QUOTE(Henkas @ 2011 08 05, 11:55)
Sveiki, daug skaičiau, googlinau - išsirinkti čiužinį be galo sunku. Tai va, reikia 180x200 čiužinio, lova bus su grotelemis is C&D Style (jei tai kažką lemia).
Ūgiai/svoriai: 185/74 ir 172/53.
Kainų kategorija apie 2000 Lt, maksimumas manau 2500 Lt
Tikriausiai labiau norėtųsi vidutinio, nei per mikšto, nei per kieto, nes teko išbandyti Dormeo, tai buvo per kietas.
Gerai būtų, kad rekomenduojamus čiužinius galėčiau apžiūrėti Klaipėdoje.
Ačiū.
Ūgiai/svoriai: 185/74 ir 172/53.
Kainų kategorija apie 2000 Lt, maksimumas manau 2500 Lt
Tikriausiai labiau norėtųsi vidutinio, nei per mikšto, nei per kieto, nes teko išbandyti Dormeo, tai buvo per kietas.
Gerai būtų, kad rekomenduojamus čiužinius galėčiau apžiūrėti Klaipėdoje.
Ačiū.
Minijos baldu centre yra irgi nemazai ciuziniu pasirinkimo: Breckle, Lonas, Sleepwell, Tempur ir t.t. Jums tiktu daugelis variantu, bet reikia bandytis kas maloniau ir patogiau. Uz sia suma nusipirksite nebloga putu poliuretana kaip Vital Blue, Silver Dream (dabar jam 20% nuolaida) ir daugeli kitu.
Papildyta:
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 08 05, 08:23)
Paryškinau žodžius, kurie mane užkabino O ar pasaulyje patys brangiausi ir geriausi čiužiniai pagaminti būtent ne iš spyruoklių? Aišku, aš nekalbu apie jų kokybę.. Jei rimtai, netgi įdomu būtų tai sužinoti, gal kuris iš jūsų plačiau aprašytų?
Toliau.. Kaip ir minėjau tai bus mano pirmasis čiužinys, taigi nepuolu pirkti beleko! Ir visai nesvarbu ant ko aš prieš tai miegojau! Ką norėjau tuom pasakyti, kad prieš Aurigos čiužinį aš išbandžiau ne vieną, bet būtent jis mane užkabino labiausiai.. Savaitgalį nusimato dar keli čiužinių bandymai, bus matyti ar išsirinksiu ką kitą ar liksiu visgi prie Aurigos.
Toliau.. Kaip ir minėjau tai bus mano pirmasis čiužinys, taigi nepuolu pirkti beleko! Ir visai nesvarbu ant ko aš prieš tai miegojau! Ką norėjau tuom pasakyti, kad prieš Aurigos čiužinį aš išbandžiau ne vieną, bet būtent jis mane užkabino labiausiai.. Savaitgalį nusimato dar keli čiužinių bandymai, bus matyti ar išsirinksiu ką kitą ar liksiu visgi prie Aurigos.
Jus is kokio miesto ir ka iki Aurigos bandete?