Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(Zoran @ 2011 09 05, 13:32)
Pilatis pjaustytas viršuje, viduje ir kvertikaliai skylės eina.

Tubes technologija kaip technologija, norma, bet dar svarbu ir viršutiniai sluoksniai, jų pjaustymas. Lyginti visada ką yra ir reikia. Netgi reikia vesti kainos/kokybės santykį, kas dažnai labai brangias technologijas verčia nurašyti.

Daug kas priklauso ir nuo medžiagų techninių charakteristikų.

Kiek proc. sudaro vertikalios skyles. Na niekaip ju nematau. Negaliu lyginti medziagų charakteristiku, kai nematau tankiu.
Metzeler Plural tubes 84 galima isigyti uz panasia kaina, jo geras oro pralaidumas, labai dideliais tankiais ir 15 metu garantija su tubes grotelem. Zinoma toks ciuzinys nera labai tinkamas 190 cm ugio zmogui, del trumpesnes peciu zonos.

QUOTE(Flower19791010 @ 2011 09 06, 08:40)
ir dar, gal galetumet pakomentuoti dar karta del ko nerekomenduojate spyruokliniu ciuziniu vaikams..? viena nuomone prisimenu, kad yra "dulkiu maisai", kita nuomone, kad dulkiu daugiau nei poroloniniai nerenka, o nerekomenduoja, del to kad vaikai megsta pasokinet.. ? g.gif 
bet, jei dulkiu daugiau nerenka ir sokinet neleidziama, tai kame problema?..
ar kazka blogai supratau?  blush2.gif

Kiekvienas spyruoklinio ciuzinio ispaudimas siurbia dulkes i vidu. Vietos spyruoklinio ciuzinio viduje zymiai daugiau, kur daugiau dulkiu ten daugiau ir dulkiu erkuciu kas zymiai padidina alergiju rizika.
Manau, kad Jums butu naudinga perskaityti straipsni http://www.man.lt/an...miegoti-vaikui/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 06 rugsėjo 2011 - 17:57
QUOTE(Zoran @ 2011 09 06, 10:36)
Jei pripratusi miegoti gerai, nereiškia, kad ištiesų jai gerai, gal dar ant pilvo įprato miegoti? Iš kur ta nesamonė, kad ant lentos geriau stuburui?

O ką blogai jei retkarčiais ant pilvo pamiega? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2011 09 06, 20:56)
O ką blogai jei retkarčiais ant pilvo pamiega?  blush2.gif

tai apie ka kalbam? paskaitykite pries tai pempes nuorodoje esanti straipsni!!!
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2011 09 06, 20:56)
O ką blogai jei retkarčiais ant pilvo pamiega?  blush2.gif

