Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

QUOTE(Velma @ 2011 07 22, 19:49)
siandien grystu randu emeila vakar dienos  su klausimu kada atvyksim apie kelinta valanda?o siandien dar viena emeila kad uzsakymas ANULIUOJAMAS!!!

šiek tiek logikos matau - klausė tai VAKAR, bet neatsakėt, laukė laukė ir šiandien nesulaukę jokio atsakymo - anuliavo. Va tie visokie emeilai ir pakiša koją, o ar ne geriau TIK telefonu tokiu atveju bendrauti, nes maža kas, ir internetas gali dingti tuomet, kai labiausiai reikia ir štai akivaizdu..nebuvot, neatsakėt..
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2011 07 22, 21:52)
šiek tiek logikos matau - klausė tai VAKAR, bet  neatsakėt, laukė laukė ir šiandien nesulaukę jokio atsakymo - anuliavo. Va tie visokie emeilai ir pakiša koją, o ar ne geriau TIK telefonu tokiu atveju bendrauti, nes maža kas, ir internetas gali dingti tuomet, kai labiausiai reikia ir štai akivaizdu..nebuvot, neatsakėt..

puiku kad visur iziurite ir geraja puse,deja telefonas pastoviai nerysio zonoj uztai ir bendravau emeilu ir zadejau pries kelias dienas pasiskambinti,tai kaip ir siandien yra 3 paros iki numatytos datos,o antra vertus man atostogos jei sutariau tai sutariau,ramiai sau atostogauju nesededama prie kompo
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2011 07 22, 23:09)
puiku kad visur iziurite ir geraja puse,deja telefonas pastoviai nerysio zonoj uztai ir bendravau emeilu ir zadejau pries kelias dienas pasiskambinti,tai kaip ir siandien yra 3 paros iki numatytos datos,o antra vertus man atostogos jei sutariau tai sutariau,ramiai sau atostogauju nesededama prie kompo

Užjaučiu...
Bandykit vietoj ką nors ieškotis. Sėkmės 4u.gif
Aš niekada nesirezervuoju, jei neprašo/neima užstato.
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2011 07 22, 23:09)

nieko gero aš čia neįžiūriu..
bet juk čia Lietuva ..ir pasitikėti kaip bebūtų gaila kas nutiko, tikrai nevertėjo, galėjot kelis variantus užsirezervuoti, vis ramiau dėl savęs, dauguma taip ir daro po tokių štai akibrokštų. Ieškokit, tikrai rasit, tuo labiau nuo pirmadienio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 07 22, 22:18)
Užjaučiu...
Bandykit vietoj ką nors ieškotis. Sėkmės  4u.gif
Aš niekada nesirezervuoju, jei neprašo/neima užstato.

tai cia bus pamoka man verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ogista @ 2011 07 22, 23:54)
nieko gero aš čia neįžiūriu..
bet juk čia Lietuva ..ir pasitikėti kaip bebūtų gaila kas nutiko, tikrai nevertėjo, galėjot kelis variantus užsirezervuoti, vis ramiau dėl savęs, dauguma taip ir daro po tokių štai akibrokštų. Ieškokit, tikrai rasit, tuo labiau nuo pirmadienio bigsmile.gif

jei nerasiu vaziuosiu taip nes vaikas baisiai laukia ir nori prie juros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velma: 23 liepos 2011 - 05:54
QUOTE(Velma @ 2011 07 22, 18:49)
Atejau pasiguost,praeita savaite susiradau dvivieti buta Neringos gatvej,atsiunte foto viska kaip ir susitarem kad atvaziuojam nuo 25d,paklausiau gal avanso reikia,atsake kad ne,as ramiai isvykstu prie ezeru,siandien grystu randu emeila vakar dienos  su klausimu kada atvyksim apie kelinta valanda?o siandien dar viena emeila kad uzsakymas ANULIUOJAMAS!!!Dabar bandau skambint,be sansu telefonas isjungtas,parase sms kad yra ne rysio zonoj kad rasyciau sms,parasiau-atsakymo jokio!SOS ka daryti kur dabar staiga rasti butuka su patogumais?net rankas ir kojas pakirto

