Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(Henkas @ 2011 08 05, 11:55)
Sveiki, daug skaičiau, googlinau - išsirinkti čiužinį be galo sunku. Tai va, reikia 180x200 čiužinio, lova bus su grotelemis is C&D Style (jei tai kažką lemia).
Ūgiai/svoriai: 185/74 ir 172/53.
Kainų kategorija apie 2000 Lt, maksimumas manau 2500 Lt smile.gif
Tikriausiai labiau norėtųsi vidutinio, nei per mikšto, nei per kieto, nes teko išbandyti Dormeo, tai buvo per kietas.
Gerai būtų, kad rekomenduojamus čiužinius galėčiau apžiūrėti Klaipėdoje.

Ačiū.

Minijos baldu centre yra irgi nemazai ciuziniu pasirinkimo: Breckle, Lonas, Sleepwell, Tempur ir t.t. Jums tiktu daugelis variantu, bet reikia bandytis kas maloniau ir patogiau. Uz sia suma nusipirksite nebloga putu poliuretana kaip Vital Blue, Silver Dream (dabar jam 20% nuolaida) ir daugeli kitu.
Papildyta:
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 08 05, 08:23)
Paryškinau žodžius, kurie mane užkabino  smile.gif O ar pasaulyje patys brangiausi ir geriausi čiužiniai pagaminti būtent ne iš spyruoklių? Aišku, aš nekalbu apie jų kokybę.. Jei rimtai, netgi įdomu būtų tai sužinoti, gal kuris iš jūsų plačiau aprašytų? ax.gif
Toliau.. Kaip ir minėjau tai bus mano pirmasis čiužinys, taigi nepuolu pirkti beleko! Ir visai nesvarbu ant ko aš prieš tai miegojau! Ką norėjau tuom pasakyti, kad prieš Aurigos čiužinį aš išbandžiau ne vieną, bet būtent jis mane užkabino labiausiai.. Savaitgalį nusimato dar keli čiužinių bandymai, bus matyti ar išsirinksiu ką kitą ar liksiu visgi prie Aurigos.

Jus is kokio miesto ir ka iki Aurigos bandete?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 08 05, 16:18)
Jus is kokio miesto ir ka iki Aurigos bandete?

Aš iš Kauno.
Oi, tikrai nesiplėsiu ir nevardinsiu ką mes išbandėm.. Tik pasakysiu vieną, bandėme ir vieną iš šiame forume labai giriamų čiužinių(jei bus pageidaujančių galėsiu įvardinti garsiai), tačiau nepuoliau aš jo peikti, gal jis ir geras, tačiau mums netiko, nes pats koncultantas sakė, kad petys nėra pilnai įdubęs, o tai jau nėra gerai.. Tada pasiūlė Ferreti Pilatis,tačiau jo ekspozicijoj nebuvo, tai ir neišbandėm, o ir jis vis dar kaip ir naujovė pas mus, neaišku ar pasiteisins.. Įdomumo dėlei netgi ir tą Gemegą bandėm.. Kaip mačiau čia jį bando sulyginti su Auriga, tai nežinau kokiais sumetimais, nes atsigulus vyro pirmas įspūdis ir sakinys jaučiuosi gulėdamas kaip ant akmens lotuliukas.gif Tai va.. Greitu laiku vieni iš, kurių dar norim išbandyti bus būtent jūsų įvardinti čiužiniai, na ir dar kelis kitus labai noriu pasibandyti, o jau tada drąsiai galėsiu sakyti, kad nusipirkau čiužinį būtent tokį, kuris mums tiko, o ne dėl to, kad buvo gerai išreklamuoti ar dar kažkas panašaus..
Dar kartelį visiems dėkoju už informaciją! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiaaa: 05 rugpjūčio 2011 - 16:37
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 08 05, 17:25)
Aš iš Kauno.
Oi, tikrai nesiplėsiu ir nevardinsiu ką mes išbandėm.. Tik pasakysiu vieną, bandėme ir vieną iš šiame forume labai giriamų čiužinių(jei bus pageidaujančių galėsiu įvardinti garsiai), tačiau nepuoliau aš jo peikti, gal jis ir geras, tačiau mums netiko, nes pats koncultantas sakė, kad petys nėra pilnai įdubęs, o tai jau nėra gerai.. Tada pasiūlė Ferreti Pilatis,tačiau jo ekspozicijoj nebuvo, tai ir neišbandėm, o ir jis vis dar kaip ir naujovė pas mus, neaišku ar pasiteisins.. Įdomumo dėlei netgi ir tą Gemegą bandėm.. Kaip mačiau čia jį bando sulyginti su Auriga, tai nežinau kokiais sumetimais, nes atsigulus vyro pirmas įspūdis ir sakinys jaučiuosi gulėdamas kaip ant akmens  lotuliukas.gif Tai va.. Greitu laiku vieni iš, kurių dar norim išbandyti bus būtent jūsų įvardinti čiužiniai, na ir dar kelis kitus labai noriu pasibandyti, o jau tada drąsiai galėsiu sakyti, kad nusipirkau čiužinį būtent tokį, kuris mums tiko, o ne dėl to, kad buvo gerai išreklamuoti ar dar kažkas panašaus..
Dar kartelį visiems dėkoju už informaciją!  4u.gif

