Man daugiausiai problemu sukele pazyma apie teistuma, nes mano pokalbis Varsuvoj buvo ketvirtadieni, as atsiputus pirmadieni einu pasiimti pazymos pirmadieni (galvojau XXI amzius, kompiuteriai, internetas ir kt. reikalas truks kokias 15 min.), o man sako: pazyma bus po 10 dienu. Ir verkiau ir viska - niekam neidomu. Gerai, kad radau pazistamu VRM, tai viskas gerai baiges.
Aisku sitoj istorijoj tik pati kalta esu, bet nervu daug kainavo.
dar momentas del sveikatos: kaip zinia reikia pasiskiepyt nuo ivairiausiu ligu, net neatsimenu kokiu, kainavo 76 lt. Plius reikia pasiskiepyt nuo vejaraupiu. kainuoja apie 200 lt. Bet kadangi as sirgus, skiepu centre sako "vaziuok i AIDS centra, padarys kraujo tyrima, gausi lapeli, kad sirgai vejaraupiais, kad turi imuniteta". Velgi 2 dienos pries ejima pas gyd. tikrintis sveikatos, nuvaziavau i skiepu centra, o ten man sako: rezultatai po savaites Si kart asaros padejo. Vel pati kalta.
Nu ji jau turi teistumo pazyma... 3 savaites lauke.. bet dar pokalbio data nepaskirta.. sianden siunciam jai Affidafit of support (nes jos sponsorius ne vyras), tikiuos, kad su situo nebus problemu. . o medicina jau praeidines, kaip gaus pakvietima i Varsuva.. bent jau popieriuose taip parasyta.
brr.. greiciau viskas pasibaigtu.. Man paciau interviu uz menesio, dar jos visi reikalai.. bet kitais metais atsipusiu
brr.. greiciau viskas pasibaigtu.. Man paciau interviu uz menesio, dar jos visi reikalai.. bet kitais metais atsipusiu
siaip del medicinos siulyciau paskambint jau dabar ir uzsirasyt, nes siaip ten eiles, gyd. dirba nuo 9 iki 13 val. plius kai man reikejo, tai jis atostogavo.
taip pat su skiepais lai viska susitvarko, kas nebutu kaip man su vejaraupiais.
Siaip as galvojau, kad prazilsiu per visa sita dok. tvarkyma
taip pat su skiepais lai viska susitvarko, kas nebutu kaip man su vejaraupiais.
Siaip as galvojau, kad prazilsiu per visa sita dok. tvarkyma
QUOTE (mamaLina @ 2004 10 16, 16:58) |
siaip del medicinos siulyciau paskambint jau dabar ir uzsirasyt, nes siaip ten eiles, gyd. dirba nuo 9 iki 13 val. plius kai man reikejo, tai jis atostogavo. taip pat su skiepais lai viska susitvarko, kas nebutu kaip man su vejaraupiais. Siaip as galvojau, kad prazilsiu per visa sita dok. tvarkyma |
butinai pasakysiu.. bet ji kaz kaip labai optimistiskai pasake, kad per viena diena visa komisija galima praeiti.. .. gal, bet tikrai jau reiais kiepus visus tureti.. nu zodziu pasitikslins..
Ka tik jai pasiresem affidafit if support, pasirodo, jei netgi ne vyras sponsoriauja, jis privalo taip pat uzpildyti sponsoriavimo anketa su nulinem pajamom kam to reikia.. zodziu dabar yra 2 sponsoriai - vyras studentas ir dede-turtingasis
O vat del prazilimo suprantu.. o as dar uz du tvarkausi uz save ir uz ja
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 16, 20:40) | ||
butinai pasakysiu.. bet ji kaz kaip labai optimistiskai pasake, kad per viena diena visa komisija galima praeiti.. .. gal, bet tikrai jau reiais kiepus visus tureti.. nu zodziu pasitikslins.. Ka tik jai pasiresem affidafit if support, pasirodo, jei netgi ne vyras sponsoriauja, jis privalo taip pat uzpildyti sponsoriavimo anketa su nulinem pajamom kam to reikia.. zodziu dabar yra 2 sponsoriai - vyras studentas ir dede-turtingasis O vat del prazilimo suprantu.. o as dar uz du tvarkausi uz save ir uz ja |
Visas sveikatos praejimas trunka kokias 20 min., bet kai paskambinau, man moteriska sako: gyd atostogauja, turim tik viena tuscia rezervacija, pirma diena po gyd atostogu. Buvo diena pries pokalbi.
o kas del affidavit of support, tai mano mamos daruge negavo vizos, nes vyras per mazai uzdirba, bet siaip mum su mama kilo itarimas, kad jai nepasiseke vien del to, kad tikrai ji zenijos vien del norejimo emigruot (jai 45 m., du kart issiskyrus, turi 2 paauglius vaikus), o tokius dalykus JAV ambasadose greit demaskuoja.
