Mielos mamytes,
mano giminaite sia vasara ruosiasi isteketi uz Amerikos piliecio, ji pas ja skrenda i Lietuva. Pirmine informacija tokia - vestuves, po to kelione i JAV ambasada, po keliu menesiu Varsuva. labai noreciau suzinoti kaip vyksta ta rutina istikruju, pasidalinkite patirtimi, ko laukti ambasadoje, veliau Varsuvoje, kokiu dokumentu reikia, kaip vyksta intervju ir t.t. Ji zino jau kokiu dokumentu reikia ir t.t., bet vistiek geraiu viska suzinoti is zmoniu, kurie tai jau dare. Jei tokiu yra atsilepkite, mamunes.
kiek zinau tai vyras amerikonas turi uzoildyti forma kad atsiveztu savo zmona ar suzadetine.....po to pildys forma del zalios kortos....po to del darbo leidimo....vienu zodziu formu bus daug bet kad atsivezti ja tai turi uzpildyti forma man atrodo.....I-129F....ji gaus visa...kuri pasivadina visa-K.......o dukumentu jai reikes daug........gimimo liudijimo.....santuokos liudijima.....zinau kad reikes ar lenkijoj tikrins sveikata........bet ji lietuvoj turetu daugiau zinoti.....juk ten viskas daznai keiciasi......
nu jo sita viska ji zino, ten dar mase popieriu reikalinga, bet ji nervuojais del intervju Varsuvoje, nes vyras negales laukti Lietuvoje iki pat intervju (ambasadoje pasake, kad gali uztrukti iki keliu menesiu), tai jam reikes skristi agal po to vel i Lietuva. O ji to paties intervju bijo, kas ten, kaip? Ar tai panasu i intervju Amerikoje del zalios kortos? Zinau vienai panelei teko vaziuoti i Varsuva kelis kartus, nes pirma karta negavo emigracines vizos, nes truko popieriaus del vyro pajamu atrodo o gal vyras nebutinai reikalingas Varsuvoje? gal kas zino?
kiek zinau tau vyrui ar suzadetinui nebutinai dalyvauti interviu lenkijoje.......juk ten isduos tik visa....o ne zalia korta......o del pajamu tai cia labai svarbi forma......tipo vyras turi irodyti kad islaikys zmona...ir kad zmona netaps valstybes islaikoma.......
labai daug nuo ko priklauso. As istekejau uz amerikiecio pries keturis metus. Buvo labai ilga ir paini istorija. Jai tik reikes labai daug popieriu , laisku , emeilu, nuotrauku ir dar visokiu spargalkiu kad jie bendravo ir labai gerai vienas kita zino. Zalia korta ji gaus tik metu eigoje. Vyrui visai nebutina i Varsuva vaziuoti, nes prie langelio kai kalbi su ambasadorium jo net neleidzia. Ten yra vertejas ( jeigu reikalingas) . O jinai cia is meiles teka ar tik popierius gauti?
Nu aciu, bent kaz kiek prasvesejo situacija del Varsuvos... tik man idomu kaip irodyti, kad jie e-malu ir internetu bendravo
o teka is meiles.... tik jie nemate vienas kito gyvai dar
o teka is meiles.... tik jie nemate vienas kito gyvai dar
QUOTE (Fasolka @ 2004 06 18, 21:35) |
Nu aciu, bent kaz kiek prasvesejo situacija del Varsuvos... tik man idomu kaip irodyti, kad jie e-malu ir internetu bendravo o teka is meiles.... tik jie nemate vienas kito gyvai dar |
Juokauji turbut. Jie tikrai nemate vienas kito gyvai? Tai gal cia ta "meile", kur padeda isvaziuoti? Nepyk, bet as nesupratau, ar cia rimtai, ar ne
Kas del irodymu apie e-mailus, tai gal jie neistryne ju, jei susirasinejo. As pavyzdziui visus musu e-mailus issaugojau, nes labai sentimentali tokiems daykams esu. Taigi, jei kam prireiktu galeciau atspausdinti ju kazkur apie 600 vien is mano puses, be tu, kur budavo rasomi is mano darbinio pasto, nes tu tai nepavyko issaugoti E-mailu mes zinoma nespausdinom (butu buvusi visa deze popieriu ), bet atspausdinom elektroninio pasto dezutes turini, kur matosi visi e-mailai.
Paskui gal jie kalbejo telefonu, tai tada gali paprasyti kompaniju telefonu saskaitu uz pusmeti atgal ar panasiai.
QUOTE (baltic*girl @ 2004 06 19, 00:35) |
o jei jie vienas kitam nepatiks? |
Svarbiausia jiems gali buti sunku irodyti, kad ta meile tikra, kai susitiko tik karta ir is kart susituoke
fasolka...negi sakys kad teka ne is meiles o is noro amerika pamatyti.......aisku sako teku is meiles......ta tema mane mamos i purva sutrype.....
M...da, irodymai su tais e-mailais ir tel. man nepatinka reikes galvoti, bet aciu vistiek, nes AS LABAI jau noriu, kad ta giminaite atvaziuotu, o jie jau patiko vienas kitam, nuotraukos mate, ir per MSN per webkamera bendrauja...
o del...meiles ju, as jums, mamules, veliau papasakosiu, kai, jinai, duok deve, cia bus
o del...meiles ju, as jums, mamules, veliau papasakosiu, kai, jinai, duok deve, cia bus