Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje, Diskutuojame, tariamės...

QUOTE(RožėGrožė @ 2011 06 21, 11:37)
Valgom Rutoj, pigiausia ir atitinka kainą, jokių problemų su virškinimu. smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 06 21, 10:00)

drinks_cheers.gif pritariu jūsų mintims, įdomus kai kurių mamų nusiteikimas atostogoms biggrin.gif Jei vaikai taip per atostogas vargina, tai gal verta pamąstyt ar apskritai vaikai tiems tėvams reikalingi ir laiku, jei toks savęs prievartavimas biggrin.gif

Mes važiuojam su dukryte ir visad apsigyvenam 10 min. iki jūros, bet jokio vargo nematom, nei panešt, nei pažaist su ja , galų gale juk važiuojam visi , tai vienas gali pagulėt, kitas pažaist su vaiku ir atvirkščiai ax.gif

QUOTE(flight @ 2011 06 21, 11:06)
darže paprastai juk miega pietų miegelio, o vasarą - nebe,  darosi irzli, kaprizinga, tai kam save ir vaikus apsunkinti tolimais atstumais?

O kodėl vasrą pietų miegelio nepamiegot ? mastau.gif
mes visada stengiamės pamiegoti, aišku kartais tas laikas svyruoja, bet nematau problemų grįšt nuo jūros, papietaut, pailsėt, pamiegot ir vakarop vėl kažką veikt .... rolleyes.gif

Aišku kiekvienam savo, bet kokiu atveju visoms graži atostogų ir gero oro 4u.gif

Mes irgi jau rezervavę butuką rugpjūčio 1d., nekantriai laukiam atostogų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 21 birželio 2011 - 12:23
Sveiki, noreciau ir as su savo mazuoju pailseti palangoje. Gal kas galetu pasiulyti koki butuka vieno kamabriuko? Nes man reikia, kad butu virtuvele. Idealiausia Palangos puse netoli Botanikos sodo smile.gif
Kaina domintu max iki 120 Lt.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 06 21, 13:11)
Mes važiuojam su dukryte ir visad apsigyvenam 10 min. iki jūros, bet jokio vargo nematom, nei panešt, nei pažaist su ja , galų gale juk važiuojam visi , tai vienas gali pagulėt, kitas pažaist su vaiku ir atvirkščiai  ax.gif

o kam rinktis 2km iki juros ir atgal. jiai galima issinuomot 500m iki juros ir tikrai zinau vietu kur isnuomoja arti juros bet atokiau nuo miesto centro.

Ir pati pirmai ieskodama skelbimu radau 10min kelio iki juros, pasiziuriu zemelapi lyg ten man daug gaugiau nei 10min, nebent skriejant iki juros. kokiu tempu reikia eit kad 2,5km per 10min nulekt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tad kiekviena seima ka nori ta renkasi. atrodo nera vietu kur jura uz 500m, o centro net visai nesigirdi
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 06 21, 13:11)

Lili, kai turėsit ne tik vieną (ir įtariu, ramią) mergytę, o bent du, skirtingo amžiaus vaikus, ir dar planuosite važiuoti pajūrin viena, be vyro - va tada ir pakalbėsim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 06 21, 10:00)
Man tai keista, kad kai kurie vos ne kopose stengiasi apsigyventi, nes pliaže taip išvargsta, taip nusilpsta, kad vos pašliaužia, o tada ir kelių minučių kelias tampa tikru išbandymu, o keliolikos - tiesiog žudančiu. Kam save taip nuvarginti pliaže? Ar čia toks mazochistų tipas?

mane saule vargina , ir stipriai, neinu as ten malonumo ieskot, einu del vaiku, kad pabutu smelyje, prie vandens, tad nuo saules man tikrai neeuforija , ir nematau tame nieko blogo, nepernesu silumos ir tiek...

