Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(*Camelia* @ 2011 09 05, 22:41)
Dukrytė pripratusi miegoti ant kietesnio, miega nuo gimimo ant kokosinio čiužinio, tai dėl kietumo nesijaudinu, ir stuburui sveikiau. O komfortas Norkos prastesnis dėl ko? Būtent dėl kietumo?
Deje brangesnio čiužinio sau leisti negalime, tad tenka rinktis geriausią iš pigiausių  blush2.gif

Kietesnis nereiskia sveikesnis stuburui, labai bloga ir pasenusi nuomone. Turi buti vidutinio kietumo ir patogus, o Norka yra kietas ir nepatogus. Lieka Allergena, Selecta arba MyDream, ir daugelis rimtu putu poliuretaniniu.
Papildyta:
QUOTE(Flower19791010 @ 2011 09 06, 08:01)
Tai, ar teisingai supratau, kad SBA balduose parduodami ciuziniai nera verti demesio?  :h
Kad ir sitas: SBA  g.gif ?
Reikia 3 metu vaikui, keliausianciam i didesne lova..  ax.gif

tai ne rimtas gamintojas, daug lesu investuojantis i reklama, bet ne produkcija ir jos medziagas. O spyruokliniai vis delto nusileidzia poliuretanam savo komfortiskumu, kad spyruoklinis ciuzinys atliktu toki pat darba kaip gero profilio poliuretaninis, tai padaro spyruoklini ciuzini be galo brangu. Beje spyruokliniuose labai silpnai isreikstos anatomines zonos, aisku spyruoklinis spyruokliniui nelygu, reikia lyginti modelius.
Atsakyti
Vickeee,

ka galetumet pasakyti apie Dunlopillo ciuzini Aerial Air, jam dabar taikoma gera akcija, kaip sio ciuzinio kokybe?
Atsakyti
Laba diena, susidureme mes su tokia problema-ciuzinio pasirinkimas. Ju tiek daug, kad net pasimetem visai blink.gif . Gal galetumet patarti blush2.gif . Lova 180X200 su patalines deze, groteles kas 3-5 cm (dar tiksliai nezinom,nes paprasem sutankinti). Metuku vaikas daznai miega su mumis, tai gali buti ir "nelaimiu". Norim komfortisko, kad ir vyras neprakaituotu. Kaina iki 3000 lt.
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexita @ 2011 09 05, 19:40)
Zoran,

ka galetumet pasakyti apie Dunlopillo ciuzini Aerial Air, jam dabar taikoma gera akcija, kaip sio ciuzinio kokybe?

Mano nuomone neblogas čiužinys, jei kainuotų apie 1800-2200Lt, bet toje kainų kategorijoje kur jis yra, turi geresnių konkurentų beveik iš visų gamintojų.
Swiss magic, Pilatis, Bonaire, Alteza, Clima ir dar daugelis kitų labai daug aspektų lenkia pastarajį modelį.
Papildyta:
QUOTE(*Camelia* @ 2011 09 05, 22:41)
Dukrytė pripratusi miegoti ant kietesnio, miega nuo gimimo ant kokosinio čiužinio, tai dėl kietumo nesijaudinu, ir stuburui sveikiau. O komfortas Norkos prastesnis dėl ko? Būtent dėl kietumo?
Deje brangesnio čiužinio sau leisti negalime, tad tenka rinktis geriausią iš pigiausių  blush2.gif

Jei pripratusi miegoti gerai, nereiškia, kad ištiesų jai gerai, gal dar ant pilvo įprato miegoti? Iš kur ta nesamonė, kad ant lentos geriau stuburui?
Būtent.
Papildyta:
QUOTE(Flower19791010 @ 2011 09 06, 08:40)
ir dar, gal galetumet pakomentuoti dar karta del ko nerekomenduojate spyruokliniu ciuziniu vaikams..? viena nuomone prisimenu, kad yra "dulkiu maisai", kita nuomone, kad dulkiu daugiau nei poroloniniai nerenka, o nerekomenduoja, del to kad vaikai megsta pasokinet.. ? g.gif 
bet, jei dulkiu daugiau nerenka ir sokinet neleidziama, tai kame problema?..
ar kazka blogai supratau?  blush2.gif

Kuom poroloninis čiužinys geriau už spyruoklinį vaikui?

