Įkraunama...
Įkraunama...

Išteku už užsieniečio Lietuvoje

QUOTE(Evi @ 2007 01 03, 11:20)
Klausimas ne i tema,
kaip jus su savo amerikonais susipazinot budamos Lietuvoje...?
Tiesiog smalsu....

kodel butinai budamos Lietuvoje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už info Maverick 4u.gif O jie jau Vilniuj nusprendžia, kad duos tau vizą ar Varšuvoj? Ko klausinėjo per pokalbius? Po kiek laiko gavai pakvietimą į Varšuvą?
Atsakyti
QUOTE(meskyte @ 2007 01 03, 15:06)
Ačiū už info Maverick  4u.gif O jie jau Vilniuj nusprendžia, kad duos tau vizą ar Varšuvoj? Ko klausinėjo per pokalbius? Po kiek laiko gavai pakvietimą į Varšuvą?

nera uz ka, kad tik padetu mirksiukas.gif 4u.gif

Vilniuj jie tik nusprendzia, ar leidzia tau vaziuot i Varsuva, ar dar ko reikia... bet , manau, kad Vilniuj visiems leidzia vaziuot i Varsuva, nes tik ten po pokalbio suzinosi, ar isvaziuoji, ar ne. musu pokalbis Vilniuj is vis labai trumpas ir neskausmingas buvo - paklause, kur susipazinom, kaip, apie vestuves paklause - ar buvo jo gimines atvaziave ir pan. neprase net jokiu nuotrauku - tik sake nusivezt nuotraukas ir laiskus (is to laiko, kai buvom skirtingose salyse) - taciau nei laisku, nei nuotrauku manes Varsuvoj neprase parodyt. bet maciau mergina, kuriai reikejo parodyt - tai ir nezinosi, jie vietoj sprendzia, turbut g.gif . dar manes klausinejo apie issilavinima, kiek esu keliavus, kieki kalbu moku ir pan. dar pagyre, kad puikiai kalbu angliskai - tada is vis itampa nueme. pasistenkit per pokalbi nesijaudint - tas labai padeda ax.gif

Atsakyma is Varsuvos gavau labai greitai - tris savaites ar menuo nuo doku issiuntimo (siunciau su FedEx) - man Vilniaus ambasadoj sake, kad gali trukti iki puses metu sad.gif - jie, kaip ir visos instancijos, nori apsidraust, turbut, jei kas nors iskiltu su dokumentu tvarkymu ar siaip, kas cia zino.

zinau, kad visas tas tvarkymasis kainuoja nemazai nervu. taigi linkiu jums sekmes ir kantrybes! 4u.gif . klausk, jei dar ko turi klaust, jei zinosiu, butinai parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Mudu su vyru svieziai iskepta seimynele esam ir taip pat iklimpe i popierizmus del vizos.. doh.gif pasiskaicius tema radau neatitikimu, o gal kazka supratau ne taip. Visu pirma i varsuva nesiuntem vyro pajamu deklaracijos, mat vln ambasadoj niekas to neprase. Matyt reiks i varsuva vezt g.gif ir dar jokio pokalbio nebuvo, uzteko, kad konsulas i mane pasiziurejo biggrin.gif mat laiko neturejau, skubejau i egzamina ax.gif dokumentus issiuntem pries savaite paprastu pastu registruotu laisku, nes ambasadoj vel mum niekas neiko nesake blink.gif ir dar del medicininio nieko neuzsimine, kaip ir del laisku ar foto vezimosi i varsuva blink.gif negavom jokiu nuorodu, isskyrus - laukit ats is varsuvos. Dar lenku ambasados nr dave, kad pabandytume susitart del pagreitinto proceso, mat reikalas spaudzia nestuke.gif bet kiek skambinam, pasikalbam tik su atsakikliu g.gif zodziu betvarke!
Man butinai iki kovo isskrist reiktu, bet kad cia viskas belekaip vyksta, tai bijau, kad lt uzstrigsiu dar ilgam.. beje, medicinini kaip varsuvoj praeit? ta pacia diena, ar man dar reiks apsigyvent ten? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 01 12, 19:57)
Mudu su vyru svieziai iskepta seimynele esam ir taip pat iklimpe i popierizmus del vizos.. doh.gif pasiskaicius tema radau neatitikimu, o gal kazka supratau ne taip. Visu pirma i varsuva nesiuntem vyro pajamu deklaracijos, mat vln ambasadoj niekas to neprase. Matyt reiks i varsuva vezt g.gif ir dar jokio pokalbio nebuvo, uzteko, kad konsulas i mane pasiziurejo biggrin.gif mat laiko neturejau, skubejau i egzamina ax.gif dokumentus issiuntem pries savaite paprastu pastu registruotu laisku, nes ambasadoj vel mum niekas neiko nesake blink.gif ir dar del medicininio nieko neuzsimine, kaip ir del laisku ar foto vezimosi i varsuva blink.gif negavom jokiu nuorodu, isskyrus - laukit ats is varsuvos. Dar lenku ambasados nr dave, kad pabandytume susitart del pagreitinto proceso, mat reikalas spaudzia nestuke.gif bet kiek skambinam, pasikalbam tik su atsakikliu g.gif zodziu betvarke!
Man butinai iki kovo isskrist reiktu, bet kad cia viskas belekaip vyksta, tai bijau, kad lt uzstrigsiu dar ilgam.. beje, medicinini kaip varsuvoj praeit? ta pacia diena, ar man dar reiks apsigyvent ten? unsure.gif

