Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

Sveiki, ar teko kam ilsėtis "Igno Viloje"? ax.gif Labai domina atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 06 29, 12:58)
NA va po ilgu pastangu susirasti ir superiniu mamyciu pagalbos smile.gif rezervavomes smile.gif ziuresim kaip ten viskas bus-po to parasysiu...
kadangi atsikele vistik musu poilsis tai kai kurie labai mums butu patike pasiulymai pagal laika netiko, bet ka darysi... o rezervavomes CIA mokesim po 120lt tikiuosi viskas tiks ir patiks, na bent jau viena mamyte yra ten gyvenusi  biggrin.gif tai vis ramiau ax.gif

Iki jūros daugiau nei kilometras, negąsdina toks atstumas, ar važnėsit mašina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 06 29, 20:34)
oo jum gerai kai vaikai jau dideli smile.gif maniske 2m tai jau nieko, bet su 5men doh.gif kuris valgo kas 2val. ne kur tepasedesi, kol atnes uzsakyma reiks jau eiti  lotuliukas.gif o ir siaip cepelinu aisku nedarysiu biggrin.gif bet pripratus ji man prie koses ir silto maisto pusryciams tai perprabanga butu bandyti eiti 3 kart valgyti i kavines blush2.gif
P.S. gal kas pasidalins info apie geras normaliu kainu kavinukes?

na mano irgi viena 3 metu tai valgo viska o kita 8 menesiu bus, o Palangoje gelbes mus tyreles pirktines ax.gif

o kavine gera yra RUTA Vytauto gatveje salia baznycios:)
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2011 06 30, 08:20)
o Palangoje gelbes mus tyreles pirktines ax.gif

Nepatarciau maitint pirktinem tyrelem schmoll.gif
Ten vieni konservantai blink.gif
Mes jau pasimokem, tokia alergija buvo, tai sakes... verysad.gif Ir gydytoja sake,kad jokiais budais neduot vaikams pirktiniu tyreliu ir sultyciu.
Atsakyti
Aš tai irgi manau, kad su vaikais gamintis namie geriau. Pvz., maniškiai mėgsta paprasčiausią grikių košę, ar kiaušinienę, blynus - ir pasigamina greitai, ir ženkliai pigiau nei kavinėje. Ir, esu garantuota, iš kokių produktų gaminu (t.y. ne iš pasenusių ir kt. ) Tik, jei poilsiaučiau toliau nuo jūros, turbūt labai gerai pagalvočiau, ar prilakstytume visi valgyt namo, o ypač, jei oras geras, o vaikai išalksta dažnai biggrin.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 birželio 2011 - 08:17
QUOTE(Daiva R. @ 2011 06 30, 08:14)
Nepatarciau maitint pirktinem tyrelem  schmoll.gif
Ten vieni konservantai  blink.gif
Mes jau pasimokem, tokia alergija buvo, tai sakes... verysad.gif  Ir gydytoja sake,kad jokiais budais neduot vaikams pirktiniu tyreliu ir sultyciu.

na as irgi gaminu visada pati, bet isskirtiniams atvejams turiu ir pirktiniu, nemanau kad per kelias dienas kas nors blogo atsitiks schmoll.gif del maitinimo kiekvienas renkasi pagal save. :mirksiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2011 06 30, 10:33)
na as irgi gaminu visada pati, bet isskirtiniams atvejams turiu ir pirktiniu, nemanau kad per kelias dienas kas nors blogo atsitiks schmoll.gif  del maitinimo kiekvienas renkasi pagal save. :mirksiukas mirksiukas.gif

Na taip, renkasi kiekvienas pagal save, bet tik patart norejau 4u.gif
Buvom Vokietijoj 5 dienas ir tik pirktiniais maitinau, tai siaubas koks vaiko kunas buvo po tu keliu dienu blink.gif
Atsakyti
merginos o ar rimi Palangoje yra? kurioje vietoje?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 06 29, 17:53)
o virtuvė bendra?

4u.gif soriux,pamirsau apie virtuvele blush2.gif taip yra bendra virtuve,bet ja nesinaudojom, tai negaliu nieko daugiau atsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 06 30, 09:15)
Aš tai irgi manau, kad su vaikais gamintis namie geriau. Pvz., maniškiai mėgsta paprasčiausią grikių košę, ar kiaušinienę, blynus - ir pasigamina greitai, ir ženkliai pigiau nei kavinėje. Ir, esu garantuota, iš kokių produktų gaminu (t.y. ne iš pasenusių ir kt. ) Tik, jei poilsiaučiau toliau nuo jūros, turbūt labai gerai pagalvočiau, ar prilakstytume visi valgyt namo, o ypač, jei oras geras, o vaikai išalksta dažnai biggrin.gif ..

drinks_cheers.gif thumbup.gif mano 2m merginai irgi grikiai, blynai... greit ir gerai, svarbu kad pati zinau is ko. Valgo ji man ir kavinese aisku ir viska ji valgo tik as visko neduodu biggrin.gif Mazasis valgo MP dar tai tyreliu nereiks - tuo laaaaaabai dar dziaugiuosi blush2.gif
QUOTE(flight @ 2011 06 29, 23:16)
Iki jūros daugiau nei kilometras, negąsdina toks atstumas, ar važnėsit mašina? rolleyes.gif

nee masinos nevaikysim, pati namuose prisisedziu (jei taip galima pavadinti auginant du vaikus lotuliukas.gif ), vyro darbas irgi sedimas, i parduotuves visad su auto-tai i sveikata bus pestute biggrin.gif o vaikams visvien vezimai, nes smutkes i pleza reiks tempti dar tai vezimai liuks viskam smile.gif praitamet gyvenom tokiu pat atstumu tik per pora gatveliu arciau maximos-aisku mazylio dar nebuvo, bet buvau nestuke.gif ir nieko smile.gif
na bus matyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 30 birželio 2011 - 10:46
QUOTE(mantaniuke25 @ 2011 06 30, 09:41)
merginos o ar rimi Palangoje yra? kurioje vietoje?

Rimi nera,yra tik Maxima ir Cento parduotuve:)
Atsakyti
Mamytės, jei kam reikia nebrangiai trims asmenims Šventojoje dviejų kamb. buto su virtuve ir patogumais max 450 m iki jūros nuo rugpjūčio 8 iki 11 ar 12 d. (pirmad-penktad), išvykimas galimas ir vakare, kaina trims 90 lt/para, dviems - 80 lt - rašykit AŽ wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 birželio 2011 - 11:22