Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

Tylu cia niekas neuzsuka, aisku nesezonas g.gif ...
Atsakyti
Sveiki, turiu toki klausimeli, gal kam teko nuomotis butuka 1-2 kamb. Palangoje visai vasarai? Idomu kiek toks malonumas kainuoja? Sedziu dabar su vaikais namie, tai galvoju sia vasara pasinaudoti tuo ir pabuti daugiau prie juros, mamos gal kas daret panasiai, patarkit prasau. 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau apsistoti savaitgaliui Palangoje-gal kas rekomenduotumėt kokį normalų viešbutuką?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 01 21, 11:44)
Norėčiau apsistoti savaitgaliui Palangoje-gal kas rekomenduotumėt kokį normalų viešbutuką?

Visai neblogas pasiūlymas:
http://www.dyl.lt/kl...manta-palangoje
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 01 21, 11:44)

Kaip ir nieko:
http://www.gabija.lt...sio-paketai/256
Atsakyti
Ačiū, merginos. O gal dar kas iš savo patirties galėtų pasakyti....
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 01 24, 21:40)
Ačiū, merginos. O gal dar kas iš savo patirties galėtų pasakyti....

Jei is patirties, rekomenduociau www.kerpe.lt. Nera labai brangu ne sezono metu, mums tiko vieta (Palangos centras), pusryciai - geri ir dar, man rodos, ieina ir jacuzzi nemokamai ryte.
Atsakyti
Kerpėje esu buvusi-man irgi patiko, ir jacuzzi ryte yra. Tiesa, kas atėjo vėliau, pusryčių buvo labai mažas pasirinkimas...tas nepatiko, todėl norisi pabandyti kažką naujo.
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 27, 21:20)
Ar kas buvote paskutiniu metu sanatorijoje Palangos linas ir naudojosi jų siūlomais sveikatingumo kompleksais? Kokios sąlygos? Ar tiktų romantiškai savaitei? ax.gif

Buvome ir ne karta,tik postas rasytas pries du men. jei nebuvote Line,klauskite 4u.gif

Atsakyti
o gal kas žinot kur palangoje,butų galima išsinuomuoti vien pirtį kelioms valandoms?
Atsakyti
QUOTE(supervaikai @ 2012 02 04, 14:21)
o gal kas žinot kur palangoje,butų galima išsinuomuoti vien pirtį kelioms valandoms?

www.alka.lt, www.palangosvetra.lt, www.alanga.lt

dar yra"Pusu paunksmeje"
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2012 02 04, 00:34)
Buvome ir ne karta,tik postas rasytas pries du men. jei nebuvote Line,klauskite 4u.gif

gal kartais buvote žiemą ir žinote kokia temperatūra kambariuose ax.gif važiuojam su vaikais, bijau ar nesušalsime.
Atsakyti