QUOTE(vme @ 2011 06 21, 11:49)
Na, jūs vis tiek mane nepaprastai stebinat, ar jūs čia įsivaizduojat, kad kiti prie jūros nevaikšto, ar, kad esat ypatingai "atidirbę" keliavimo iki pliažo mašrutą? Aišku, kad vasarą karštis vargina, normalu ir po pliažo pailsėti. O kaip pasiekti ir sugrįžti iš pajūrio - kiekvieno sveiko proto pasirinkimo rezultatas: vienas su dviračiu, kitas su mopedu, vienas šliaužte, kitas bėgte, trečias su savo mašina, ketvirtas su pakeleivinga ir t. t. Tai aišku, kad jei gyveni keli km nuo jūros, kažkaip bandai nusigauti ne pėsčiom. Net manau yra normalu, kad kai kurie renkasi apsigyvendinimą vos ne kopose - nes nori patinginiauti, nieko daugiau jiems nereik - tik pliažo. Bet jei dešimt minučių pėstute (tai apie pusę km neskubiu žingsniu) jau nepakeliamas atstumas (su vaikais), tai arba reikia kviestis taksą, arba per žiemą stiprintis organizmą  drinks_cheers.gif
ps. manęs nestebina pats nuovargis, bet stebina verkšlenimas, tarsi kažkas prievarta tam pliaže vargina, ir argumentas "o dar su vaikais", kuris turėtų nurodyt kažkokį ypatingą pasišventimą kančiai. Žmonės po pusę dienos per karščius daržus ravi ir nesiskundžia, o čia važiuoja atostogauti ir iš anksto dūsauja, kaip bus sunku  doh.gif

zodziu, be zodziu biggrin.gif

gyvenu keli simtai metru iki juros, o jei noriu pasivaiksciot, pusynu galima iki sventosios nueit biggrin.gif
mano panos super aktyvios, amzius skirtingas, tai as pliaze net ant dekucio neatsigulu, nes paskui istisai, tai to , tai ano, nemegstu as jau baisia tos saules, bet einu, nes to nori seima, tai jau metykit akmenimis, bet man pasiaukojimas del seimos vadinasi tai lotuliukas.gif
Papildyta:
ir siaip, teisingai kazkas rase-su vaikais mazais-tai tik vietos pakeitimas, nes mes ir maista gaminames, ir viskas vyksta namu salygom, skalbimai ir panasiai, negyvenam mes taip, kad neprikist pirsto per atostogas prie buitiniu darbu, tad grizus visuomet pora dienu dziaugiuosi namais, kol atsigaunu, nes sakykit kaip norit, bet 2 savaites tokio tempo-isvargina, gal kai kam pasirodys keistai, ar juokingai, bet ne as viena mastau, kad atostogos-poilsis + geras nuovargis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 06 21, 17:06)
Lili, kai turėsit ne tik vieną (ir įtariu, ramią) mergytę, o bent du, skirtingo amžiaus vaikus, ir dar planuosite važiuoti pajūrin viena, be vyro - va tada ir pakalbėsim wink.gif

ka cia kalbet apie pajuri.
jai as saviskio jau dar nesutvarkau mieste, lekia visur spek tik gaudyt.
o kai vandeni pamato tai isvis doh.gif
o kai pajuri smelis, vanduo, ir daug zmoniu, tik spek dabot.

