QUOTE(vme @ 2011 06 21, 10:00)
Man tai keista, kad kai kurie vos ne kopose stengiasi apsigyventi, nes pliaže taip išvargsta, taip nusilpsta, kad vos pašliaužia, o tada ir kelių minučių kelias tampa tikru išbandymu, o keliolikos - tiesiog žudančiu. Kam save taip nuvarginti pliaže? Ar čia toks mazochistų tipas?
mane saule vargina , ir stipriai, neinu as ten malonumo ieskot, einu del vaiku, kad pabutu smelyje, prie vandens, tad nuo saules man tikrai neeuforija , ir nematau tame nieko blogo, nepernesu silumos ir tiek...
QUOTE(vme @ 2011 06 21, 11:49)
Na, jūs vis tiek mane nepaprastai stebinat, ar jūs čia įsivaizduojat, kad kiti prie jūros nevaikšto, ar, kad esat ypatingai "atidirbę" keliavimo iki pliažo mašrutą? Aišku, kad vasarą karštis vargina, normalu ir po pliažo pailsėti. O kaip pasiekti ir sugrįžti iš pajūrio - kiekvieno sveiko proto pasirinkimo rezultatas: vienas su dviračiu, kitas su mopedu, vienas šliaužte, kitas bėgte, trečias su savo mašina, ketvirtas su pakeleivinga ir t. t. Tai aišku, kad jei gyveni keli km nuo jūros, kažkaip bandai nusigauti ne pėsčiom. Net manau yra normalu, kad kai kurie renkasi apsigyvendinimą vos ne kopose - nes nori patinginiauti, nieko daugiau jiems nereik - tik pliažo. Bet jei dešimt minučių pėstute (tai apie pusę km neskubiu žingsniu) jau nepakeliamas atstumas (su vaikais), tai arba reikia kviestis taksą, arba per žiemą stiprintis organizmą
ps. manęs nestebina pats nuovargis, bet stebina verkšlenimas, tarsi kažkas prievarta tam pliaže vargina, ir argumentas "o dar su vaikais", kuris turėtų nurodyt kažkokį ypatingą pasišventimą kančiai. Žmonės po pusę dienos per karščius daržus ravi ir nesiskundžia, o čia važiuoja atostogauti ir iš anksto dūsauja, kaip bus sunku
zodziu, be zodziu
gyvenu keli simtai metru iki juros, o jei noriu pasivaiksciot, pusynu galima iki sventosios nueit
mano panos super aktyvios, amzius skirtingas, tai as pliaze net ant dekucio neatsigulu, nes paskui istisai, tai to , tai ano, nemegstu as jau baisia tos saules, bet einu, nes to nori seima, tai jau metykit akmenimis, bet man pasiaukojimas del seimos vadinasi tai
Papildyta:
ir siaip, teisingai kazkas rase-su vaikais mazais-tai tik vietos pakeitimas, nes mes ir maista gaminames, ir viskas vyksta namu salygom, skalbimai ir panasiai, negyvenam mes taip, kad neprikist pirsto per atostogas prie buitiniu darbu, tad grizus visuomet pora dienu dziaugiuosi namais, kol atsigaunu, nes sakykit kaip norit, bet 2 savaites tokio tempo-isvargina, gal kai kam pasirodys keistai, ar juokingai, bet ne as viena mastau, kad atostogos-poilsis + geras nuovargis