Kažin, ar įmanoma rasti poilsio namus (būtų gerai su pusryčiais) iki 100 lt už parą gal kas žino tokius? Domintų kita savaitė, nuo 16d. 3 žmonėm bet matyt per vėlai ieškom, nes dabar likę tik patys brangiausi numeriai
Kažkaip nesinori gyvent butuke pas bobutes, ten visai nesijaučia kad atostogos
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 08 10, 17:35)
Kažin, ar įmanoma rasti poilsio namus (būtų gerai su pusryčiais) iki 100 lt už parą gal kas žino tokius? Domintų kita savaitė, nuo 16d. 3 žmonėm bet matyt per vėlai ieškom, nes dabar likę tik patys brangiausi numeriai
O keliu vietu ieskot kambario? Nors su pusryciais uz 100 kazin ar rasit Kiek zinau poilsio namu tai siulomi kambariai be pusryciu, nebent jei domina maitinimas tai kelios Vilos ir viesbuciai tai siulo, bet i tokia suma vargiai ar isiteksit, mes ne sezono metu uz 150 gyvenom dviese viesbutuke su pusryciais, bet buvo geguzes pradzia ir taikytos akcijos, o cia vasara
Siaip pasiziurekit poilsio namai Zunda kiek maciau 3-ietis su patogumais kainuoja 105 parai bet be pusryciu
QUOTE(buliuke @ 2011 08 07, 16:12)
irgi domintų kas ką žinote apie maironio gatvėje esančius kambarius, pavyko susitarti dėl nuomos, bet įdomu kaip ten.
Gal jau buvote ten, Maironio g, ? Nes irgi susitariau del butuku ten nuo rugpjucio 12 dienos, tik nei foto nemaciau nei nieko , , bijau, kad nebutu kokia ,,viranda" ar dar kokia ,,chalupa" nors seiminikas sake,kad salygos ten geros.
mano pateikta info yra Maironio g. 19
Mamytes, ka tokiu oru veikiat Palangoj? Kaip laika leidziat?
Na vat grįžome vakar iš Palangos. Buvome čia: http://www_jurates14...ntai-palangoje/
Viskas super, be galo jauku, gražu modernu
Vienintelis minusas buvo tas, kad nėra langų ir kai naktį karšta nieko nepadarysi, nebent duris atidaryti, bet mes nerizikavom
Patiko, kad lauke dvi pavėsinės, yra šašlykinė, batutas vaikams (ir suaugusieji gali paišdykaut ;D). Bute visi patogumai
Tik jau prieš išvažiuojant gavome priekaištą, kad daug prirūkyta, nors viduje nė karto neužsitraukėme, tik terasoje, kur buvo pastatyta peleninė
Na atsiprašau, jei patys padeda peleninę, o po to priekaištauja, kad prirūkyta... Truputį nelogiška man tai atrodė
Na bet aplamai viskas puiku. Labiausiai pamilau didelę minkštutėlę lovą ir aišku kambario dizainą
Viskas super, be galo jauku, gražu modernu
Vienintelis minusas buvo tas, kad nėra langų ir kai naktį karšta nieko nepadarysi, nebent duris atidaryti, bet mes nerizikavom
Patiko, kad lauke dvi pavėsinės, yra šašlykinė, batutas vaikams (ir suaugusieji gali paišdykaut ;D). Bute visi patogumai
Tik jau prieš išvažiuojant gavome priekaištą, kad daug prirūkyta, nors viduje nė karto neužsitraukėme, tik terasoje, kur buvo pastatyta peleninė
Na atsiprašau, jei patys padeda peleninę, o po to priekaištauja, kad prirūkyta... Truputį nelogiška man tai atrodė
Na bet aplamai viskas puiku. Labiausiai pamilau didelę minkštutėlę lovą ir aišku kambario dizainą
Tikiuosi, šeimininkė nesupyks, bet labai noriu parekomenduoti šitą butuką.
Dėl asmeninių priežaščių negaliu važiuoti buvau rezervavusi nuo rugpjūčio 17 iki 24 d. Bet gal susiskambinsite su pačia šeimininke ir ji jums viską paaiškins detaliau.
Atskiras butukas (be jokių šeimininkų) iš 2 kambarių; 8 aukštas; superinis vaizdas: prie vieną langą- jūrą, pro kitą - miškai, toliai... Šalia "Lino" sanatorijos, Vytauto g.
Aplinka, tyli, rami
Iki jūros- gal apie kilometrą, bet normaliu takučiu, pro pušyną, su vežimėliu ir mažais vaikais- neprailgsta. Dažniausiai grįžinėjome basomis kojomis
Netoli- vaikų žaidimų aikštelė. Savo 6m. vyruką drąsiai leidavau į lauką ir ten žaisti vieną.
Įkeliu porą nuotraukyčių
"Miegamasis"- didelė išlankstoma dvigulė lova; spinta rūbams/daiktams susidėti, balkonėlis dviračiams, bulvės ir etc. Vaizdas - į "Lino" baseiną, pievą, "Vanagupės" viešbutį, miškus...
"Svetainė"
Išlankstoma kampinė sofa-lova ir išlankstomas pufas-fotelis. Ir televizorius su kabeline TV.
Balkonas su kėdėmis, stalu ir nuostabiu vaizdu į jūrą. Ryte gerdavom kavą, vakare žiūrėdavom kaip leidžiasi saulė.. ech....
