Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

QUOTE(Snaily @ 2011 07 25, 14:54)
Sveika  4u.gif
As tai manau, kad cia tikria normali kaina. Mes sventojoje kambari dviem nuomavomes uz 90 lt. tualetas,dusas ir virtuve buvo bendra 4 kambariams. O jei pas jus dar viskas atskirai tai visai liuks  thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2011 07 25, 15:20)
Sveikos, noriu jūsų konsultacijos, kadangi nesigaudau dėl nuomos kainų Palangoje. Radau toki- varianta- 4 asmenu šeimai butas už 90 lt/parai. Viskas yra, tik nuo centro tolokai. Kaip manote, ar cia "normali kaina" smile.gif ?

Mes savaitgalyje nuomavomės kambarį 2 asmens už 100 litų. O dušas, virtuvėlė, tualetas 3 kambariams. Tipo jei būtume ilgiau, tai para pigiau būtų. O kadangi nuo penktadienio iki sekmadienio (2 naktys), tai po tiek .
Atsakyti
Mergaites, gal galit ką patarti. Reikalas toks - norim su brangiausiuoju vienai nakčiai ištrūkti į Palangą turiningai ir gražiai pailsėti wink.gif wink.gif Gal patartumėte kur apsistoti?
Atsakyti
QUOTE(jur_gi @ 2011 07 25, 17:50)
Mergaites, gal galit ką patarti. Reikalas toks - norim su brangiausiuoju vienai nakčiai ištrūkti į Palangą turiningai ir gražiai pailsėti wink.gif  wink.gif Gal patartumėte kur apsistoti?

Na jeigu vienai nakciai, romantiskai ir sakei,kad graziai norit, tai i koki viesbuti ?
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 07 25, 11:46)
Va pagal šį skelbimą mane galima sakyti ištaisė.
Paskaičius paskambinau,atsiliepė vyriškis, pagal balsą garbaus amžiaus, pasakė Gintaro gatvės namą, po to dar vieną vietą. Nuvažiavom į Gintaro gatvę, ten moteris pasakė , kad jokių laisvų vietų nėra. Jokio Petro nežino (taip prisistatė), tokio telefono numerio nežino. Tipo kažkoks senukas būna, kad atveda poilsiautojus. Bet ar tai jis, neaišku.
Antro duoto adreso jau nebeieškojome ir susiradome patys kitą vietą.

Mes irgi važiavom susitarus su to deduku tel., ištikro tai keista sistema-čia jis tipo tarpininkas, suranda žmones, atveda, ten didelis namas kaip bendrabutis
Bet buvau labai pikta, kai atvažiavus pradejo rodyt man kambarius be patogumu (tariames su patogumais), o su patogumais užpraše visai kita kaina, nei taremes tel., jau norejau apsisukt ir išeit, bet tikras šeimininkas sutiko su mano salygom.
Antra karta ten navažiuočiau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 07 25, 20:01)
Mes irgi važiavom susitarus su to deduku tel., ištikro tai keista sistema-čia jis tipo tarpininkas, suranda žmones, atveda, ten didelis namas kaip bendrabutis
Bet buvau labai pikta, kai atvažiavus pradejo rodyt man kambarius be patogumu (tariames su patogumais), o su patogumais  užpraše visai kita kaina, nei taremes tel., jau norejau apsisukt  ir išeit, bet tikras šeimininkas sutiko su mano salygom.
Antra karta ten navažiuočiau....  g.gif

O kur tau siūlė , ar į Gintaro 29?
Atsakyti
Sveikos merginos , man labai reikia autobuso kuris vežtų iš Šiaulių į Palangą , na žinote kai būna kai veža visai diena ? reikia numeriuko kokio . Niekaip nerandu . Jei kas žinote parašykite į až būsiu dėkinga .
Atsakyti
Vakar grįžom iš Palangos,savaitgalis buvo puikus,prisimaudėm smile.gif Tik sekmadienį buvo baisus vėjas,sušalau visai,vanduo šiltas,o lauke vėjas kiaurai pučia.Gerai,kad kopose radom ramią vietelę rolleyes.gif Pirmadienį irgi oras geras buvo,tik šeštadienio vakaras labai lietingas pasitaikė,bet nieko,šiek tiek apstojus lyt,ėjom pasivaikščiot.
Kas norės,galėsiu tel.nr. parašyt,kur nuomavomės kambariuką su patogumais.Nors ir buvo baisu,nes aklai užsisakėm,nematę nuotraukų,bet nieko,viskas tvarkoj buvo smile.gif Nebloga vietelė Medžiotojų g. smile.gif Ten yra ir pora kambarėlių su bendra vonia
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 26, 16:55)
Vakar grįžom iš Palangos,savaitgalis buvo puikus,prisimaudėm smile.gif Tik sekmadienį buvo baisus vėjas,sušalau visai,vanduo šiltas,o lauke vėjas kiaurai pučia.Gerai,kad kopose radom ramią vietelę rolleyes.gif Pirmadienį irgi oras geras buvo,tik šeštadienio vakaras labai lietingas pasitaikė,bet nieko,šiek tiek apstojus lyt,ėjom pasivaikščiot.
Kas norės,galėsiu tel.nr. parašyt,kur nuomavomės kambariuką su patogumais.Nors ir buvo baisu,nes aklai užsisakėm,nematę nuotraukų,bet nieko,viskas tvarkoj buvo smile.gif Nebloga vietelė Medžiotojų g. smile.gif Ten yra ir pora kambarėlių su bendra vonia

Laba. O kaip dėl vabzdžių kur prieš savaitę rašė? Aprimo jau? Ar vis dar yra? ax.gif
Atsakyti
Yra,man tai nieko,bet va vyras buvo geltonai apsirengęs,ot jį puolė smile.gif Geriau geltonai nesirengt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 26, 17:24)
Yra,man tai nieko,bet va vyras buvo geltonai apsirengęs,ot jį puolė smile.gif Geriau geltonai nesirengt rolleyes.gif

o į kokias spalvas nereaguoja nepastebėjot? bigsmile.gif
Žinosim, kad geltonai rengtis nereikia ax.gif
Atsakyti
Na nelindo jie taip įkyriai,apie juos net nepagalvojau,kol nepaklausėt.Bet va ant geltonos tai tikrai,ir vabaliukai juodi,ir tos muselės-bitelės lipte lipo,net megztinį nusirengė,bet ir maikė oranžinė buvo lotuliukas.gif labiau tie vabaliukai lipo
Atsakyti