Įkraunama...
Įkraunama...

Išteku už užsieniečio Lietuvoje

QUOTE (Fasolka @ 2004 06 22, 17:03)
Nekenciu biurokartizmo, Lietuivoje zagse reikalauja popieriaus, patvirtinto apostiliu, kad jauninmkis nevedes Amerikoje, Jis buvo nuejas i vadinama kcourt house, ten tik akis ispute is nezino klas tai yra. Zanet gal tu zinai, kaip tas vyksta, kur gauti ta suknista apostili ir kiap paasikinti kas tai yra.. SOS!!!! ASr cia ats pat merriage licenze, karoce nesamones, nesusisnekam...

Paskambink i konsulata ir tau nurodys, kur kreiptis del tos apostiles. Keiciantis pavarde lietuviskam pase reikia marriage licence patvirtintos apostile. Man konsulatas atsiunte kordinates, kur kreiptis del jos.
Atsakyti
Apostiles kiekvienoj valstijoj duoda tik vienoj vietoj, berods sad.gif Ar ne "Secretary of the State" ofise g.gif Man del to mielo paraso teks trenktis per visa valstija sad.gif Bet labai tikiu, kad galima susitvarkyti pastu - tereikia pasiskambinti wink.gif Toks ofisas bus kiekvienoj telefonu knygoj.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 06 24, 18:58)
Apostiles kiekvienoj valstijoj duoda tik vienoj vietoj, berods sad.gif Ar ne "Secretary of the State" ofise g.gif Man del to mielo paraso teks trenktis per visa valstija sad.gif Bet labai tikiu, kad galima susitvarkyti pastu - tereikia pasiskambinti wink.gif Toks ofisas bus kiekvienoj telefonu knygoj.

Aciu mamules, tikrai ta apostile tik vienoje vietoje, kur parase baltic girl, bet kai nezinai tai teko paprakaituti kol suzinoja, nes Chikagos LT konsulate informacija kartais reikia traukti zniplem tiesiog, sedi ten viena tokia manau ir vaidina vos ne diplomata is saves, buvau susidurus rasant igaliojima, galvojau numirsiu is juokop, kaip ji man aiksino, kas yra IGALIOJIMAS!! mat galvojo, klad as is Dziungliu mad.gif O ponai courte, ir kitur visai nezino, kas tai yra...
Atsakyti
O man tai buvo labai subku laukti tos suzadetines vizos sad.gif Kazkur metus pralaukem. mad.gif Bet dabar as jau cia Kalifornijoje.Ir esu laiminga savo vyro pasoneje. wub.gif
O del interviu Varsuvoje tai nieko manes per daug neklausinejo kur susipazinom , kodel jis i Lietuva atvaziavo , ar moka jis rusu ar lietuviu, is kur as zinau anglu kalba ir tiek...
Ir dar prisiminiau mano drauge istekejo, spali o iskvietimas i Varsuva atejo gruodzio menesiui. smile.gif Tai siulyciau geriau isteketi nei laukti vestuviu uzsienyje...O be to Lietuvoje vestuves daug geresnes nei cia thumbup.gif [B]
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 06 24, 19:56)
O man tai buvo labai subku laukti tos suzadetines vizos sad.gif Kazkur metus pralaukem. mad.gif Bet dabar as jau cia Kalifornijoje.Ir esu laiminga savo vyro pasoneje. wub.gif
O del interviu Varsuvoje tai nieko manes per daug neklausinejo kur susipazinom , kodel jis i Lietuva atvaziavo , ar moka jis rusu ar lietuviu, is kur as zinau anglu kalba ir tiek...
Ir dar prisiminiau mano drauge istekejo, spali o iskvietimas i Varsuva atejo gruodzio menesiui. smile.gif Tai siulyciau geriau isteketi nei laukti vestuviu uzsienyje...O be to Lietuvoje vestuves daug geresnes nei cia thumbup.gif [B]

as labai greitai viska gavau ir pakvietima i Varsuva ir visa. Be problemu biggrin.gif
Atsakyti
nu jau tikrai nuspresta vestuves bus Lietuvoje ( biggrin.gif gyventi vienas be kito jau negali wink.gif ..he he), bet dar ir tam reikia popieriuku visokiu... aciu mamos dar karta, tikrai padejote.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 06 24, 12:58)
Man del to mielo paraso teks trenktis per visa valstija sad.gif

Ten ne parashas, o kazkoks vashkinis spaudas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 06 25, 02:18)
Ten ne parashas, o kazkoks vashkinis spaudas rolleyes.gif

nea ne vaskinis, o toks metalinis, jau gavome, uzdetas ant popiergalius, kuris taip ir pavadintas APOSTILL.. procedura vyko 2 min, net ID nepaprase, tik dokumentus jau visus paruostus reikia tureti, duoda uzpildyti ankeciuke ir tiek
Atsakyti
na koks skirtumas dry.gif dar pradekim gincytis del spalvos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 06 25, 05:53)
na koks skirtumas dry.gif dar pradekim gincytis del spalvos... unsure.gif

Nu is tiesu, koks skirtumas. Va man kazkaip, kaip kaimo bobutei, baisiai cekava daugiau pikantisku detaliu apie meile vienas kito nemacius wink.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 06 25, 19:26)
Nu is tiesu, koks skirtumas. Va man kazkaip, kaip kaimo bobutei, baisiai cekava daugiau pikantisku detaliu apie meile vienas kito nemacius wink.gif

Zanet, as labai noreciau papasakoti, bet kol kas negaliu... Kai ji cionai atvaziuos, pazadu tau, ir dar gal kam idomu bus visa tiesa iskloti, su visom smulkmenom... o kol kas tik daug popierizmo ir islaidu.. Bet jie abu tokie linksmi, jauni ir simpatiski... ir abu be kapeikos blink.gif

O skirtumo jokio tikrai kokios spalvos stampas, cia as jau norejau pasigirti, kad asmeniskai maciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as amerikona isimyleti rolleyes.gif
Atsakyti