QUOTE(Amiala @ 2011 07 26, 21:55)
o tai tu nuvažiavus į Palangą jam dar paskambinai?
Gal man reikėjo paskambinti jam, tada būtų gal vietų buvę. O jis man pasakė adresą, tai aš nepagalvojau, kad čia perpardavinėtojas.
Oj
jis man pats kol važiavom gal 4 kartus skambino, sake aš jus stoti pasitiksiu, mes su turistiniu autobusu važiavom, sakiau nereikia mes rasim, matyt bijojo kad nedaeisim kur kitur užsuksim
,o kambaris mum ko gero irgi nebuvo specialiai rezervuotas
, tiesiog tuo metu buvo laisvas ,nes šeimininkas pradejo klausinet kokio kambario mum reikia, nors tel. su deduku buvo viskas aptarta
Papildyta:
QUOTE(Laurita84 @ 2011 07 26, 21:57)
Mes siemet kaip tik ten buvom apsistoje
Centras netoli, jura arti, nera daugiau ko noret
Aisku netenkino tai, kad ten bendri patogumai, bet man su dviem mazameciais vaikais nepasirode tai jau labai nepatogu, ypac kai pamaciau, kad valytoja kiekviena ryta valo ir wc, ir dusa, ir virtuve.
Taip sutinku-vieta gera, valytoja tvarko, bet...virtuve labai jau maža kai tokiam namui, mes kai pirmam aukšte gyvenom, tai labai nepatogu buvo su užkaistu virduliu į/iš antro aukšto lakstyt, nes kambaryje nebuvo, ir su puodais irgi, nes toj virtuvelej tiesiog nesutilpdavom pavalgyt, o jei dar kas ateidavo...
O jau pelesių kvapas
, gal kitur nera, bet 1 aukšte tai
,ir kai jau paskui vaikštinėjom, tai mačiau už tokius pat pinigelius butus žymiai geresnius ,tiesiog sunku važiuot kai nematai salygų ...