Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

Na ka gi galiu "pasveikinti" visus atirado vel tu bjaurybuiu gyvaciu parke, ypac arciau Lino baseino gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 12:05)
Na ka gi galiu "pasveikinti" visus atirado vel tu bjaurybuiu gyvaciu parke, ypac arciau Lino baseino gun_bandana.gif

Maciau siais metais birzelio gale jau angi per takeli sliauziant, einant pasivaikscioti reikia buti atsargesniems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva25 @ 2011 07 04, 10:33)
Maciau siais metais birzelio gale jau angi per takeli sliauziant, einant pasivaikscioti reikia buti atsargesniems  ax.gif

drinks_cheers.gif va va as irgi apie tas sneku, apie gluodenas ir zalcius jau nekalbu net.
Toks rubuilis maciau per tvenkini plauke gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 10:57)
drinks_cheers.gif va va as irgi apie tas sneku, apie gluodenas ir zalcius jau nekalbu net.
Toks rubuilis maciau per tvenkini plauke gun_rifle.gif

o Dieve, pamatyciau as kazka panasaus tai sokas man butu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2011 07 04, 13:10)
o Dieve, pamatyciau as kazka panasaus tai sokas man butu blink.gif

Na taip, sokas ir man buvo kai vaikas vos neuzmyne ant jos, salia prasliauze jo angis. Butu buves zaltys i galva neimciau, o cia nesinori su tokia kontaktuokti. Blogiausia tai kad ju pasitaiko tam graziam pusyne einant nuo Lino iki juros verysad.gif Ten tokie smagus takeliai, pusynas toks grazus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 04 liepos 2011 - 11:29
QUOTE(Pamaiva25 @ 2011 07 04, 11:29)
Na taip, sokas ir man buvo kai vaikas vos neuzmyne ant jos, salia prasliauze jo angis. Butu buves zaltys i galva neimciau, o cia nesinori su tokia kontaktuokti. Blogiausia tai kad ju pasitaiko tam graziam pusyne einant nuo Lino iki juros  verysad.gif Ten tokie smagus takeliai, pusynas toks grazus  verysad.gif

taip ten pelkynai todel ju ir yra
ir vaziuojant dar dviraciu i Sventaja ant tako maciau besisildancia, siaip jos baikscios, o cia nagali zmones vaiksto, vazineja joms nemotais
gluodenas tai suo dantim trauko, baisu, kad kokia ir ji neigeltu, apie vaika net nesneku, einu dabar tik asfaltuotu taku doh.gif
bjaurybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 14:12)
taip ten pelkynai todel ju ir yra
ir vaziuojant dar dviraciu i Sventaja ant tako maciau besisildancia, siaip jos baikscios, o cia nagali zmones vaiksto, vazineja joms nemotais
gluodenas tai suo dantim trauko, baisu, kad kokia ir ji neigeltu, apie vaika net nesneku, einu dabar tik asfaltuotu taku doh.gif
bjaurybes doh.gif

Mes irgi tik takuciais vaikstom, bet buna kad ir per juos atsargiai eiti reikia. Mus atbaide net nuomotis apartamentus visai salia kopu kur uz tvoros pusynas yra wub.gif vien del ju. nes vaikai mazi, basi i kiema bega, o salia uz keliu zingsniu takeliu prasliauze angis, nebesinorejo rizikuot ir isleidus vaikus dvejot ar kieme nera ju ax.gif As aplamai sliuzu nemegeja, o sie dar nuodingi ir ikandus butu menki juokai ax.gif
Labiausiai gaila, kad man ta Palangos dalis labiausiai ir patinka, butent ten ramu, tylu ir idealu su vaikais buti per atostogas. Tas pusynas man man toks mielas, vienas minusas tai gyvates verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 04 liepos 2011 - 13:28
paskaiciau ir nustebau,niekada nesu macius,visur vaikstau basa,o dviraciu kelias i Sventaja,pats megstamiausias...
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 07 04, 13:39)
paskaiciau ir nustebau,niekada nesu macius,visur vaikstau basa,o dviraciu kelias i Sventaja,pats megstamiausias...

tai kai pamatysite tikrai nenustebkite mirksiukas.gif
yra ir pakankamai nemazai jei jau gan daznai galima sutikti
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 14:52)
tai kai pamatysite tikrai nenustebkite  mirksiukas.gif
yra ir pakankamai nemazai jei jau gan daznai galima sutikti

nieko sau,o as ten daznai vaikstau visiskai atsipalaidavusi smile.gif ir dabar neuzilgo ruosiuosi isvykti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 07 04, 15:56)
nieko sau,o as ten daznai vaikstau visiskai atsipalaidavusi smile.gif ir dabar neuzilgo ruosiuosi isvykti

Na geriau ir nesutikti mirksiukas.gif Svarbiausia ant ju neuzminti, tada jau sugadintos atostogos butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 04 liepos 2011 - 15:02
Gal kas buvo apsistojęs Sodų g. 14b apartamentuose?
Atsakyti