Virtuvėlė-koridorius
Na, virtuvė nėra didelė, tačiau yra elektrinė plytelė, mikrobangų krosnelė, sumuštinių keptuvė, šaldytuvas,puodai, keptuvės, stalo įrankiai, samtis, keli puodeliai
San.mazgas: dušas-kriauklė-tualetas
kompatiškai, bet viskas vienoje vietoje
Ką vežėmės savo?
Užvalkalus patalynei (jos ten sočiai visiems užtenka per akis)
Maistą:sutinku Nors, pripažinsiu, kad minimum 1 kartą per dieną eidavom valgyti į šalia esančios "Lino" sanatorijos kavinę. Kur maistą gamina šviežiai ir įtiko net mano vaikams. Ypač rekomenduoju žuvį ir blynelius
Tualetinį popierių, keletą šiukšlių maišų, muilą ir kt.higienos priemones Visada vežuosi ir indų ploviklį, bet dažnai randu paliktą nepilną buteliuką. Tai kartais ir aš, jei lieka per 2 pirštus nuo apačios, palieku kitiems poilsiautojams...
Deja, buto šeimininkė ne aš
ir jei atvirai, jei mūsų planai nebūtų pasikeitę, tikrai "neišduočiau", kur mes jau trečius ar net ketvirtus metus iš eilės atostogaujame.
Šeimininkės telefonas 869888092
Nuotraukos ištrintos dėl per didelio formato.
Moderatorė
Dėl asmeninių priežaščių negaliu važiuoti buvau rezervavusi nuo rugpjūčio 17 iki 24 d. Bet gal susiskambinsite su pačia šeimininke ir ji jums viską paaiškins detaliau.
Atskiras butukas (be jokių šeimininkų) iš 2 kambarių; 8 aukštas; superinis vaizdas: prie vieną langą- jūrą, pro kitą - miškai, toliai... Šalia "Lino" sanatorijos, Vytauto g.
Aplinka, tyli, rami
Iki jūros- gal apie kilometrą, bet normaliu takučiu, pro pušyną, su vežimėliu ir mažais vaikais- neprailgsta. Dažniausiai grįžinėjome basomis kojomis
Netoli- vaikų žaidimų aikštelė. Savo 6m. vyruką drąsiai leidavau į lauką ir ten žaisti vieną.
QUOTE(Adade @ 2011 08 08, 17:25)
Laisva nuo rugpjucio 17 dienos
Įkeliu porą nuotraukyčių
"Miegamasis"- didelė išlankstoma dvigulė lova; spinta rūbams/daiktams susidėti, balkonėlis dviračiams, bulvės ir etc. Vaizdas - į "Lino" baseiną, pievą, "Vanagupės" viešbutį, miškus...
"Svetainė"
Išlankstoma kampinė sofa-lova ir išlankstomas pufas-fotelis. Ir televizorius su kabeline TV.
Balkonas su kėdėmis, stalu ir nuostabiu vaizdu į jūrą. Ryte gerdavom kavą, vakare žiūrėdavom kaip leidžiasi saulė.. ech....
Virtuvėlė-koridorius
Na, virtuvė nėra didelė, tačiau yra elektrinė plytelė, mikrobangų krosnelė, sumuštinių keptuvė, šaldytuvas,puodai, keptuvės, stalo įrankiai, samtis, keli puodeliai
San.mazgas: dušas-kriauklė-tualetas
kompatiškai, bet viskas vienoje vietoje
Ką vežėmės savo?
Užvalkalus patalynei (jos ten sočiai visiems užtenka per akis)
Maistą:sutinku Nors, pripažinsiu, kad minimum 1 kartą per dieną eidavom valgyti į šalia esančios "Lino" sanatorijos kavinę. Kur maistą gamina šviežiai ir įtiko net mano vaikams. Ypač rekomenduoju žuvį ir blynelius
Tualetinį popierių, keletą šiukšlių maišų, muilą ir kt.higienos priemones Visada vežuosi ir indų ploviklį, bet dažnai randu paliktą nepilną buteliuką. Tai kartais ir aš, jei lieka per 2 pirštus nuo apačios, palieku kitiems poilsiautojams...
Deja, buto šeimininkė ne aš
ir jei atvirai, jei mūsų planai nebūtų pasikeitę, tikrai "neišduočiau", kur mes jau trečius ar net ketvirtus metus iš eilės atostogaujame.
Šeimininkės telefonas 869888092
Nuotraukos ištrintos dėl per didelio formato.
Moderatorė
Ar čia ne Adadės iš SM butukas?Labai jau panašus
QUOTE(*Min* @ 2011 08 11, 13:21)
Ar čia ne Adadės iš SM butukas?Labai jau panašus
Taip taip....
Mes juo labai patenkinti
Tiesiog, kadangi nevažiuojame, noriu parekomenduoti.
Juolab, kad kelios mamytės domėjosi ir prašė nuorodų.
Gal nuotraukos padės greičiau apsispręsti.
QUOTE(Calendula @ 2011 08 11, 13:24)
Taip taip....
Mes juo labai patenkinti
Mes juo labai patenkinti
o kokia kaina šio butuko parai?
kokias pramogas pasiullit galit su mazais vaikais palangoje ir aplink, kad blogam orui esant veikt
QUOTE(Palme22 @ 2011 08 11, 17:07)
kokias pramogas pasiullit galit su mazais vaikais palangoje ir aplink, kad blogam orui esant veikt
vaziuokit i HBH parka, supynes; i Klaipedos juru muzieju nuplaukit, Karkle su savo skardziais apziurekit; Sventaja aplankykit