Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

Sveikos 4u.gif

Galvoju ka pasirinkti ar Naglio apartamentus ar Pas Vidute? Gal kas esat buve ir galit patarti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 06 13, 19:53)
na, bobute bobutei nelygu biggrin.gif

Pritariu ax.gif
Atsakyti
Labukas mergaitės ką tik rezervavausi kabarį šioje viloje liepos savaitėleiVila Epuse gal kokių atsiliepimų turite labai praverstu jūsų nuomonė
Atsakyti
gal cia kam teko ilsetis? kokia atsiliepimai?
http://www.skelbiu.l...o-11022257.html
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 15, 09:51)
Sveikos 4u.gif

Galvoju ka pasirinkti ar Naglio apartamentus ar Pas Vidute? Gal kas esat buve ir galit patarti? Aciu

buvau ir ten, ir ten..paskutinius 4 metus tik i nagli vaziuojame, jauku, kiemas mazas, bet jaukus, zole, duris praverei ir i terasa iseini, jei su vaikais-tai man tik naglis ax.gif bet kiek zinau, vietos graibstomos ten, mes pernai uzsisakem jau siems metams..
man pas vidute tvarkinga, bet nepatinka, nes lipti staciais laitais reikia, kieme viena puse zvyruota, kitoje zole...na, man ten steriliai atrodo, bet jaukiau simta kartu naglyje
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 15, 08:51)
Sveikos 4u.gif

Mes taip pat buvome ir "Naglyje" ir "Pas Vidutę", tai net nedvejodama rinkčiausi "Naglį" ax.gif Puiki vieta, šalia vienas namas, o poto- pušynas, labai ramu, nors iki Basanavičiaus gatvės kelios min. pėstute, bet triukšmo nesigirdi. Taip pat pliusas tas, kad kiekvienam įrengtas kaip atskiras butukas, atskiri ne tik wc ir vonia, bet ir virtuvėlė, o taip pat prie kiekvieno apartamento atskira tesėlė, kur galima rytais gerti kavą, o vakarais gurkšnoti vyną wub.gif Didžiulis pliusas, kad priima su augintiniais, mes net su dviem šuniukais buvom ir priėmėblush2.gif Patarčiau rinktis antrą aukštą vasaros metu, nes daugiau privatumo, o be to nesigirdi kaip "trypia" ant galvų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ema*rusnė @ 2011 06 15, 12:16)
Labukas mergaitės ką tik rezervavausi kabarį šioje viloje liepos savaitėleiVila Epuse gal kokių atsiliepimų turite labai praverstu jūsų nuomonė

Pati juose nebuvau, bet yra kaimynysteje kur as vasaroju, namas baigtas statyti pernai, maciau yra supynes vaikams didelis kiemas, vienas minusas vaziuojant su vyru artimiausias isejimas yra i moteru pliaza. i bendra reiktu apeiti apie simtu metru toliau. seimininkai malonus zmones smile.gif.
o siaip iki juros tik per pusyneli smile.gif lengvu zingsneliu eiti apie 5-7 min. rytais einu kava gerti prie juros blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 birželio 2011 - 14:42
O kaip kainos ten? 4u.gif

QUOTE(ema*rusnė @ 2011 06 15, 12:16)

Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2011 06 16, 14:38)
Mes taip pat buvome ir "Naglyje" ir "Pas Vidutę", tai net nedvejodama rinkčiausi "Naglį"  ax.gif Puiki vieta, šalia vienas namas, o poto- pušynas, labai ramu, nors iki Basanavičiaus gatvės kelios min. pėstute, bet triukšmo nesigirdi. Taip pat pliusas tas, kad kiekvienam įrengtas kaip atskiras butukas, atskiri ne tik wc ir vonia, bet ir virtuvėlė, o taip pat prie kiekvieno apartamento atskira tesėlė, kur galima rytais gerti kavą, o vakarais gurkšnoti vyną  wub.gif Didžiulis pliusas, kad priima su augintiniais, mes net su dviem šuniukais buvom ir priėmėblush2.gif Patarčiau rinktis antrą aukštą vasaros metu, nes daugiau privatumo, o be to nesigirdi kaip "trypia" ant galvų  rolleyes.gif

bet su vaikai tai tik pirmas aukstas, atidarei duris-ir i pieva vaikas lekia ax.gif man 3 nr pats paciausias, gyvenom visuose beveik per sitiek metu, tai tik 3, kampinis man mieliausias wub.gif nors visi apartamentai ten super thumbup.gif o seimininkai kokie puikus zmones smile.gif mes jau kaip pas gimines vaziuojam ten
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 06 16, 21:52)
bet su vaikai tai tik pirmas aukstas, atidarei duris-ir i pieva vaikas lekia ax.gif man 3 nr pats paciausias, gyvenom visuose beveik per sitiek metu, tai tik 3, kampinis man mieliausias wub.gif nors visi apartamentai ten super  thumbup.gif o seimininkai kokie puikus zmones smile.gif mes jau kaip pas gimines vaziuojam ten

Mes irgi su šeimininkais labai susidraugavome, jau jie ir vynelio mums siūlo ir nemokamai į tą jų naują spa kubilą pasimaudyt, labai svetingi ir malonūs žmonės thumbup.gif O mums kaip tik Nr.3 nepatiko blush2.gif Labiausiai aišku tai nepatiko tie apartamentai dviejų kambarių, ypač tas į gatvę (na bet tame ir negyvenome), bet nr.3 tai man nepatiko, kad šviesą šiek tiek užstoja laiptai, mes žiemą, pavasarį, t.y, nesezono metu, kai nėra daug žmonių, tai labiausiai mėgstame Nr.2, bet vasarą, kai visi apartamentai užimti, tai imčiau antrame aukšte, nes vieną kartą pasiėmėme pirmame aukšte, tai labai erzino virš mūsų gyvenanti jauna porelė, kai mergina su aukštakulniais bildėdavo vakarais kokią valandą kol išsiruošdavo į miestą, o poto parsibelsdavo paryčiui ir vaikščiodavo ilgiausiai su tais batais, tai dabar mes vasarą tik už antrą aukštą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 06 16, 17:22)
O kaip kainos ten?  4u.gif

Na kainos manau kaip visur Palangoje sezono metujei nesinori pas bobute gyventi turi negailėti ir išleisti šiek tiek daugiau.Mes už apartamentus su virtuve ir terasa parai mokėsime po 200Lt.
Atsakyti
Aciu uz patarimus -poilsiausime "Naglyje" thumbup.gif antrame aukste kambarys rolleyes.gif Dar norejau paklausti,o kurioje vietoje i pliaza iseisim,nebus i moteru?
Atsakyti