heidy, tavo vietoj susitvarkyciau med. pazyma Vilniuje. Visus siuos klausimus uzduok emailu Vilniaus ambasadai. Issiaiskink, kiek laiko pazyma galioja ir susitvarkyt, maziau laiko reiks Varsuvoj praleist. Kiek pamenu, reikes pazymos is ginekologes, testus del Aids ir pan. pasidaryk, kur pigiausiai, ir taip pat skiepus, ir tada kulniuok pas ta daktariuka i Gedemino pr. Sekmes!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linyte: 13 sausio 2007 - 21:14
QUOTE(linyte @ 2007 01 13, 22:13)
heidy, tavo vietoj susitvarkyciau med. pazyma Vilniuje. Visus siuos klausimus uzduok emailu Vilniaus ambasadai. Issiaiskink, kiek laiko pazyma galioja ir susitvarkyt, maziau laiko reiks Varsuvoj praleist. Kiek pamenu, reikes pazymos is ginekologes, testus del Aids ir pan. pasidaryk, kur pigiausiai, ir taip pat skiepus, ir tada kulniuok pas ta daktariuka i Gedemino pr. Sekmes!!!

Pirma palauksiu vyro skambucio, gal jam issamesnius nurodymus dave, kai viena ambasadoj palikau g.gif bet nemanau, kad butu man nesakes.. unsure.gif
Cia pazymos is ginekologes del nestuke.gif reikia ar dar del ko? o del aids bei kitu virusu tyrimus kiekvienam didesniam mieste daro? ar butinai vilniuj reik viska tvarkytis? nekenciu popierizmo! ph34r.gif tampo cia visur lyg labai noreciau i tuos status vaziuot..
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 01 13, 21:50)
Pirma palauksiu vyro skambucio, gal jam issamesnius nurodymus dave, kai viena ambasadoj palikau g.gif bet nemanau, kad butu man nesakes.. unsure.gif
Cia pazymos is ginekologes del nestuke.gif reikia ar dar del ko? o del aids bei kitu virusu tyrimus kiekvienam didesniam mieste daro? ar butinai vilniuj reik viska tvarkytis? nekenciu popierizmo! ph34r.gif tampo cia visur lyg labai noreciau i tuos status vaziuot..

Ginekologo pazymos visoms reikia.. biggrin.gif Tuos tyrimus ne butinai Vilniuje turi darytis. Skiepai turi but surasyti/perasyti i geltona skiepu knygele-tarptautine.
Atsakyti
QUOTE(linyte @ 2007 01 13, 23:55)
Ginekologo pazymos visoms reikia.. biggrin.gif Tuos tyrimus ne butinai Vilniuje turi darytis. Skiepai turi but surasyti/perasyti i geltona skiepu knygele-tarptautine.

Ai, nebesigilinsiu geriau irnesakyk.gif nes kuo toliau, tuo labiau viskas neaisku doh.gif reiks su ambasada susisiekt, vistiek kazkoki sarasiuka turetu pateikt, kur ir ka daryt. Ot siutas ima, turiu cia nescia moteriske blaskytis visais pakampiais ph34r.gif
Beje, tu kaip supratau irgi i varsuva del imigracines vaziavai? per kiek laiko iskvietimas pareina nuo issiustu dokumentu? ir ar uzteko vieno vizito, nes kiek pasiskaiciau, kitom ir po keleta kartu reik trenktis.. Nenoreciau, kad man taip atsitiktu, tai ka daryt, kad apsidrausciau? dar girdejau, kad is policijos pazymos del teistumo reik? blink.gif
Ai, atsibodo ph34r.gif
O jei as nestuke.gif tai irgi skiepytis reik?? kazi ar mano mazis nores biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hindy: 13 sausio 2007 - 23:04
QUOTE(hindy @ 2007 01 13, 23:02)
Ai, nebesigilinsiu geriau irnesakyk.gif nes kuo toliau, tuo labiau viskas neaisku doh.gif reiks su ambasada susisiekt, vistiek kazkoki sarasiuka turetu pateikt, kur ir ka daryt. Ot siutas ima, turiu cia nescia moteriske blaskytis visais pakampiais ph34r.gif
Beje, tu kaip supratau irgi i varsuva del imigracines vaziavai? per kiek laiko iskvietimas pareina nuo issiustu dokumentu? ir ar uzteko vieno vizito, nes kiek pasiskaiciau, kitom ir po keleta kartu reik trenktis.. Nenoreciau, kad man taip atsitiktu, tai ka daryt, kad apsidrausciau? dar girdejau, kad is policijos pazymos del teistumo reik? blink.gif
Ai, atsibodo ph34r.gif
O jei as nestuke.gif tai irgi skiepytis reik?? kazi ar mano mazis nores biggrin.gif