Siandien gaunu sms kad jei norime tai esam laukiami doh.gif tik turiu pranest ar atvykstam,nu ka gi bandau skambinti ir vel telefonas ne rysio zonoj,parasau sms kad noriu butinai pasikalbeti ir vel jokiu ziniu g.gif .Kaip elgtis?gal neverta prasidet kazko man pradeda nepatikti visa tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velma: 23 liepos 2011 - 09:49
Mergaites, o kaip oras, tiesiogiai matau bet realiai kaip?

QUOTE(Velma @ 2011 07 23, 10:24)
Siandien gaunu sms kad jei norime tai esam laukiami doh.gif tik turiu pranest ar atvykstam,nu ka gi bandau skambinti ir vel telefonas ne rysio zonoj,parasau sms kad noriu butinai pasikalbeti ir vel jokiu ziniu g.gif .Kaip elgtis?gal neverta prasidet kazko man pradeda nepatikti visa tai g.gif

nu jooo, man pernai buvo bet ne tokio lygio...
cia aisku visiska nesamone, toks jausmas kad "gaude" gyventojus, o nepavykus jus kaip atsarginius prisimine. Aisku jei vieta ir visa kita tinka galit gi rezervuotis, vistiek saket kad bandysit jei kas vietoje ieskotis, o gal nereiks-to ir palinkesiu, nes tikrai zinau ka reiskia tokios nesamones... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 liepos 2011 - 13:32
o tesinys sios dienos toks gaunu vel sms su klausimu kelinta atvyksiu?as iskart skambint ir ka manot nekelia beje kaip ir visa diena g.gif vel gaunu sms kad galim susirasinet tik sms nes jie ne rysio zonoj iki pirmad,tada rasau kad parasytu adresa ir vel tyla.....nu zodziu kazkokia mistika,manau kad as ten kojos nekelsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2011 07 23, 19:14)
o tesinys sios dienos toks gaunu vel sms su klausimu kelinta atvyksiu?as iskart skambint ir ka manot nekelia beje kaip ir visa diena g.gif  vel gaunu sms kad galim susirasinet tik sms nes jie ne rysio zonoj iki pirmad,tada rasau kad parasytu adresa ir vel tyla.....nu zodziu kazkokia mistika,manau kad as ten kojos nekelsiu  schmoll.gif

smile.gif rimti zmones nedaro sitaip..ir kad ne rysio zonoj butu uzsiimant nuoma nesamone biggrin.gif parasykit busiu busiu tikrai busiu..ir bukite pati nerysio zonoje o susiraskite kita vieta biggrin.gif nes dabar matyt jums vietos iesko kokiu adresu biggrin.gif
Atsakyti
Velma parašykit čia jų telefono nr. , kad ir kiti žinotų, kad nepatikimi nuomuotojai unsure.gif
Atsakyti
joo, orai siaip nekokie kita savaite, taciau ir ne blogiausi. Kiek ziurejau silumos turetu pakakti, taip kad gal pavyks pasideginti nors kelias dieneles. Sekmes visoms atostogaujancioms ir besiruosiancioms smile.gif
Atsakyti
Ko tai manęs tokie orai visai nedžiugina ir šilumos per mažai, na bet bus kaip bus, rytoj išvažiuoju ir planų jau nekeisiu, tik neaišku ką ten reikės veikti jei ištisai lynos. Liūdna kažkaip pirmą kartą šitaip nesiseka su orais, visuomet pasisekdavo, na bet gal Dievulis susimylės ir pakeis orų prognozes, nes visą savaitę jau nuo pirmadienio sekiau, tai kiekvieną dieną vis keisdavosi g.gif
Atsakyti