Įkraunama...
Įkraunama...

Išteku už užsieniečio Lietuvoje

QUOTE(gerdaO @ 2006 12 29, 12:30)
mane drauges irgi prigasdino nezmoniskai, kad parduos, nuzudys... nu aisku buvo ir svelnesniu variantu su tikrais pavyzdziais, na kad issiskirt teks..

Labas - as irgi ex-kauniete mirksiukas.gif

Nu taip ziauriai nereikia lotuliukas.gif Nemanau, kad vargtu vyrishkis tave veztis per svieta, kad po to nuzudyti - vietines paprasciau, greiciau ir pigiau cool.gif (sorry, juodas jumoras)

O i kokia valstija vaziuosi? Galima ir pagal vietove pagasdinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 12 29, 20:33)
Labas - as irgi ex-kauniete  mirksiukas.gif

Nu taip ziauriai nereikia  lotuliukas.gif Nemanau, kad vargtu vyrishkis tave veztis per svieta, kad po to nuzudyti - vietines paprasciau, greiciau ir pigiau cool.gif  (sorry, juodas jumoras)

O i kokia valstija vaziuosi? Galima ir pagal vietove pagasdinti  ax.gif

tennessee valstija, ten lietuviu ko gero nelabai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2006 12 29, 12:35)
tennessee valstija, ten lietuviu ko gero nelabai yra  g.gif

Tikrai yra - geriau paklausk, kur ju nera rolleyes.gif Jeigu nemaishau, tai Titia galvoja/ruoshiasi ten kraustytis - tu ja pakamantinek bigsmile.gif
Atsakyti

aha, o kur gasdinimai tongue.gif
ir kaip ta Titia rast unsure.gif sitoj temoj lyg ir nera...
siaip visur online prisiskaiciau, net per tv rodo, kad uzsienyje lietuvis lietuviui didziausias priesas blink.gif negi is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2006 12 29, 12:45)
aha, o kur gasdinimai  tongue.gif
ir kaip ta Titia rast  unsure.gif sitoj temoj lyg ir nera...
siaip visur online prisiskaiciau, net per tv rodo, kad uzsienyje lietuvis lietuviui didziausias priesas  blink.gif negi is tikruju?

O kur Tenessee? tada galesim gasdinti lotuliukas.gif

Titia rasi CIA biggrin.gif Parashyk jai AZ, gal daugiau papasakos apie Tenessee. Arba uzeik i tema Nuomones apie savo valstija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linyte @ 2006 03 27, 15:18)
I Varsuva nereikia vaziuot.

kaip tai nereikia i Vrasuva vaziuot? reikia ir dar kaip... jei Lietuvoj tvarkaisi dokumentus, kad isvaziuotum i USA tikrai kad reikia, pati praejau visai tai daugiau kaip pries metus...
po to, kai issiunciau visus dokumentus i Varsuva, gavau pakvietima pokalbiui po menesio... taciau man teko ten vaziuot du kartus... tai laiaks prailgejo... siaip viza buciau gavus anksciau...

mes dokus pradejom tvarkytis is kart po vestuviu - rugpjucio paskutinemis dienomis, o lapkricio pabaigoj, su brangiuoju sedejom prie zidinio naujuose namuose USA... tai va, oficialiai amno dokai buvo sutvarkyti spalio pabaigoj (tai tik du menesiai...), o tada dar menesiukui pasilikau Lt sutvarkyt paskutinius reikalus ir po to jau keliau sparnus...
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2006 12 30, 19:36)
kaip tai nereikia i Vrasuva vaziuot? reikia ir dar kaip... jei Lietuvoj tvarkaisi dokumentus, kad isvaziuotum i USA tikrai kad reikia, pati praejau visai tai daugiau kaip pries metus...
po to, kai issiunciau visus dokumentus i Varsuva, gavau pakvietima pokalbiui po menesio... taciau man teko ten vaziuot du kartus... tai laiaks prailgejo... siaip viza buciau gavus anksciau...

mes dokus pradejom tvarkytis is kart po vestuviu - rugpjucio paskutinemis dienomis, o lapkricio pabaigoj, su brangiuoju sedejom prie zidinio naujuose namuose USA... tai va, oficialiai amno dokai buvo sutvarkyti spalio pabaigoj (tai tik du menesiai...), o tada dar menesiukui pasilikau Lt sutvarkyt paskutinius reikalus ir po to jau keliau sparnus...