Teks tau klaust Maveric del Varsuvos,ji GC daresi, o as K3. Bet teistumo pazyma dabar gali uzsisakyt, 10 dienu uztrunka kol atsiuncia, o ji galioja 6 men. tai tikrai. Man is Vilniaus ambasados atsiunte sarasa, ko reikia einant pokalbio del K3. O kaip su GC, nezinau... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linyte: 14 sausio 2007 - 00:34
QUOTE(linyte @ 2007 01 13, 23:55)

na nereikia tos ginekologo pazymos.. as irgi buvau prisiskaicius, kad reikia, bet tikrai nereikejo.. skambinausi ir i vilniu registruotis, tai sake, kad reikia tik skiepu smile.gif nors pati sveikata po to tikrinausi lenkijoj, ir ten irgi nereikejo tos pazymos

aids tyrima ir rentgena turesi pasidaryti tik vilniuje ir tik tam tikroje vietoje, kuria tau nurodys tas gydytojas po to, kai tu pas ji apsilankysi... nebent jei nusprestum eiti pas gydytoja lenkijoj, tada lenkijoj ir tuos tyrimus turetum pasidaryt
Papildyta:
QUOTE(hindy @ 2007 01 14, 00:02)
per kiek laiko iskvietimas pareina nuo issiustu dokumentu?

man pirmas laiskas is lenkijos atejo per mazdaug 3 savaites (o gal ir truputi greiciau g.gif ) nuo dokumentu issiuntimo biggrin.gif

tiesa, jei esi nestuke.gif tai gali buti, kad nuo kai kuriu skiepu tave "atleis" biggrin.gif gali is anksto pasiskambint gydytojui i vilniu ir paklaust kaip del skiepu nesciosioms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdaO: 14 sausio 2007 - 02:03
QUOTE(gerdaO @ 2007 01 14, 02:09)
na nereikia tos ginekologo pazymos.. as irgi buvau prisiskaicius, kad reikia, bet tikrai nereikejo.. skambinausi ir i vilniu registruotis, tai sake, kad reikia tik skiepu  smile.gif nors pati sveikata po to tikrinausi lenkijoj, ir ten irgi nereikejo tos pazymos
aids tyrima ir rentgena turesi pasidaryti tik vilniuje ir tik tam tikroje vietoje, kuria tau nurodys tas gydytojas po to, kai tu pas ji apsilankysi... nebent jei nusprestum eiti pas gydytoja lenkijoj, tada lenkijoj ir tuos tyrimus turetum pasidaryt
Papildyta:
man pirmas laiskas is lenkijos atejo per mazdaug 3 savaites (o gal ir truputi greiciau  g.gif ) nuo dokumentu issiuntimo  biggrin.gif

tiesa, jei esi  nestuke.gif tai gali buti, kad nuo kai kuriu skiepu tave "atleis"  biggrin.gif gali is anksto pasiskambint gydytojui i vilniu ir paklaust kaip del skiepu nesciosioms

Kur parasyta, kad AIds tyrima tik Vilniuje ir rengena tik Vilniuje? Viska pasidariau Kaune ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linyte @ 2007 01 14, 07:38)
Kur parasyta, kad AIds tyrima tik Vilniuje ir rengena tik Vilniuje? Viska pasidariau Kaune ir buvo  thumbup.gif

siaip internete ir tuose lapuose kai atsiunte buvo parasyta, kad tik nurodytose vietose galima.. as irgi maniau pasidarysiu kur pigiau, bet po to galvoju, o jeigu lieps is naujo darytis, tai kazkaip nusprendziau nerizikuot g.gif

as dariausi viska lenkijoj, o ten tai tikrai manau nebutu tike lietuviskos pazymos..

na bet del lietuvos, tai jei tu taip darei ir nieko, reiskia tikrai galima bet kur biggrin.gif kai as skambinausi gydytojui vilniuje, tai registratore pasake, kad jokiu pazymu nesivezti, tik skiepu pasa, o tyrimams jie patys nusius i kita klinika.. nu zodziu... reiskia tik nori, kad ju pazistami tokiu budu uzsidirbtu, matyt galvoja, kad jei jau i amerika vaziuoji, tai pinigu neskaiciuoji mad.gif

cia info apie medicinine apziura, jei kam reikia 4u.gif
http://warsaw.usemba...dinfo_lith.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdaO: 14 sausio 2007 - 16:42