Na ka gi galiu "pasveikinti" visus atirado vel tu bjaurybuiu gyvaciu parke, ypac arciau Lino baseino
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 12:05)
Na ka gi galiu "pasveikinti" visus atirado vel tu bjaurybuiu gyvaciu parke, ypac arciau Lino baseino
Maciau siais metais birzelio gale jau angi per takeli sliauziant, einant pasivaikscioti reikia buti atsargesniems
QUOTE(Pamaiva25 @ 2011 07 04, 10:33)
Maciau siais metais birzelio gale jau angi per takeli sliauziant, einant pasivaikscioti reikia buti atsargesniems
va va as irgi apie tas sneku, apie gluodenas ir zalcius jau nekalbu net.
Toks rubuilis maciau per tvenkini plauke
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 10:57)
va va as irgi apie tas sneku, apie gluodenas ir zalcius jau nekalbu net.
o Dieve, pamatyciau as kazka panasaus tai sokas man butu
QUOTE(Bussinkka @ 2011 07 04, 13:10)
o Dieve, pamatyciau as kazka panasaus tai sokas man butu
Na taip, sokas ir man buvo kai vaikas vos neuzmyne ant jos, salia prasliauze jo angis. Butu buves zaltys i galva neimciau, o cia nesinori su tokia kontaktuokti. Blogiausia tai kad ju pasitaiko tam graziam pusyne einant nuo Lino iki juros Ten tokie smagus takeliai, pusynas toks grazus
QUOTE(Pamaiva25 @ 2011 07 04, 11:29)
Na taip, sokas ir man buvo kai vaikas vos neuzmyne ant jos, salia prasliauze jo angis. Butu buves zaltys i galva neimciau, o cia nesinori su tokia kontaktuokti. Blogiausia tai kad ju pasitaiko tam graziam pusyne einant nuo Lino iki juros Ten tokie smagus takeliai, pusynas toks grazus
taip ten pelkynai todel ju ir yra
ir vaziuojant dar dviraciu i Sventaja ant tako maciau besisildancia, siaip jos baikscios, o cia nagali zmones vaiksto, vazineja joms nemotais
gluodenas tai suo dantim trauko, baisu, kad kokia ir ji neigeltu, apie vaika net nesneku, einu dabar tik asfaltuotu taku
bjaurybes
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 14:12)
taip ten pelkynai todel ju ir yra
ir vaziuojant dar dviraciu i Sventaja ant tako maciau besisildancia, siaip jos baikscios, o cia nagali zmones vaiksto, vazineja joms nemotais
gluodenas tai suo dantim trauko, baisu, kad kokia ir ji neigeltu, apie vaika net nesneku, einu dabar tik asfaltuotu taku
bjaurybes
bjaurybes
Mes irgi tik takuciais vaikstom, bet buna kad ir per juos atsargiai eiti reikia. Mus atbaide net nuomotis apartamentus visai salia kopu kur uz tvoros pusynas yra vien del ju. nes vaikai mazi, basi i kiema bega, o salia uz keliu zingsniu takeliu prasliauze angis, nebesinorejo rizikuot ir isleidus vaikus dvejot ar kieme nera ju As aplamai sliuzu nemegeja, o sie dar nuodingi ir ikandus butu menki juokai
Labiausiai gaila, kad man ta Palangos dalis labiausiai ir patinka, butent ten ramu, tylu ir idealu su vaikais buti per atostogas. Tas pusynas man man toks mielas, vienas minusas tai gyvates
paskaiciau ir nustebau,niekada nesu macius,visur vaikstau basa,o dviraciu kelias i Sventaja,pats megstamiausias...
QUOTE(vetruze @ 2011 07 04, 13:39)
paskaiciau ir nustebau,niekada nesu macius,visur vaikstau basa,o dviraciu kelias i Sventaja,pats megstamiausias...
tai kai pamatysite tikrai nenustebkite
yra ir pakankamai nemazai jei jau gan daznai galima sutikti
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 04, 14:52)
tai kai pamatysite tikrai nenustebkite
nieko sau,o as ten daznai vaikstau visiskai atsipalaidavusi ir dabar neuzilgo ruosiuosi isvykti
QUOTE(vetruze @ 2011 07 04, 15:56)
nieko sau,o as ten daznai vaikstau visiskai atsipalaidavusi ir dabar neuzilgo ruosiuosi isvykti
Na geriau ir nesutikti Svarbiausia ant ju neuzminti, tada jau sugadintos atostogos butu