Ziurint ka tvarkeisi? K1ir GC reikia, o K3 vizai nereikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linyte @ 2006 12 30, 14:29)
Ziurint ka tvarkeisi? K1ir GC reikia, o K3 vizai nereikia... biggrin.gif

ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2006 12 29, 17:39)
is kart po vestuviu su visais reikiamais dokumentais i ambasada vilniuj, ten pokalbis, jie duoda patiems issiusti i lenkija uzklijuota paketa su jusu paciu dokumentais, o viza gausit po 3 menesiu

ok, persikeliu i sita tema blush2.gif Tai kaip ten su tais dokumentais - į ambasada Vilniuj reikia visus visus popierius neštis, išsiųsti i Varšuva ir po to jau ten vežtis nieko nebereikia? Kur medicininę geriausia praeiti ir kiek laiko trunka?
Ir dar nelabai supratom, ten konsulato tinklapy kur išvardinti visi dokumentai, jų reikia tik man ar ir mano antrai pusei? Medicininę jam irgi reikia pereiti?

P.S. SU NAUJAISIAIS VISAS MAMYTES! mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimas ne i tema,
kaip jus su savo amerikonais susipazinot budamos Lietuvoje...?
Tiesiog smalsu....
Atsakyti
QUOTE(meskyte @ 2007 01 02, 03:19)
ok, persikeliu i sita tema  blush2.gif  Tai kaip ten su tais dokumentais - į ambasada Vilniuj reikia visus visus popierius neštis, išsiųsti i Varšuva ir po to jau ten vežtis nieko nebereikia? Kur medicininę geriausia praeiti ir kiek laiko trunka?
Ir dar nelabai supratom, ten konsulato tinklapy kur išvardinti visi dokumentai, jų reikia tik man ar ir mano antrai pusei? Medicininę jam irgi reikia pereiti?

P.S. SU NAUJAISIAIS VISAS MAMYTES!  mirksiukas.gif

kaip supratau, turi sarasa, kokius dokumentus veztis i ambasada Vilniuj. jie tuos dokus perziures ir pasakys, ar gauni 'palaiminima' is ju siusti tuos dokumentus i Varsuva. mes i Vilniu vaziavom dviese ir praejom visus pokalbius, o po to vyras jau turejo grizt i darba i USA, tad visus likusius popierizmus atlikau viena pati. doku reikes ne tik is tavo puses, bet ir is jo... nebepamenu, kokiu, bet reiks doku is amerikos su apostilem. vienas is ju - irodymas, kad jis nera vedes USA ir tt. na, aisku, reikes jo finansu ataskaitu ir mokesciu popieriu.

tai va, po Vilniaus, siunti visus popierius i Varsuva ir lauki pakvietimo pokalbiui. belaukdama as , asmeniskai, susitvarkiau medicinini Vilniuje, nurodytoj klinikoje. atlikau viska per diena - tik trupuciuka daugiau pinigu kainavo, jei nori atsakyma del HIV gauti ta pacia diena. dar nuo raudoniukes pasiskiepijau skiepu centre ir basta (tik sito skiepo man tetruko). klinikoj man buvo pasakyta veztis plauciu nuotrauka i Varsuva. aisku, veziausi, ir niekas nieko neprase parodyt.... bet gal kitu ir praso... nezinau... g.gif beje, medicinine apziura reikejo atlikti tik man.

su kvietimu i Varsuva , man rodos, gavau tolesnius nurodymus, ka daryt ir kokius dokumentus surinkt ir atsivezt. jie paskiria tau 'pasimatyma' Varsuvoj ne anksciau nei po menesio, kai gauni ta pakvietima - taigi, turesi pakankamai laiko susirinkt dokus visus.

pokalbio metu is kart suzinai, ar gavai viza isvaziuot is Lietuvos, ar ne. jei gavai, Lietuva turi palikt per puse metu, man rodos, nes viza nustos galioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 03 sausio 2007 - 22:01
Maniškis tai mane pažinčių svetainėj surado, paskui kasdien per mesendžerį po 5 valandas čatinom - labai daug panašumų suradom, net neįtikėtina buvo. rolleyes.gif Po 2 mėn. atskrido ir pora nuostabių savaičių praleidom, dabar toliau čatinam, bet žiauriai sunku taip... sad.gif Jau 3 mėnesius nesimatėm, tuoj vėl atskris biggrin.gif
Atsakyti