Įkraunama...
Įkraunama...

Išteku už užsieniečio Lietuvoje

QUOTE(laureta @ 2008 04 06, 08:14)
As neplanuoju uzregistruoti santuokos Lietuvoje. Nematau tam tikslo. O kodel zmones nori registruoti Lietuvoje?  g.gif

Seip tai kaip ir pareiga,juk lietuves esam mirksiukas.gif statistikos duomenys tikslesni bus biggrin.gif ,o tuo labiau jei abu lietuviai. Man regisrtuoti teks nori nenori,nes kai keisiu pasa bus nurodyta ,kad istekejus,taigi...eilinis popierizmas ir tiek,bet teks 4u.gif
Atsakyti
po santuokos mano pavarde keisis, kazin kaip bus su isvaziavimu? o koki dokumenta pateiksiu teismui? g.gif
tai man irgi reikes pasa keistis Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 06, 09:07)
po santuokos mano pavarde keisis, kazin kaip bus su isvaziavimu? o koki dokumenta pateiksiu teismui?  g.gif
tai man irgi reikes pasa keistis Lietuvoje?

kai paduosi visus dokumentus i INS jie jau bus tvarkomi tavo nauja pavarde.
Kas liecia pasa ji galima pasikeisti ir JAV per Lietuvos konsulata,ka as ir darysiu 4u.gif
Atsakyti
Tai labai gerai. Tik dabar su dukromis busime skirtingomis pavardemis cray.gif Per siena vezti reikes manau santuokos liudijimo. O kur konsulatas yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 06 balandžio 2008 - 17:55
QUOTE(mamia @ 2008 04 06, 13:13)
Sutinku drinks_cheers.gif ,bet kad ir darantis suzadetines viza ,jus juk LT galit padaryti civiline santuoka ir tiek,nereikes popierizmo,kuris nezmoniskai didelis registruojant jusu santuoka paskui,jei susituoktumet JAV ir noretumet ja uzregistruoti LT.As pati guma jau 8-ti metai tempiu su ta registracija blush2.gif  doh.gif

Bet is esmes laikina ZK galima gauti jau metu begyje ,jei visas formas uzpilgdysit be klaidu,tai yra pateiksit visus dokumentus ir INS nekils papildomu klausimu,kas irgi pasitaiko 4u.gif

Na, kaip yra, K-3 reikalavimuose parašyta, kad viza turi būti tvarkoma toje šalyje, kurioje įvyko santuoka, tad ir "susirašius" reiktų dokumentus LT darytis. Ir bala žino, kiek laukti.

O kodėl didelis popierizmas registruojant užsienio santuoką Lietuvoje? Paskaičius savivaldybės puslapyje, ne taip jau ir baisu atrodo, tik kad verst ir notariškai tvirtint reikia. O kaip realybėje yra?

Dėl laikinos ŽK. Laukiant jos, jau susituokus, yra išduodamas SSN, leidimas dirbti ir pan, teisingai?
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 04 06, 17:52)
O kur konsulatas yra?

Jei klausiate apie JAV, tai į kokį konsulatą kreiptis, priklauso nuo tos valstijos, kurioje gyvenate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 balandžio 2008 - 09:07
QUOTE(himalaia @ 2008 04 07, 10:10)
Na, kaip yra, K-3 reikalavimuose parašyta, kad viza turi būti tvarkoma toje šalyje, kurioje įvyko santuoka, tad ir "susirašius" reiktų dokumentus LT darytis. Ir bala žino, kiek laukti.

O kodėl didelis popierizmas registruojant užsienio santuoką Lietuvoje? Paskaičius savivaldybės puslapyje, ne taip jau ir baisu atrodo, tik kad verst ir notariškai tvirtint reikia. O kaip realybėje yra?

santuoka mano bus JAV, o viza tvarkau Lietuvoje.
Man reikes pasa pakeisti, kad ivaziuoti i Lietuva, tai irgi reikes uzregistruoti Lietuvoje santuoka? O jeigu as nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 07, 09:53)
santuoka mano bus JAV, o viza tvarkau Lietuvoje.
Man reikes pasa pakeisti, kad ivaziuoti i Lietuva, tai irgi reikes uzregistruoti Lietuvoje santuoka? O jeigu as nenoriu  g.gif

Bet Lietuvoje jūs tvarkote sužadėtinės vizą?
Pagal įstatymą K-3 (sutuoktinio) viza turi būti tvarkoma toje šalyje, kur susituokiama. Nebent ten konsulato nėra.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 04 07, 11:18)
Bet Lietuvoje jūs tvarkote sužadėtinės vizą?
Pagal įstatymą K-3 (sutuoktinio) viza turi būti tvarkoma toje šalyje, kur susituokiama. Nebent ten konsulato nėra.

As Lietuvoje tvarkausi viza.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 07, 10:28)
As Lietuvoje tvarkausi viza.

Kažko nesupratau, turbūt, nes anksčiau sakėt, jog dar tik ruošiatės ištekėti, tad pamaniau, jog tvarkotės sužadėtinės vizą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 balandžio 2008 - 11:15
QUOTE(himalaia @ 2008 04 07, 12:09)
Kažko nesupratau, turbūt, nes anksčiau sakėt, jog dar tik ruošiatės ištekėti, tad pamaniau, jog tvarkotės sužadėtinės vizą.

tvarkau suzadetines viza Lietuvoje, kad galeciau isteketi JAV.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 07, 18:49)
tvarkau suzadetines viza Lietuvoje, kad galeciau isteketi JAV.

Tai taip ir supratau. O aš šnekėjau apie K-3 (sutuoktinio) vizą, kad ją galima tik toje šalyje, kurioje susituokta, tvarkytis. Jūsų viza- K-1. Kai darysitės sutuoktinio, reiks ją tvarkytis JAV, kaip ir minėjau.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 04 07, 21:07)
Tai taip ir supratau. O aš šnekėjau apie K-3 (sutuoktinio) vizą, kad ją galima tik toje šalyje, kurioje susituokta, tvarkytis. Jūsų viza- K-1. Kai darysitės sutuoktinio, reiks ją tvarkytis JAV, kaip ir minėjau.

As viska supratau. Tik nesupratau, kai istekesiu, dar reikes JAV darytes sutuoktinio viza? g.gif
Atsakyti