Jei is tos pacios firmos dar paziuretumete Maxim ar Aruba, tai as bent jau buciau patenkinta, kad visus favoritus apziurejote. Pabandykite, kad pajausti tikra skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 08 05, 17:25)

1. Oi, tikrai nesiplėsiu ir nevardinsiu ką mes išbandėm.. Tik pasakysiu vieną, bandėme ir vieną iš šiame forume labai giriamų čiužinių(jei bus pageidaujančių galėsiu įvardinti garsiai), tačiau nepuoliau aš jo peikti, gal jis ir geras, tačiau mums netiko, nes pats koncultantas sakė, kad petys nėra pilnai įdubęs, o tai jau nėra gerai..

2. Tada pasiūlė Ferreti Pilatis,tačiau jo ekspozicijoj nebuvo, tai ir neišbandėm, o ir jis vis dar kaip ir naujovė pas mus, neaišku ar pasiteisins..

3. Įdomumo dėlei netgi ir tą Gemegą bandėm.. Kaip mačiau čia jį bando sulyginti su Auriga, tai nežinau kokiais sumetimais, nes atsigulus vyro pirmas įspūdis ir sakinys jaučiuosi gulėdamas kaip ant akmens  lotuliukas.gif  4u.gif

1. O įdomu ar pas tą patį Auriga petis giliau įsileidžia, nepatikėsiu net už 1000Lt?
2. Kiek žinau, Pilatis Kauno ekspozicijoje nuo seno yra ir bet kada jį galima išbandyti. Gal kažką sumaišėte?
3. Įsiskaitykite į jo komentavimą, jis gi vardijamas kaip kietokas ir tikrai ne visiems siūlomas.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 08 05, 18:27)
Jei is tos pacios firmos dar paziuretumete Maxim ar Aruba, tai as bent jau buciau patenkinta, kad visus favoritus apziurejote. Pabandykite, kad pajausti tikra skirtuma.

Būtinai pabandysiu mirksiukas.gif
QUOTE(Zoran @ 2011 08 05, 18:38)
1. O įdomu ar pas tą patį Auriga petis giliau įsileidžia, nepatikėsiu net už 1000Lt?
2. Kiek žinau, Pilatis Kauno ekspozicijoje nuo seno yra ir bet kada jį galima išbandyti. Gal kažką sumaišėte?
3. Įsiskaitykite į jo komentavimą, jis gi vardijamas kaip kietokas ir tikrai ne visiems siūlomas.