Mes i Varsuva vaziavome is vakaro pries dvi dienas del pokalbio,Zodziu nakti vaziavome,anksti ryte buvome Varsuvoje! Pridaveme krauja,persisvieteme plaucius,tada susiskambinome su lenke gydytoja,.mums ja draugai rekomendavo-nuostabi gydytoja,pati suorganizavo,kad visi atsakymai pas ja atkeliautu is visur,ji mums ir viesbuti prirode,pati paskambino ir vietas rezervavo!Gaila nepasilikome jos duomenu!Lenke,bet puikiai sneka rusiskai ir labai,labai maloni!Taigi apie 3 val po pietu pas ta gydytoja jau buvo visi atsakymai,ji mums uzpilde visus likusius popierius,tada i viesbuti-pailseti,o ryte i ambasada del pokalbio! Zodziu viskas praejo gana lengvai!
Fasolka viskas bus gerai,neimk labai visko stipriai i galva,stenkis apie kazka malonesnio daugiau galvoti,o tai taip nervuodamasi uz visus tikrai be laiko prazilsi!
Dabar suprantu ko tada chate taip snekejei,tau dabar vyro kaip uzuovejos,kaip palaikymo labai truksta! Viskas bus gerai,patikek jis irgi labai nervuojasi! Jam irgi nelengva! Stenkites palaikyti vienas kita!
Fasolka viskas bus gerai,neimk labai visko stipriai i galva,stenkis apie kazka malonesnio daugiau galvoti,o tai taip nervuodamasi uz visus tikrai be laiko prazilsi!
Dabar suprantu ko tada chate taip snekejei,tau dabar vyro kaip uzuovejos,kaip palaikymo labai truksta! Viskas bus gerai,patikek jis irgi labai nervuojasi! Jam irgi nelengva! Stenkites palaikyti vienas kita!
Na va..mergina vaziuoja i Varsuva gruodzio pradzioje... galu gale ..
Tikesimes pakartotinai vaziuoti nereikes...
Mamos, paskuitnis klausimas.. ar jai (isvyksianciai i JAV pagal vedybas) reikalingas darbo garantas? Affidafit of support yra jau.. bet del darbo.. atrood, kad ne, bet noreciau is pirmu lupu suzinoti
Tikesimes pakartotinai vaziuoti nereikes...
Mamos, paskuitnis klausimas.. ar jai (isvyksianciai i JAV pagal vedybas) reikalingas darbo garantas? Affidafit of support yra jau.. bet del darbo.. atrood, kad ne, bet noreciau is pirmu lupu suzinoti
Viskas.. dealas baigtas Mergina gavo migracine viza, kita savaite bus pas mus.. Interviu Varsuvoje vyko 3 min.. Fuuu
QUOTE (Fasolka @ 2004 12 07, 08:06) |
Viskas.. dealas baigtas Mergina gavo migracine viza, kita savaite bus pas mus.. Interviu Varsuvoje vyko 3 min.. Fuuu |
Sveikiname... ir laukiame pasirodancios Chicagoje....
QUOTE (Fasolka @ 2004 12 07, 16:06) |
Viskas.. dealas baigtas Mergina gavo migracine viza, kita savaite bus pas mus.. Interviu Varsuvoje vyko 3 min.. Fuuu |
Sveikiname Dabar dar tau Fasolka linkime 3 min pokalbio ir zalios kortos
Tikiuosi ne gruodzio 14 atskrenda Gal savaitgali? Bet kuriuo atveju dziaugiuosi uz jus!
QUOTE (Fasolka @ 2004 12 07, 09:06) |
Nu jau jums kaip akmuo nuo krutines
Dabar tik tau sekmes