Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

O yra olandu atrakcionai?Tas didelis apzvalgos ratas? doh.gif kaip tikiuosi,kad nera,nes pernai kiekviena vakara mazius i ji lipti norejo ,o man net bloga apie ji pagalvojus doh.gif Siemet is anksto tariames,kad vietoj apzvalgos rato,geriau kitos 2 pramogos,nes mamytei labai baisu ten doh.gif
Atsakyti
apzvalgos ratas yra cool.gif man tai jis visai patinka, tik labai jau greitai apsisuka blink.gif
Atsakyti
O kiek daugmaz kainuoja dviraciu nuoma su sedine vaikuciui?
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 07 03, 11:03)
apzvalgos ratas yra  cool.gif man tai jis visai patinka, tik labai jau greitai apsisuka  blink.gif

man igi labai patinka drinks_cheers.gif ypac labai grazus vaizdas vakare rolleyes.gif tik kad brangokas 10 lt pernai buvo, neprisimenu kiek ten minuciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 07 03, 13:59)

Vėlgi, nežinau kaip Palangoj, o Šventojoj - 35 lt dienai. Besinuomojančioms dviračius, patarimas - atidžiai patikrinkite stabdžius, nuomojamų dviračių dažna bėda - būna, kad neveikia, aš taip su vienu vos nepalindau po mašina gatvėje, stabdis pavedė. Dar, patikrinkite, ar vaiko kėdutė tikrai priveržta - mes nuomavomės ir tik pajūryje pastebėjom, kad kėdutė nepriveržta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 07 03, 13:59)

15lt 1 val. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,mes ka tik is palangos.oras vakar super,siandien siaip sau.iki piet vesoka.vanduo vakar 16laipsn.maudemes,kai pripranti normalu.bangos geros buvo.dviracius nuomavomes du kart jurates gatvej,tai valanda 6lt,para 25lt lyg.pas pati pirma vyruka nuo vytauto gatves tai geri buvo,vyras gavo beveik nauja,sake tik vakar atvezti su sedyne ar be sedynes kaina ta pati lyg.o siandien emem toliau ten pas moteri tai daug prastesni buvo dviraciai,man isvis sedyne nustate kokiam auksty man reikia ir pavaziavus ta nusileido,nesilaike.zodziu..kainos kavinese nesamone gryna.atrakcionai irgi:traukinukas 5lt-3min,o maze musu gali eit 10 kart per diena.dar kavinej kur katunskyte dainuoja vakar padaveja vyras pravirkde,bet kopsmaras ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 02, 22:27)
Del pramogu mes irgi leidziam vaikams dvi pramogas. O va vafliai, skanumynai, ledai iskaiciuojami i pramogas, vadinasi jei renkiesi vafli tai bus vaflis ir viena pramoga  ax.gif Mums pasiteisino sis metodas, vyresnelis ismoko atsirinkti ko nori arba leidzia savo sutaupytus pinigelius, maziai dar mokosi, na ismoks tikiuosi irgi patys atsirinkti ko nori  ax.gif Nes jei pirkti viska is eiles tai totalus bankorotas butu ax.gif

butent, mums sis metodas irgi pasiteisines, jei atrakcionai, tai tik du, jei vaflis ir ledai prie juros-jau vakaras tik pasivaiskciojimui..buvo, kad nusileido tetis, nors vaikas labai narsiai laikese, sako jei ne , tai ne, tada jau tecio dusia neatlaike0leido pasivazinet traukinuku..toks metodas moko ir taupyti vaika ir rinktis gyvenime is keliu variantu...rezultatas-ka pasirinksi-ta turesi ax.gif

ryt jau namo, praleidom 2 savaites cia..ka galu pasakyti-smagumelis, pinigu isleidom apgyvendimui, ir pragyvenimui labai normaliai..leidom ir pora kartu pasedet decuboj, vaikai papramogavo..maitinomes namuose, tik kokius 3-4 kartus nuejom pasilepinti, mums patiko minetoji ir kur pries traukinuka, ten zemai tokia, kur skaiciai iskaboje parasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 03 liepos 2011 - 22:08
QUOTE(flight @ 2011 07 02, 14:11)
Brrr, su vaikais dar nuvažiavus ieškoti?  doh.gif Na, čia jau reikėtų turėti itin stiprius nervus...

man tai labiau problema dėl vyro nei dėl vaikų būtų lotuliukas.gif

Bet šiaip aplamai visai kitas reikalas, kai žinai kur važiuot ir kad tavęs ten laukia.
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 07 03, 23:05)
butent, mums sis metodas irgi pasiteisines, jei atrakcionai, tai tik du, jei vaflis ir ledai prie juros-jau vakaras tik pasivaiskciojimui..buvo, kad nusileido tetis, nors vaikas labai narsiai laikese, sako jei ne , tai ne, tada jau tecio dusia neatlaike0leido pasivazinet traukinuku..toks metodas moko ir taupyti vaika ir rinktis gyvenime is keliu variantu...rezultatas-ka pasirinksi-ta turesi ax.gif

Aš Lt pajūryje vaikus palepinu, ledai ir vafliai prie atrakcionų nepriklauso - tai yra teisėtas kasdienis desertas, jeigu tvarkingai suvalgytas normalus maistas. Mano nevalgiukui sūnui tai puiki motyvacija valgyti pietus. smile.gif
Va užsienyje jau gerokai labiau ribojamės, ir vaikai žino, kad euras - tai ne litas, o lietuviškas pajūrys - vienintelė vieta, kur galima kažkiek atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2011 07 01, 21:07)
Sveikutės merginos smile.gif

vis paseku jūsų tema smile.gif galvojau pasiteirausiu, gal turit kokių numeriukų kur nuomuotis palangoje bet arti Basanavičiaus gatvės m? smile.gif pvz Birutės al., Meilės al, S. Neries g, Smilčių ir t.t ?

www.apart.lt Mes cia buvome pries kelias savaites thumbup.gif Labai arti jura, salia Basanaviciaus g. Tik nera pigu... Mums suteike nuolaida, nes cia pazistamos butas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 07 04, 10:48)
www.apart.lt Mes cia buvome pries kelias savaites  thumbup.gif  Labai arti jura, salia Basanaviciaus g. Tik nera pigu... Mums suteike nuolaida, nes cia pazistamos butas.  4u.gif

Grazu, bet kituose viesbuciuose ypac anksciau uzsisakius pigiau kambari rast gali biggrin.gif biggrin.gif Mes su pusryciais liepos men. pamenu atostogavom dviese viesbutuke pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 04 liepos 2011 - 09:36