1.Nu žinok, kad tiek man tiek vyrui (mūsų supratimu) viskas kaip ir čiki..
2.Kad nesumaišiau, apžiūrinėjom pjūvį jo, bet pasibandymui sakė, kad neturi.
3. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiaaa: 05 rugpjūčio 2011 - 18:03
QUOTE(Zoran @ 2011 08 05, 10:55)
Papildyta:
Nešnekėk briedų. Dar tik betrūko kokosą pasiūlyti.
Natūralių nėra ir pasiskaityk apie jų problemas.

Čia yra tik Tavo, "visažini" Zoran, nuomonė, nes esi tik savo atstovaujamų produktų atstovas.
Kokosas yra natūrali medžiaga ir yra sertifikuotas Germany, France, UK, Danijoje, Norvegijoje ir kitose Europos sąjungos šalyse, tik Zoran nesertifikavo, nes jis yra "visažinis"???
Kokosas yra naudojamas daugelio Europos natūralių čiužinių gamintojų gamyboje vaikams ir suaugusiems.
Kokoso pluoštas YRA natūralus ir lai nenusišneka "visažinis" apie natūralumo lygį, nes jis tuo tampa nekompetetingas visuose ktuose patarimuose.
Apie tariamus formaldehidų kiekius gali kalbėti tik tikri atestuoti žinovai ir įgalioti gamintojų atstovai, o ne "visažinis" Zoran.
Europos ir JAV gyventojai pripažįsta ir vertina natūralius čiužinius, tik mūsų siauroje rinkoje nesusipratėlis Zoran bando viską įrodyti kitaip.
Taip, natūralios medžiagos yra trumpesnio naudojimo laikotarpio, bet juk vaikams reikia tik 1-2-3 metų eksploatacijos, ir to visiškai pakanka.
Niekas nesitiki natūralius produktus naudoti kaip sintetinius ar cheminius ir tai visiems suprantama, tik Zoran to niekaip neįsisavina.
Tai mano asmenė nuomonė apie natūralias medžiagas ir kiekviena lai išsirenka pagal savo supratimą ir galimybes.
Kol renkamės - tol esame asmenybės...
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2011 08 05, 23:29)
Čia yra tik Tavo, "visažini" Zoran, nuomonė, nes esi tik savo atstovaujamų produktų atstovas.
Kokosas yra natūrali medžiaga ir yra sertifikuotas Germany, France, UK, Danijoje, Norvegijoje ir kitose Europos sąjungos šalyse, tik Zoran nesertifikavo, nes jis yra "visažinis"???
Kokosas yra naudojamas daugelio Europos natūralių čiužinių gamintojų gamyboje vaikams ir suaugusiems.
Kokoso pluoštas YRA natūralus ir lai nenusišneka "visažinis" apie natūralumo lygį, nes jis tuo tampa nekompetetingas visuose ktuose patarimuose.
Apie tariamus formaldehidų kiekius gali kalbėti tik tikri atestuoti žinovai ir įgalioti gamintojų atstovai, o ne "visažinis" Zoran.
Europos ir JAV gyventojai pripažįsta ir vertina natūralius čiužinius, tik mūsų siauroje rinkoje nesusipratėlis Zoran bando viską įrodyti kitaip.
Taip, natūralios medžiagos yra trumpesnio naudojimo laikotarpio, bet juk vaikams reikia tik 1-2-3 metų eksploatacijos, ir to visiškai pakanka.
Niekas nesitiki natūralius produktus naudoti kaip sintetinius ar cheminius ir tai visiems suprantama, tik Zoran to niekaip neįsisavina.
Tai mano asmenė nuomonė apie natūralias medžiagas ir kiekviena lai išsirenka pagal savo supratimą ir galimybes.
Kol renkamės - tol esame asmenybės...

