Įkraunama...
Įkraunama...

Išteku už užsieniečio Lietuvoje

QUOTE (Smurka @ 2004 06 25, 21:12)
Uzsimaniau ir as amerikona isimyleti rolleyes.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 06 25, 21:12)
Uzsimaniau ir as amerikona isimyleti rolleyes.gif

As savaji tai www.date.com radau. Pabandyk, gal isimylesi ka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 06 25, 13:26)
Nu is tiesu, koks skirtumas. Va man kazkaip, kaip kaimo bobutei, baisiai cekava daugiau pikantisku detaliu apie meile vienas kito nemacius wink.gif

juk neskauda, kad reikalui esant zinosi, kas ta apostile - kad ne parashas, ne vaskinis anspaudas, o kazkoka gelezas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 06 26, 14:32)
juk neskauda, kad reikalui esant zinosi, kas ta apostile - kad ne parashas, ne vaskinis anspaudas, o kazkoka gelezas laugh.gif

Lietuvai metalo nusiusim laugh.gif
Atsakyti
Oi as ir su amerikieciu draugauju jau 3ti metai . Tik apie vedybas dar tik jis vienas sneka, kartais... Nzn... Neleidzia manes i JAV net aplankyt jo... Bet kaip keista skaityt kaip zmones tai jau tuokias nei vienas kito nemate, del pinigu kaip sakyt. Ar kazkaip. As nuolat susiduriu su priesiska nuomone nes nieks netiki nei manim nie juo, nei kad istikimi vienas kitam, nei kad isvis taip imanoma. Ir vat del visokiu... Liudna, niekad netekesiu net ne laikas dar... tik kad sunku vienai... sad.gif Menesiu menesiai atskirai... sad.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Sakele @ 2004 06 27, 14:14)
Oi as ir su amerikieciu draugauju jau 3ti metai . Tik apie vedybas dar tik jis vienas sneka, kartais... Nzn... Neleidzia manes i JAV net aplankyt jo... Bet kaip keista skaityt kaip zmones tai jau tuokias nei vienas kito nemate, del pinigu kaip sakyt. Ar kazkaip. As nuolat susiduriu su priesiska nuomone nes nieks netiki nei manim nie juo, nei kad istikimi vienas kitam, nei kad isvis taip imanoma. Ir vat del visokiu... Liudna, niekad netekesiu net ne laikas dar... tik kad sunku vienai... sad.gif Menesiu menesiai atskirai... sad.gif heart.gif

O kodel nenori isteketi, jei sunku vienam be kito? Mums jau po metu bendravimo sunku buvo atskirai, nes labai gera budavo buti kartu. Tai rizikavau, meciau viska ir istekejau. Dabar turime vienas kita ir maziuka pilvelyje biggrin.gif Tik pries tai, zinoma, man pasiseke nuvaziuoti ir paziureti, kuo jis gyvena.
Atsakyti
Zanet, as vel pas tave... O pazyma apie jo pajamas (arba sponsoriaus laiska) reikejo rodyti jau Varsuvoje, ar dar Lietuvoje prase?? Studentas gi, be pajamu, zinom, kad reieks sponsoriaus, bet kazin ar Varsuvoje ar jau Lt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 14, 19:49)
Zanet, as vel pas tave... O pazyma apie jo pajamas (arba sponsoriaus laiska) reikejo rodyti jau Varsuvoje, ar dar Lietuvoje prase?? Studentas gi, be pajamu, zinom, kad reieks sponsoriaus, bet kazin ar Varsuvoje ar jau Lt? blink.gif

As tau parasiau asmenine zinute biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, tai gal vis del to kuri istekejusi uz vyro"be pajamu" taip sakant.. ir ta "affidavit os support" pasirase kaz kas kitas? kazin ar jau i Varsuva reikia veztis uzpildyta forma, ar tik pazyma apie pajamas blink.gif oi oi
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 06 26, 01:13)
As savaji tai www.date.com radau. Pabandyk, gal isimylesi ka laugh.gif

mane pats amerikonas susirado tongue.gif Dvigubai uz mane vyresnis, destytojas. Ziema atvaziuoja i Lietuva ohmy.gif o kaip as su juo susisnekesiu, kad tik ai lov ju angliskai temoku? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 28, 14:37)
mane pats amerikonas susirado tongue.gif Dvigubai uz mane vyresnis, destytojas. Ziema atvaziuoja i Lietuva ohmy.gif o kaip as su juo susisnekesiu, kad tik ai lov ju angliskai temoku? g.gif

Smurka, tu zodziu pilnai pakanka laugh.gif
O is kokios valstijos? Gal kada salia gyvensim?
Atsakyti
Siuo metu jis destytojauja kazkur Europoje. Ziema destytojaus vilniaus Universitete. Dar nepakausiau, kokio dalyko destytojas, tik viena laiska tegavau. O man, lietuviskai parasius, dar reikia rasti, kas ji i anglu kalba isvers huh.gif
Atsakyti