1. Higieniškesnis - mažiau dulkių, mažiau alergijų.
2. Stabilesnis - mažiau noro šokinėti, reiškia saugiau, ramiau miega.
3. Paprastesnė priežiūra - jei kažką netyčia išliejo, galima išvalyti kaip kempinę ir išdžiovinti čiužinio branduolį. Lengvesnis čiužinys, mamai lengviau nuvilkti.
4. Komfortabilesnis - daugiau modelių turi tikrajį komfortą ir anatomines zonas, kurių suma leidžia įprasti teisingiau ir ramiau miegoti pilnai jų neišnaudojant.
Papildyta:
QUOTE(Fiesta10 @ 2011 09 06, 09:43)
Laba diena, susidureme mes  su tokia problema-ciuzinio pasirinkimas. Ju tiek daug, kad net pasimetem visai  blink.gif . Gal galetumet patarti  blush2.gif . Lova 180X200 su patalines deze, groteles kas 3-5 cm (dar tiksliai nezinom,nes paprasem sutankinti). Metuku vaikas daznai miega su mumis, tai gali buti ir "nelaimiu". Norim komfortisko, kad ir vyras neprakaituotu. Kaina iki 3000 lt.
Aciu labai  4u.gif

Swiss Magic būtų neblogas, bet konkrečiau patarti galima tik žinant svorius ir ūgius.
Atsakyti
Zoran, mano svoris 50 kg, ugis 163; Vyro 75 kg , ugis 173 cm.
Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2011 09 06, 10:55)

Reikia kreipti dėmesį į pačius minkščiausius variantus. Jei kada būsite Kaune, Nemuno balduose, galėsiu paaiškinti ir parodyti.
Atsakyti
o kaip ivertintumet sita ciuzini? 4u.gif :
Ciuzinys
Atsakyti
QUOTE(Flower19791010 @ 2011 09 06, 11:40)
o kaip ivertintumet sita ciuzini?  4u.gif  :
Ciuzinys

Geriau už Norką.
Atsakyti
QUOTE(Rexita @ 2011 09 06, 09:38)
Vickeee,

Dunlopillo man visai nebloga firma, bet tos plaukiojancios zonos schmoll.gif
Sitas modelis ne is mano favoritu. Akcijas siulo daug firmu, bet jei jums asmeniskai labai patiko ir jus neturite rimtu problemu su nugara ar stuburu, tai naudokites akcija!
Papildyta:
QUOTE(Fiesta10 @ 2011 09 06, 10:55)

Nuo nelaimiu yra apsaugotas Silver Dream, ir tinka judvieju sudejimams.
Papildyta:
QUOTE(Flower19791010 @ 2011 09 06, 11:40)
o kaip ivertintumet sita ciuzini?  4u.gif  :
Ciuzinys

Vaikui per akis.
Atsakyti
Dar turime kaip varianta Hukla firmos Amore, ka manote apie si ciuzini?

Atsakyti
Žodžiu pagal savo biudžetą (iki 2000 lt.) turime atsirinkę kelis variantus, tad kurį patartumėt pasirinkti. Pagal aprašymą visai patiko Swiss čiužinys, bet jo nėra Vilniuje, tad renkamės iš to, kas yra Vilniuje:
1. Hukla Amore
2. Fey&Co Prestige KS55
3. Dunlopillo Aerial Pur 1300
4. Dunlopillo Aerial Air 2000

Mano ugis/svoris 165/58, vyro 185/85
Atsakyti
QUOTE(Rexita @ 2011 09 06, 18:10)
Žodžiu pagal savo biudžetą (iki 2000 lt.) turime atsirinkę kelis variantus, tad kurį patartumėt pasirinkti. Pagal aprašymą visai patiko Swiss čiužinys, bet jo nėra Vilniuje, tad renkamės iš to, kas yra Vilniuje:
1. Hukla Amore
2. Fey&Co Prestige KS55
3. Dunlopillo Aerial Pur 1300
4. Dunlopillo Aerial Air 2000

Mano ugis/svoris 165/58, vyro 185/85

Dar paziurekite Vital Blue, Aeromed Luxus.
Atsakyti