Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 28, 20:49)
kiek mokesit? koks atstumas iki juros?

Įveskit janonio g cia ir pamatysite kur randasi, mokėsim po 90 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 28 birželio 2011 - 20:52
QUOTE(cūgga @ 2011 06 28, 20:44)
Aš šiandien čia rezervavausi būtent tam pačiam laikotarpiui kaip jūsų, bandykit skambintis gal dar vietos bus  g.gif

o kada vaziuosit? mes cia irgi rezervavom jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 06 28, 17:19)
jusu siulomi jau visi man matyti smile.gif as ir GERAI pasedejau prie tu www, kur galima rasti, bet nebuvau nieko gero uztikusi arba kainos kosmines arba uzimta buvo, man asmeniskai nepatinka "poilsio namai" man taip iskart senais laikais dvelkia blush2.gif  atsiprasau, gal cia klaidinga nuomone smile.gif bet man taip...o dalintis virtuve ir wc- schmoll.gif gyvendavom taip seniau su MB kai vaiku nebuvo-viskas liuks, bet dabar...stovel ir laukti kol kas islys is duso ar dar geriau "pasedes" smile.gif kad galetum vaika nuvesti kai jis jau trypia...nee, o ir virtuveles norim-aisku neruosiu as ten patiekalu visokiu smile.gif bet elementariai vaikui ir sau normalaus maisto pasidaryt ir kad ne ant elektrines dvieju skyliu padedamos "virykles" smile.gif noretusi biggrin.gif o daugiausiai tokias ir siulo. Dar vengiam "viesbutinio tipo" kur sienos kardonines, jaunimelis paryciais rekauja arba "tetos" issipustyti i naktinius klubus niekaip negali ir su kulnais trypia doh.gif todel realiai lieka pasirinkimas - tik normalus butai.

4u.gif Galite cia pabandyti pasiziureti http://www.smilciu34...=lt&rooms=1.php , buvom savaitgali smile.gif Dusas ir WC kiekvienam kambary,saldytuvas,TV, ramu, ir jura visai netoli, svaru,tvarkinga ,mums labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2011 06 29, 07:06)
o kada vaziuosit? mes cia irgi rezervavom jau biggrin.gif

29 - 01 liepa/rugpjūtis, o kada jūs?
Atsakyti
NA va po ilgu pastangu susirasti ir superiniu mamyciu pagalbos smile.gif rezervavomes smile.gif ziuresim kaip ten viskas bus-po to parasysiu...
kadangi atsikele vistik musu poilsis tai kai kurie labai mums butu patike pasiulymai pagal laika netiko, bet ka darysi... o rezervavomes CIA mokesim po 120lt tikiuosi viskas tiks ir patiks, na bent jau viena mamyte yra ten gyvenusi biggrin.gif tai vis ramiau ax.gif

QUOTE(cūgga @ 2011 06 28, 21:44)
Aš šiandien čia rezervavausi būtent tam pačiam laikotarpiui kaip jūsų, bandykit skambintis gal dar vietos bus  g.gif

dar vienas kambarys dabar dar yra laisvas sake, bet ten virtuveles JOKIOS nera (tik saldytuvas, mikrobangine, virdulys), o as 2m vaikui noriu naminio maisto ax.gif tai mums tas netiko, siaip viskas labai nieko, kaina sake 90lt, bet siandien jau kai kur kyla sake kainos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 29 birželio 2011 - 12:02
QUOTE(*sniegena* @ 2011 06 29, 08:16)
4u.gif  Galite cia pabandyti pasiziureti  http://www.smilciu34...=lt&rooms=1.php , buvom savaitgali  smile.gif Dusas ir WC kiekvienam kambary,saldytuvas,TV, ramu, ir jura visai netoli, svaru,tvarkinga ,mums labai patiko  4u.gif

kiek mokėjote, ir kaip su virtuvėle?
Atsakyti
laba dienele
gal kas ilsejosi poilsio namuose solidarumas? kaip ten kambariukai?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 06 29, 14:19)
kiek mokėjote, ir kaip su virtuvėle?

Uz kambari su didele dvigule lova ,bet puikiai tryse joje tilpom,mokejom 60 lt.uz para 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2011 06 29, 16:51)
Uz kambari su didele dvigule lova ,bet puikiai tryse joje tilpom,mokejom 60 lt.uz para  4u.gif

o virtuvė bendra?
Atsakyti
jei kam tinka laikas nuo 15 iki 22 liepos, galim perleisti 2 kambariu butuka, tikrai nebrangiai 4u.gif
Papildyta:
jura 700 metru pusynu, vanagupe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2011 06 29, 08:25)
29 - 01 liepa/rugpjūtis, o kada jūs?

13-17 liepa:)

man tai kazkaip virtuves nereikia nors ir su vaikais, karta i metus isvaziuoju atostogaut tai tikrai cepelinu nedarysiu ar dar kazko sudetingo biggrin.gif . Mes ryte visada valgom sumustinius o pietum galima i kavinuke nueiit , g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2011 06 29, 21:02)
13-17 liepa:)
man tai kazkaip virtuves nereikia nors ir su vaikais, karta i metus isvaziuoju atostogaut tai tikrai  cepelinu nedarysiu ar dar kazko sudetingo biggrin.gif . Mes ryte visada valgom sumustinius o pietum galima i kavinuke nueiit ,  g.gif

oo jum gerai kai vaikai jau dideli smile.gif maniske 2m tai jau nieko, bet su 5men doh.gif kuris valgo kas 2val. ne kur tepasedesi, kol atnes uzsakyma reiks jau eiti lotuliukas.gif o ir siaip cepelinu aisku nedarysiu biggrin.gif bet pripratus ji man prie koses ir silto maisto pusryciams tai perprabanga butu bandyti eiti 3 kart valgyti i kavines blush2.gif
P.S. gal kas pasidalins info apie geras normaliu kainu kavinukes?
Atsakyti