Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

QUOTE(eliss @ 2011 07 26, 17:24)
Yra,man tai nieko,bet va vyras buvo geltonai apsirengęs,ot jį puolė smile.gif Geriau geltonai nesirengt rolleyes.gif

MB gulėjo ant salotinio rankšluoščio, tai labai puolė, o mano buvo mėlynas, tai ne.
Kažkaip net keista. Po to ant B rankšluoščio patiesiau paplūdimio margą skarą ir nustojo vabaliukai ropoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 07 26, 18:05)
MB gulėjo ant salotinio rankšluoščio, tai labai puolė, o mano buvo mėlynas, tai ne.
Kažkaip net keista.    Po to ant B rankšluoščio patiesiau paplūdimio margą skarą ir nustojo vabaliukai ropoti g.gif

oho, tai bent keista... reikia pasidomėti apie spalvas kurias mato vabzdžiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko merginos 4u.gif
Planuojame su draugu 3-4 parom nuvaziuot iki Palangos. Geda prisipazinti,bet joje nesu atostogavusi blush2.gif
Sakykit,gal kuri nors ilsejotes cia? apartamentai

Kadangi mes planuojame 4-5 dienas praleist dar ir Nidoje,ieskome kazko uz priimtina kaina, bet su visais patogumais.

Buciau dekinga,jei pasidalintumete komentarais ar atsiliepimais apie sia vieta ar kitas vietas,kur ilsejotes ir jums patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2011 07 26, 19:50)
Sveiko merginos 4u.gif
Planuojame su draugu 3-4 parom nuvaziuot iki Palangos. Geda prisipazinti,bet joje nesu atostogavusi blush2.gif
Sakykit,gal kuri nors ilsejotes cia?  apartamentai

Kadangi mes planuojame 4-5 dienas praleist dar ir Nidoje,ieskome kazko uz priimtina kaina, bet su visais patogumais.

Buciau dekinga,jei pasidalintumete komentarais ar atsiliepimais apie sia vieta ar kitas vietas,kur ilsejotes ir jums patiko 4u.gif

Mes važiuosim čia 08.05 tai iš ten ir pranešiu, nes yra internetas ir MB jama laptopą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2011 07 26, 18:50)
Sveiko merginos 4u.gif
Sakykit,gal kuri nors ilsejotes cia?  apartamentai

O gal žinot kokios ten kainos (domina tas dvivietis kambarys ).
Atsakyti
QUOTE(Arival @ 2011 07 26, 20:08)
O gal žinot kokios ten kainos (domina tas dvivietis kambarys ).

Teiravausi,tai parase, kad nuo 100Lt. Mes planuojame vaziuoti 08.18/19 - 08.22/23 dienomis. Man labai i aki krito sis variantas,tai manau imsime ax.gif monkey-love - labai lauksiu komentaru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 07 25, 21:36)
O kur tau siūlė , ar į Gintaro 29?

Taip. Gintaro 29
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 07 26, 20:52)
Taip. Gintaro 29

o tai tu nuvažiavus į Palangą jam dar paskambinai?
Gal man reikėjo paskambinti jam, tada būtų gal vietų buvę. O jis man pasakė adresą, tai aš nepagalvojau, kad čia perpardavinėtojas.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 07 26, 20:52)
Taip. Gintaro 29

Mes siemet kaip tik ten buvom apsistoje ax.gif Centras netoli, jura arti, nera daugiau ko noret unsure.gif Aisku netenkino tai, kad ten bendri patogumai, bet man su dviem mazameciais vaikais nepasirode tai jau labai nepatogu, ypac kai pamaciau, kad valytoja kiekviena ryta valo ir wc, ir dusa, ir virtuve.
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 07 26, 20:57)
Mes siemet kaip tik ten buvom apsistoje ax.gif Centras netoli, jura arti, nera daugiau ko noret unsure.gif Aisku netenkino tai, kad ten bendri patogumai, bet man su dviem mazameciais vaikais nepasirode tai jau labai nepatogu, ypac kai pamaciau, kad valytoja kiekviena ryta valo ir wc, ir dusa, ir virtuve.

Tai gal būtų ir buvę gerai, bet buvom susitarę, rezervavę, o kai nuvažiavom pasakė vietų nėra ir jokio Petro mes nežinome schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiala: 26 liepos 2011 - 20:36
Gal apmažėjo jau vabzdžių Palangoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 07 26, 21:55)
o tai tu nuvažiavus į Palangą jam dar paskambinai?
Gal man reikėjo paskambinti jam, tada būtų gal vietų buvę. O jis man pasakė adresą, tai aš nepagalvojau, kad čia perpardavinėtojas.

Oj lotuliukas.gif jis man pats kol važiavom gal 4 kartus skambino, sake aš jus stoti pasitiksiu, mes su turistiniu autobusu važiavom, sakiau nereikia mes rasim, matyt bijojo kad nedaeisim kur kitur užsuksim lotuliukas.gif ,o kambaris mum ko gero irgi nebuvo specialiai rezervuotas blink.gif , tiesiog tuo metu buvo laisvas ,nes šeimininkas pradejo klausinet kokio kambario mum reikia, nors tel. su deduku buvo viskas aptarta blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita84 @ 2011 07 26, 21:57)

Taip sutinku-vieta gera, valytoja tvarko, bet...virtuve labai jau maža kai tokiam namui, mes kai pirmam aukšte gyvenom, tai labai nepatogu buvo su užkaistu virduliu į/iš antro aukšto lakstyt, nes kambaryje nebuvo, ir su puodais irgi, nes toj virtuvelej tiesiog nesutilpdavom pavalgyt, o jei dar kas ateidavo...
O jau pelesių kvapas blink.gif blink.gif blink.gif , gal kitur nera, bet 1 aukšte tai blink.gif ,ir kai jau paskui vaikštinėjom, tai mačiau už tokius pat pinigelius butus žymiai geresnius ,tiesiog sunku važiuot kai nematai salygų ...
Atsakyti