gal kas buvot apsistoję viešbutyje "Prie parko"? dabar už pusę kainos, galvoju visai neblogai būtų pailsėti, nes buvom pernai viename viešbutyje žiemą, tai labai patiko ne sezono metu pajūris
QUOTE(scared @ 2011 10 25, 15:25)
gal kas buvot apsistoję viešbutyje "Prie parko"? dabar už pusę kainos, galvoju visai neblogai būtų pailsėti, nes buvom pernai viename viešbutyje žiemą, tai labai patiko ne sezono metu pajūris
O pernai kuriame buvote?
Mes irgi į "Prie parko" dairomės, kokie nors atsiliepimai pravestų
Mes rudeni vaziuojam pora kart menesyje i pusu paunksne, labai puikiai atsipalaiduojam, nes apartamentai per du aukstus su dideliu zidiniu, priklauso pirties 1h kasdien, siltas baseinas ir nerealiai skanus maistas. Vasara, tolokai nuo juros, bet rudeni ten labai smagu
Kolkas geresnio viesbucio per du aukstus (butina salyga, nes MB keliasi labai anksti ir trukdo man miegot) Palangoje neradom.
Kolkas geresnio viesbucio per du aukstus (butina salyga, nes MB keliasi labai anksti ir trukdo man miegot) Palangoje neradom.
QUOTE(S@lsa @ 2011 10 29, 20:03)
Mes rudeni vaziuojam pora kart menesyje i pusu paunksne, labai puikiai atsipalaiduojam, nes apartamentai per du aukstus su dideliu zidiniu, priklauso pirties 1h kasdien, siltas baseinas ir nerealiai skanus maistas. Vasara, tolokai nuo juros, bet rudeni ten labai smagu
ir kokia kaina to gėrio?
QUOTE(S@lsa @ 2011 10 30, 20:10)
340lt/parai ne vasaros sezonu
buvo ismesta per grupinis.lt i si malonuma uz 169lt, mes pasinaudojome tai galiu pasakyti labai fainai
Ar yra Palangoje sushi baras ne sezono metu? Nes kiek randu tai tik sushi express, bet veikia tik sezono metu...
QUOTE(saules_asarele @ 2011 11 15, 13:13)
Dar ir Naujametiniai pasiūlymai labai viliotų už gerą kainą pajūryje
Va, va ir man sitas dalykas labai idomus butu. Kur galima butu Palangoj sutikt Naujus Metus, taip pat ir pernakvot uz normalia kaina?
Na, tai ka negi niekas neplanuoja Nauju metu sutikti Palangoje?
Ar kas buvote paskutiniu metu sanatorijoje Palangos linas ir naudojosi jų siūlomais sveikatingumo kompleksais? Kokios sąlygos? Ar tiktų romantiškai savaitei?