Tai normalu, šiaip visų vaikai tokie, jūsų ne išskirtiniai . Bet vis tiek kažkaip reikia kontroliuotis, kad malonumas nevirstų kančia. Nes vis tiek keistai atrodo, kai aiškinama, kad "uoj, šiandien visą dieną ilsėjaus, nes vakar pusdienį pliaže pragulėjau" . Kaip iš anekdotų srities.
QUOTE(vme @ 2011 06 21, 11:01)
Nes vis tiek keistai atrodo, kai aiškinama, kad "uoj, šiandien visą dieną ilsėjaus, nes vakar pusdienį pliaže pragulėjau" . Kaip iš anekdotų srities.
Čia kalbama apie vaikus, kurie pavargsta EITI iš pliažo namo ir prašosi ant rankų. Ir tai suprantama. Mes pvz turime dviračius, mažąją (keturmetę) vežame priekaboje, tai jokių problemų būti mobiliems. Bet kai einame į pliažą pėstute, renkamės patį artimiausią variantą (mums arčiausiai pliažas už maždaug 400- 450 m), kad tik būtų kuo trumpesnis ir greitesnis kelias, nes dukra tikrai pavargsta, darže paprastai juk miega pietų miegelio, o vasarą - nebe, darosi irzli, kaprizinga, tai kam save ir vaikus apsunkinti tolimais atstumais?
QUOTE(flight @ 2011 06 21, 11:06)
Čia kalbama apie vaikus, kurie pavargsta EITI iš pliažo namo ir prašosi ant rankų. Ir tai suprantama. Mes pvz turime dviračius, mažąją (keturmetę) vežame priekaboje, tai jokių problemų būti mobiliems. Bet kai einame į pliažą pėstute, renkamės patį artimiausią variantą (mums arčiausiai pliažas už maždaug 400- 450 m), kad tik būtų kuo trumpesnis ir greitesnis kelias, nes dukra tikrai pavargsta, darže paprastai juk miega pietų miegelio, o vasarą - nebe, darosi irzli, kaprizinga, tai kam save ir vaikus apsunkinti tolimais atstumais?
Na, jūs vis tiek mane nepaprastai stebinat, ar jūs čia įsivaizduojat, kad kiti prie jūros nevaikšto, ar, kad esat ypatingai "atidirbę" keliavimo iki pliažo mašrutą? Aišku, kad vasarą karštis vargina, normalu ir po pliažo pailsėti. O kaip pasiekti ir sugrįžti iš pajūrio - kiekvieno sveiko proto pasirinkimo rezultatas: vienas su dviračiu, kitas su mopedu, vienas šliaužte, kitas bėgte, trečias su savo mašina, ketvirtas su pakeleivinga ir t. t. Tai aišku, kad jei gyveni keli km nuo jūros, kažkaip bandai nusigauti ne pėsčiom. Net manau yra normalu, kad kai kurie renkasi apsigyvendinimą vos ne kopose - nes nori patinginiauti, nieko daugiau jiems nereik - tik pliažo. Bet jei dešimt minučių pėstute (tai apie pusę km neskubiu žingsniu) jau nepakeliamas atstumas (su vaikais), tai arba reikia kviestis taksą, arba per žiemą stiprintis organizmą
ps. manęs nestebina pats nuovargis, bet stebina verkšlenimas, tarsi kažkas prievarta tam pliaže vargina, ir argumentas "o dar su vaikais", kuris turėtų nurodyt kažkokį ypatingą pasišventimą kančiai. Žmonės po pusę dienos per karščius daržus ravi ir nesiskundžia, o čia važiuoja atostogauti ir iš anksto dūsauja, kaip bus sunku
QUOTE(vme @ 2011 06 21, 10:49)
ps. manęs nestebina pats nuovargis, bet stebina verkšlenimas, tarsi kažkas prievarta tam pliaže vargina, ir argumentas "o dar su vaikais", kuris turėtų nurodyt kažkokį ypatingą pasišventimą kančiai. Žmonės po pusę dienos per karščius daržus ravi ir nesiskundžia, o čia važiuoja atostogauti ir iš anksto dūsauja, kaip bus sunku
patylesiu geriau, nenoriu gincytis
QUOTE(vme @ 2011 06 21, 11:49)
Bet jei dešimt minučių pėstute (tai apie pusę km neskubiu žingsniu) jau nepakeliamas atstumas (su vaikais), tai arba reikia kviestis taksą, arba per žiemą stiprintis organizmą
Jei gerai supratau, mamos čia tiesiog rašo, kad kuo arčiau pliažo, tuo geriau ir patogiau. Aš tam visiškai pritariu. Jums patinka pasivaikščiojimai - puiku, bet nereikėtų vertinti kitų tik pagal savo patirtis ir prioritetus.
O atostogos su mažais vaikais, kaip viena mama labai gerai išsireiškė - ne atostogos, o tik vietos pakeitimas
QUOTE(Bussinkka @ 2011 06 21, 12:02)
patylesiu geriau, nenoriu gincytis
Pritariu jums, geriau patylėti
Greit baigsis pilnatis.................
QUOTE(flight @ 2011 06 21, 11:07)
Jei gerai supratau, mamos čia tiesiog rašo, kad kuo arčiau pliažo, tuo geriau ir patogiau. Aš tam visiškai pritariu. Jums patinka pasivaikščiojimai - puiku, bet nereikėtų vertinti kitų tik pagal savo patirtis ir prioritetus.
O atostogos su mažais vaikais, kaip viena mama labai gerai išsireiškė - ne atostogos, o tik vietos pakeitimas
gismeteo rodo jau nuo pirmadienio puikus orai Palangoje
man iki liepos 13 ir vandenukas susils gal
QUOTE(vme @ 2011 06 21, 11:49)
Ne i tema,bet-raviu daug ir ilgai ir ravedama pailsiu nerealiai,prie juros vaziuoju tik del vaiku,del ju sveikatos,siaip gulejimas pliaze man joks poilsis Ir tie anekdotai-ilsiuosi,nes buvau pliaze,matyt apie mane
Dabar i tema-kur pietaujate Palangoje,kai nesinori gaminti pacioms?Basanaviciaus gatves kavines,mano nuomone,tinka,tik kavos isgerti
QUOTE(Creed @ 2011 06 21, 11:26)
Ne i tema,bet-raviu daug ir ilgai ir ravedama pailsiu nerealiai,prie juros vaziuoju tik del vaiku,del ju sveikatos,siaip gulejimas pliaze man joks poilsis Ir tie anekdotai-ilsiuosi,nes buvau pliaze,matyt apie mane
Dabar i tema-kur pietaujate Palangoje,kai nesinori gaminti pacioms?Basanaviciaus gatves kavines,mano nuomone,tinka,tik kavos isgerti
nuo tada kai pradejom vazinet i palanga jau 6 metus, valgom kavineje RUTA, skanu, kainos noremalios, ir niekada nieko blogo nepastebejau, o ir vaikai valge tai viskas puiku, dar patinka greitas aptarnavimas ir grazi aplinka i randasi salia baznycios tik kelia reiki pereit
Papildyta:
radau tikslu adresa Vytauto g. 94
Valgom Rutoj, pigiausia ir atitinka kainą, jokių problemų su virškinimu.