Lyginant čia su visais, pas mane žinių daugiausia visais klausimais, taip patirties su daugumos medžiagų problemomis.
O kokius produktus aš atstovauju ir kuom jie blogesni už kitus?
Kokosas yra natūrali medžiaga gamtoje, bet kai nukeliauja į čiužinį, jis tampa tiek prifarširuotu cheminių medžiagų, kad lieka daugiau nuodas.
Kas iš to sertifikavimo, galima ir mėšlo krūvą su atrabotkėm sertifikuoti mūsų šalyse. Kas yra Vokietijoje, tas nekeliauja į Lietuvą.
Yra naudojamas kai sukietintojas spyruokliniuose čiužiniuose ir pigesniuose lateksiniuose ar poliuretaniniuose, bet tai nėra geras rodiklis, tai daugiau populizmas, kuris leidžia pasiimti lengvatikį klientą.
Žinovai atestuoti atstovai šneka tik tai, kas jiems apsimoka, jei dar to nesupratai.
Nei europa, nei Jav nepripažysta kokoso kai geriausios ar labai tinkamos medžiagos čiužiniams. Tai tik vienas iš variantų, kurį vėl gi, renkasi mažai patyrę ir nelabai gilinęsi į tai žmonės.
Aš tik už natūralius, bet ten kur jie tikrai efektyvūs ir nėra apdirbti cheminėmis medžiagomis.

Protingas žmogus - mokosi iš kitų klaidų.

Gaila, kad dar yra daug žmonių, kurie tiki visokiomis nesamonėmis ir leidžia save apgaudinėti negarbingiems gamintojams.
Atsakyti
Sutinku su Zoran visu 100%, nuo kada Kokosas yra populiariausias ir geriausias JAV??? Europoje??? Tai tik marketingas, kazkada buvo "mada" ale kaip ir dabar Dormeo, daug reklamos, o tikros info buvo nulis. Jei Geragera pasidometu kaip tas kokosas yra iliejamas arba iklijuojamas, ir kokia lieka ciuzinio konstrukcija, tai suprastu, kad su savo naturalumu nusisvaigo ir net labai. Bet tiesa Zoran pasake, kad kai nera supratimo, tai ir tai, kad mes cia kalbesime, jos neitikins. Tokie yra tie lengvatikiai, kas graziau nuskambejo tuo ir tikiu.
Atsakyti
Noriu paklaust - ar 21kg/m3 putu stipris gniuzdant nurodytas ciuzinio duomenyse reiskia, kad yra pakankamai kietas ciuzinys kudikiui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2011 08 06, 13:39)
Noriu paklaust - ar 21kg/m3 putu stipris gniuzdant nurodytas ciuzinio duomenyse reiskia, kad yra pakankamai kietas ciuzinys kudikiui?  4u.gif

Čia turimas mintyje tankis, o ne kietumas. Poliuretano pavadinime techninėje dalyje turi būti keturi skaičiai, 2 pirmi reiškia tankį, galiniai kietumą-minkštumą.
Iki 18 labai minkšta, 19-22 minkšta, 23-26 vidutiniška, 27-32 kieta, virš 33 beveik grindys.
Atsakyti
o tai kokie tie skaiciukai turi ir paprastai buna nurodyti ant ciuziniu kudikiams? ax.gif
Atsakyti
Del kokoso ciuziniuose.
Vaikiskuose ciuziniuose, jei tas kokosas ten tikrai yra sertifikuotas, tai ok.. toleruotina medziaga, bet tikrai tik del to, kadangi to ciuzinio numatyta eksplotacija nevirsyja 3 metu.
Ciuziniuose suaugusiems, kokosas yra nepageidautinas,
Pasikartosiu...
... Jokiam sienui (kokosas, kaktusas..) ir jokiam maistui ( grikiai, soros...) negali buti vieta MUSU lovose.
Sios medziagos briksta-konservuoja dregme savyje, ko pasekoje ilgesnes ekslotacijos eigoje atsiranda daugybe nepageidautinu dalyku (puvesio-pelesio smarve, pats pelesis ir t.t.).
Atsakyti