As nesiskundziu, tikrai yra lengva augint vaikus, tik reikia didelio demesio jiems, kad per ju judruma kasnors nenutiktu jiems patiems. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 06 21, 17:03)
kad atostogos-poilsis + geras nuovargis biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Na man saulei but tai ne kancia, o ir vaikas mano gana ramus, bet kad reikia ziuret tai reikia. Su malonumu prisimenu kai vaziavom su drauge ar tik su vyru kai dar vaiku nebuvo, kai gali gulet visa diena ant saulutes, net nusnaust galima buvo, va tada tai tikras poilsis buvo biggrin.gif dabar jau kitas malonumas, man didizausia laime ziuret kai vaikas laimingas, praeita vasara dukrytei buvo 2m kai vaziavom, tai kiek vaikui dziaugsmo buvo, o ir siemet, ruosiames, kalbam, pasakoju ka prie juros veiksim, tada tas laukimas ir vaikui nuostabus laikas smile.gif o siemet dar sudetingiau bus nes kartu vaziuos ir 8 menesiu kudikis, tai tikrai labai ramiai nepagulesi, reikes ziuret, o kad tai kancia tai nesakau tikrai, tik kad dar daugiau reikes demesio. Tureciau galimybe tai is vis salia juros apsigyvventume, tik kad gaila pinigeliu, nes normalia kaina, tai 800 m gal ne taip jau ir daug:)
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 06 21, 17:06)

Kad tik kuo greičiau tas antras .... bigsmile.gif
....nelabai žinau kas yra ramus vaikas biggrin.gif , nes ji ne tokia,kartais vos nervai laiko biggrin.gif bet ..... juk tema apie Palangą mirksiukas.gif

Aš jokiu budu nieko prieš arti jūros įsikurt, nors ir ant pačio kranto, manau, net diskusijos ar tiksliau pasiginčijimo esmė ne apie tai,tiesiog labai negražiai vis tik skamba, kaip nuolat pavargstam nuo savų vaikų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2011 06 21, 19:51)

Aš jokiu budu nieko prieš arti jūros įsikurt, nors ir ant pačio kranto, manau, net diskusijos ar tiksliau pasiginčijimo esmė ne apie tai,tiesiog labai negražiai vis tik skamba, kaip nuolat pavargstam nuo savų vaikų  wub.gif

o jus nepavargstat niekada? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2011 06 21, 21:05)
o jus nepavargstat niekada?  smile.gif

O aš taip sakiau mastau.gif ko gero jūs perskaitėtm, tai ką norėjot perskaityt...
...turbūt kaip ir visi normalūs žmonės , pavargstu, normalu ar ne ? mirksiukas.gif Bet nešūkalioju visiems, kaip man vaikas kančia, našta, kad atostogos košmaras, tiesog toks gyvenimas mirksiukas.gif , o jei jau taip būtų, tai ko gero atostogaučiau namie tongue.gif
Diskusija baigta, nes visškai ne į temą, jei norit prašom až, atsakysiu į dominančius apie nuovargį klausimus tongue.gif
Žodžiu nesusikalbam, kiekviena su savo emocijom matom tai ką norim šiai minutei matyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2011 06 21, 18:04)
As nesiskundziu, tikrai yra lengva augint vaikus, tik reikia didelio demesio jiems, kad per ju judruma kasnors nenutiktu jiems patiems. wub.gif

drinks_cheers.gif puikūs žodžiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 21 birželio 2011 - 20:20
Pritarsiu, kad bobute bobutei nelygu.
Mes kelinti metai is eiles vaziuojam i erdvu dvieju kambariu buta pas tvarkinga moteriske. Nesezono metu- pati gyvena, o vasara uzleidzia buta poilsiautojams, o pati pas vaikus laikinai pagyvena. Butas tvarkingas, priziuretas, suremontuotas. Svarbiausia nereikia apsikraut daiktais vaziuojant, nes visko yra ko reikia: nuo indo ploviklio iki virtuvinio ranksluostuko, duse- skystas muilas ir svarus ranksluosciai, ir patalynes uzvalkalai visad islyginti, paruosti mums buna. Ir prie juros geras priejimas ir parduotuve salia.

Galvojau rasti koki kita varianta, bet perziurejus skelbimus supratau, kad nelabai ir rasiu ka, juolab kainos uz panasu buta visu 100 lt didesnes blink.gif Vaziuosim ir simet pas "savo teta". Mes mokam 140 lt uz para.
Atsakyti