Nėra gerai. Nes uzspaudziami jautriausi organai ir kaklui persisukusiam itampa didele.
As ir pati seniau atsimenu miegodavau taip ant spyruoklinio ciuzinio. Pasikeitus miegu ant sono ar nugaros.
Stuburas nera tiesus, kaip styga. Stuburas yra S raides formos. Del to ir ciuzinys turi buti minkstelesnis su isprofiliavimu.
Atsakyti
Čia galbūt kur nors kitur reikia rašyti, bet kad nemažai ieškančių čiužinių būna ir spėju daug kam kaip ir man buvo kilusi problema dėl jų kainos. Tai vat, mes šauniai nusipirkome čiužinį iš svetainės patalynespasaulis.lt (truputį nemažai pavargom su informacija, nes darbuotoja, atsakinga už vartotojų klausimus, nieko nenutuokia apie jų parduodamas prekes, akcijų galiojimo laikus ir t.t., dėl to teko sumokėti 10% brangiau, bet nesvarbu, vis vien gavome savo 30% nuolaidą). O rašau dėl to, kad ten nors ir vos keli čiužiniai pasirinkti, bet taupant galima prisitaikyti, o aš turiu iki rugsėjo 11d. galiojantį 30% kuponą visoms jų prekėms ir negana to jis dar sumuojasi su tinklapyje jau esančiomis nuolaidomis maksimaliai iki 50%. Jei kam reiktų, galėčiau padovanoti. Jei post'as turi eiti į kitą temą, tuomet galiu perrašyti.
Atsakyti
Geroms ir perkamoms prekėms labai retai būna akcijos, o jei būna tai mažytės. Akcijos daromos užsistovėjusioms prekėms. Žinoma prieš šventes jau privalomai daroma.
Matau esate iš tų klientų, kuriems svarbiausia akcijos dydis, o ne prekės kokybė. Rašant nė žodelio apie čiužinio patogumą.
Atsakyti
Hm įdomiai, noriu kažką padovanoti, o jūs dar priekaištų randate. Čiužinys mums idealus, nežinau, kaip bus toliau, bet dabar labai džiaugiamės. Turiu problemų su nugara, o gerai išssimiegojau pastarasias kelias dienas. Bet aš nė nesakiau, kurį modelį pirkau, kad ir nelabai yra jų. Ten yra ir patalynių, jų patogumą gal irgi aprašyti. Tikriausiai ne į tą temą parašiau. Atsiprašau. O akcijos dydis rūpi, kai daugiau pinigų neturi, o kiti čiužiniai virš 1000lt kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolgimante: 07 rugsėjo 2011 - 18:10
Lolgimante, įdėmiau perskaičiau visas Jūsų rašytas žinutes. Man panašu, jog per pažystamus gavote nuolaidą... Nežinau, kaip yra iš tikro tai tik pirminis toks įspūdis. Iki 1000lt yra labai mažas geresnių čiužinių pasirinkimas. O juos naudoti nori kokiu 10 metu.
Tačiau pakankamai daug žmonių šią ribą nusibrėžia dažniausiai dėl to, jog Dormeo reklamuojami čiužiniai už panašią kainą. Kai kurie labai mažai domisi. Jie tiesiog neturi laiko arba kitkas, kaip vieno pazystamo. kompiuteri uz 4000lt nusipirkau, o ciuziniu liko iki 800lt.
Atsakyti
Jei ką, ta nuolaida dorai nusipirkta, tiesiog aš pirkau du kuponus ir vieno neišnaudojau. Niekam nieko neperšu ir apie čiužinius nieko nenusimanau, tiesiog noriu padovanoti nuolaidų kuponą bet kokioms prekėms. Jei ką sudomins, parašykit ir atsiųsiu kodą, kurį įvedę iškart matysite suteikiamą nuolaidą, iš anksto nereiks nieko mokėti. Čiužinių ši firma negamina, jie užsakomi iš gamyklos, esančios Šiauliuose. Užklausę, kodėl čia čiužiniai yra pigesni nei perkant tos gamyklos salone, sulaukėme atsakymo, kad "auraplus" gamina čiužinius daugiau užsienio prekybai, o jiems leido pardavinėti šiek tiek pigiau (nežinau kiek čia tame tiesos, tik gavom tokį paaiškinimą). Užsisakius per šitą tinklapį gali gaminti ir pagal norimus išmatavimus, todėl nemanau, kad išparduoda sandėly užsilikusius daiktus. Tik kaip ir mums, už 1200lt kainą buvo patarta pirkti kitas čiužinys, su spyruoklėmis. Kadangi grynai dėl skubėjimo (nes persikrausčius į naują butą teko miegoti ant žemės, negalėjom ilgiau pasitaupyti) negalėjome pirkti, tai nusipirktome su šia akcija čiužinį, iš viso teišėjo mažiau nei 800lt, ir esame labai patenkinti. Dėl kokybės nieko negaliu garantuoti, kiek metų jis laikys, tačiau gavome ir 5 metų garantiją.
Atsakyti
Zoran,

pagal savo biudžetą (iki 2000 lt.) turime atsirinkę kelis variantus, tad kurį patartumėt pasirinkti. Pagal aprašymą visai patiko Swiss čiužinys, bet jo nėra Vilniuje, tad renkamės iš to, kas yra Vilniuje:
1. Hukla Amore
2. Fey&Co Prestige KS55
3. Dunlopillo Aerial Pur 1300
4. Dunlopillo Aerial Air 2000

Mano ugis/svoris 165/58, vyro 185/85
Atsakyti
QUOTE(Rexita @ 2011 09 07, 20:51)
Zoran,

pagal savo biudžetą (iki 2000 lt.) turime atsirinkę kelis variantus, tad kurį patartumėt pasirinkti. Pagal aprašymą visai patiko Swiss čiužinys, bet jo nėra Vilniuje, tad renkamės iš to, kas yra Vilniuje:
1. Hukla Amore
2. Fey&Co Prestige KS55

Aš imčiau Bonaire H2+H3 arba H2 bendrą tada, čiut brangiau, bet šiek tiek geresnė oro cirkuliacija, minkštesnis branduolys, didesnis komfortas.
O jei konkrečiai iš šių, tai Aerial Air 2000, nors tame tarpe būtinai pasibandyčiau TDI 145, nes gali būti, kad jis tiks. Aš pats jo kol kas nebandęs, todėl dėl komforto ir kitų savybių galiu spręsti tik iš paveiksliuko, kas nėra visai tikslu.

Beje Swiss Magic galite užsakyti internetu, gi bankinių pavedimų niekas nepanaikino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 08 rugsėjo 2011 - 09:38
QUOTE(Rexita @ 2011 09 07, 20:51)
Zoran,

1. Hukla Amore
2. Fey&Co Prestige KS55

As irgi uz Bonair arba Vital Blue.
Atsakyti